"Jól áll az ombre :D"

386 33 5
                                    


  A csomagjaimat gyorsan kipakoltam...és igen, természetesen hogy a gardróbba pakoltam..kihasználom a luxust na :D Épp kivettem a hűtött narancslevet a frigoból mikor kiabálást hallottam az utcáról..azonnal megállt kezem az erkélyre felszűrődő hangoktól. Valaki nagyon jól szórakozott..és a hangok alapján tökéletesen felismertem az egyik személyt..mindent letéve kezemből sétáltam lassan az erkélyhez. Épp egy labda repült fel..s azt sok tekintet követte..köztük egy barna szem..ami más volt mint a többi. És szinte lefagyva álltam az erkélyen elveszve egy lassított felvételben. De a jobboldali lassított felvétel lefagyott. Nem moccant meg..csak nézett. Abban sem voltam biztos hogy ez nem valami animáció. Senki más nem vett észre..csak ő..

Ez a tekintet, ez az arc, akkora nyakonvágás volt számomra..mintha egy lavina öntött volna telibe. Emlékszem mikor összevesztünk..szó nélkül léptem le még aznap Norvégiából.Egyszer fel is hívott..két szót ha beszéltünk. Azóta nem láttam, csak az instagrammon követtem le cselekményét. De ahogy észre vettem..nemcsak én álltam bele a kémkedés szakértelmébe, láttam a huszonnégy órás sztoriaimnál a jelenlétét..a videóimnál a megtekintést..és néha néha meglepett egy likeal. Min vesztünk össze?..egyszerű dolog..

Megbeszéltük Martinussal hogy elmegyek hozzá(Norvégia) és majd együtt megyünk a helyszínre repülővel. A repjegyek már készen álltak..mi is ott voltunk a reptéren. Épp ültünk a társalgóban..mikor felbukkant kettő nemkívánatos személy. Az egyik szőke olyan erősen mászott Martinusra hogy az már gáz volt. Értem én hogy helyes..értem hogy híres..és egy eléggé rendes srác..viszont mit nem lehet azon a kifejezésen érteni hogy "foglalat?" De most komolyan. Lisa egy része kedves..csak akkor válik egy undorítóan bosszantó személlyé mikor a pasimra pályázik. És látva hogy leül mellé..egyre jobban közeledik..rityeg rötyög..és belemászik az arcába..hát az nekem már sok. Lehet hogy Martinus nem szól érte, mert nem zavarja..pasiból van. Örül ha egy lány mondhatni az ölébe esik..És miután kijelentettem hogy ideje menni..a srác még maradni akar? Én pedig nem veszekedtem..csak egy sablonos mondattal hagytam ott a három személyből álló társaságot, s bőröndömet magam után húzva távoztam az ügyfél-szolgálathoz s kerítettem magamnak egy jegyet haza..

Hát igen, ennyi a nagy sztori. Féltékeny voltam..mert az én pasim. És pár érdekes egyéniség, nem tud elszámolni KETTŐIG! 

És ahogy tovább néztem a nektek tartott monológom közben, ő sem vette le rólam tekintetét. Talán várt egy lépést vagy egy jelet..de mivel ilyet nem kapott..lépett ő. Óvatosan mosolyra húzta ajkát..amiről én zavarba jöttem s vigyorogva kaptam el fejem..majd lassan visszanéztem rá. Olyan "mizu pillantással" vonta fel szemöldökét, majd zsebre rakta kezei..és majdhogynem, észre sem vette hogy nélküle ment tovább a játék. Nem válaszoltam feltett "kérdésére" csak tovább néztem..

-Martinus, megy!-szólt neki Carson(?)  Hát persze mit lepődöm meg..Washingtonban vagyok Hahó..amivel jár a szőke gitáros gyerek..hm, régen láttam már. Martinus leszedte a labdát a levegőből majd tovább passzolta. Még egyszer felnézett irányomba s egy mosolygós kacsintást küldött felém. Majd visszavonult a játékba..Én pedig égő vörös fejjel tértem vissza  a szobába..teljesen lesokkolva. Telefonomon hirtelen megjelent egy értesítés..hanyagul kaptam utána..végigmászva a garnitúrán. 

