*Εισαγωγή*

1.2K 143 24
                                    


   Δύο χρόνια πριν συνέβη ένα ατύχημα που άλλαξε τη ζωή του Yoongi. Ένα βράδυ Σαββάτου που γυρνούσε με τη μηχανή του από έξοδο με τους φίλους του ενεπλάκη σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ένας μεθυσμένος οδηγός παραβίασε το stop και συγκρούστηκε μαζί του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

    Μετά από αυτό το ατύχημα άρχισαν και τα βάσανα του. Όταν ξύπνησε στο νοσοκομείο διαπίστωσε πως δεν ένιωθε τα πόδια του. Ακολούθησε ένα αποτυχημένο χειρουργείο και στη συνέχεια ένα ακόμη. Μετά το δεύτερο, απέκτησε ξανά την αίσθηση των κάτω άκρων του, όμως χωρίς να μπορεί να σταθεί στα πόδια του. Ο ίδιος δεν μπόρεσε να το δει σαν εξέλιξη για να προσπαθήσει. Το μόνο που του άφησε αυτή η εγχείρηση ήταν πόνος.

    Πλέον παίρνει καθημερινά βαριά παυσίπονα για να μην νιώθει αυτόν τον μεγάλο πόνο. Αρνείται να υποβληθεί σε τρίτη εγχείριση και δεν προσπαθει να περπατήσει ξανά.

    Έχει κουραστεί να παλεύει. Έχει κουραστεί να απογοητεύεται με την κατάσταση του. Έχει κουραστεί να προσπαθεί και να μην βλέπει καμία ελπίδα.

   Εκτός από τη μητέρα του δεν έχει κανέναν άλλον. Ίσως και αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει την δύναμη να παλέψει για κάτι καλύτερο. Όταν έμεινε ανάπηρος το επί ένα χρόνο αγόρι του, τον χώρισε, υποστηρίζοντας πως δεν είναι αρκετά δυνατό για να τον στηρίξει και να το ξεπεράσουν μαζί. Ο χωρισμός αυτός τον στεναχώρησε πάρα πολύ. Ήταν τόσο ερωτευμένος με το αγόρι του, τον Jungkook, όσο δεν ήταν ποτέ με κανέναν άλλον.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

    O Jimin είναι ένα ορφανό αγόρι, που παρά τις δυσκολίες που έχει ζήσει, προσπαθεί πάντα να είναι θετικός και αισιόδοξος. Η ζωή δεν ήταν καλή μαζί του.

    Μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο, χωρίς οικογένεια, όμως δεν παραπονέθηκε ποτέ. Στα 18 άρχισε να δουλεύει για να μπορέσει να ζήσει και κατάφερε να κερδίσει υποτροφία σε μία από τις μεγαλύτερες Ακαδημίες Χορού της Σεούλ.

   Ο χορός ήταν η συντροφιά του τόσα χρόνια. Ένας τρόπος έκφρασης, διασκέδασης και χαλάρωσης. Μπόρεσε να τελειώσει τις σπουδές του, όμως δυσκολεύεται πολύ να βρει δουλειά.

   Τα τρία τελευταία χρόνια έκανε πολλές διαφορετικές δουλειές. Εργάστηκε σαν σερβιτόρος σε καφετέριες, σε νυχτερινά μαγαζιά, ως πολιτής σε μαγαζί με ρούχα και για ένα μικρό διάστημα σαν δάσκαλος χορού. Αυτή η δουλειά ήταν και η καλύτερη όμως δυστυχώς δεν κράτησε πολύ. Μετά από αυτό δεν έχει καταφέρει να βρει ξανά δουλειά που να σχετίζεται με το χορό, όσο κι αν θέλει.

    Σε όλη του τη ζωή δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να δημιουργήσει μια σοβαρή σχέση. Είχε πάντα περιστασιακές περιπέτειες για να περνάει απλά ωραία. Δεν το έκανε επίτηδες, απλά δεν έτυχε ακόμη να βρει τον κατάλληλο άνθρωπο που θα μπορούσε να ερωτευτεί.

____________________

Μια εισαγωγή, όπου παρουσιάζεται η κατάσταση της ζωής των δυο πρωταγωνιστών της ιστορίας.

Ελπίζω να σας κίνησε το ενδιαφέρον!

Vote & Comment!

😘

Σημείωση

Πρόκειται για ένα απλό fanfiction. Δεν έχω καμία επιστημονική γνώση οπότε σχετικά με την κατάσταση του Yoongi είναι πιθανόν να γράφω ανακρίβειες και λάθη. Ξέρω ότι μια αναπηρία είναι ευαίσθητο θέμα και δεν έχω σκοπό να προσβάλλω κανέναν.

I'll be your strength ||Yoonmin FF|| ✅Where stories live. Discover now