"Jól áll az ombre  :D" 

száz százalékos eredménnyel tippelhettétek meg a küldő személyt. A szöszke ugyan focizott..de volt ereje egy üzenetet dobni a hajamról..igen, tényleg ombre lett. A teteje barna maradt csak az alját szívattam ki..ezért lett egy "szőke/arany barna" beütése. Kicsit vigyori fejjel tértem vissza narancslevemhez. S hosszas gondolkodással töltöttem el a megivását. A nyugalmamat egy ajtónyikorgás zavarta meg...két fehér bőrönd került be előre..amitől azonnal kitágult szemem. Két szőke fejet pillantottam meg az ajtó vásznánál..és azt hittem menten eldobom a poharam. Mennyi rá az esély hogy pont, PONT ! Lisaval és Lenavál kell "szobatársazózsdit" játszanom??????????????????????? Próbáltam a legtermészetesebbnek, és a LEGkedvesebbnek tűnni a két lány felbukkanásával kapcsolatban..de ha tehettem volna, menten levetettem volna magam az erkélyen... 

-Szia..-köszöntek szint egyszerre..és hihetetlen módon tökre normálisnak bizonyultak. 

-sziasztok-intettem meglehetősen béna általánosságban..

-vigyázat!!!!-ordította egy érdes hang a folyosóról és azonnal berepült egy fekete táska az ajtón. A két iker gondosan lehúzta fejét, így őket nem érte találat :( :D

-te normális vagy?-kiáltott ki Lisa(?) vagy talán Lena(?) Sosem tudom melyik melyik..de lényegtelen, mindegyik dühös volt a hirtelen érkező rakomány miatt, ami most már a szoba közepén hevert. 

-Én szóltam-válaszoltak kintről..és ez egy meglehetősen "fiú szobatárs" hang volt...

-egyáltalán kinek hoztad ezt fel?-ráncolta össze szemöldökét az egyik iker..

-a sajátomat-mondta, mintha nem lett volna nyilvánvaló..Én pedig csak halkan szürcsölgettem tovább a narancslevemet..majd ők lerendezik módon. 

-lehetetlen hogy egy sráccal vagyunk egy szobában-kell ki magából ismét.

-pedig így van..összekeveredtek az emberek szóval várhatóan a srácokhoz is csapódik majd egy csaj..-helyeselt majd végre készült megmutatni magát de megtorpant..ahogy a nyelőcsövemen az ital is...hatalmas kiabálás hangzott az erkély felől..

-Urisen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Marcus Martinus!!!!!!!!!!!!!!!!!!-és igen...a szokásos rajongó az utcákon.. :D A titokzatos srác azonnal rohanni kezdett az erkély felé (a kiabálás hallatán) nekem pedig mosolyra gördült szám! Ez nem akármilyen srác volt...a fekete táska tulajdonosa Alex volt! :D  Mosolyogva néztem rohanását, majd megállt az erkélynél és lekiabált..

-Na mi van "görszösgyerek"?? Tapadnak a csajok?-óbégatott le száz százalékosan nevetve..mire én is társultam mellé..Martinus felnézett egy amolyan "kapd be" nevetős pillantással.. mutogatással,  aztán csinált egy képet az ott ólálkodó MMerrel. 

-Na mi van?! Elfogyott a fagyöngy?-vágott vissza a kép elkészülte után..és remélem emlékeztek..(görszösgyerek=Martinusék Girls zenéje. Fagyöngyösgyerek=Alex Fagyöngy zenéje..Tök logikus :D) Azt hiszem visszatértünk :)



Te és Én (MarcusandMartinus) łłłBefejezettłłłWhere stories live. Discover now