*8o Κεφάλαιο*

883 155 57
                                    

Yoongi

Όταν περνούσα από το δωμάτιο του Jimin, η πόρτα άνοιξε και από μέσα βγήκε ένας άντρας...ο Jimin ήταν από πίσω του φορώντας μόνο το εσώρουχο του.

Εκείνη τη στιγμή για κάποιο λόγο πόνεσα. Ένιωσα την καρδιά μου να σπάει.

Ήταν αυτός ο Chanyeol που είχε γνωρίσει στο σουπερμάρκετ. Κούνησε το κεφάλι του για να με χαιρετήσει και στην συνέχεια αποχαιρέτησε τον Jimin.

C: Πέρασα υπέροχα σε ευχαριστώ. Του είπε χουφτώνοντας του τον κώλο και δίνοντας του ένα φιλί στο λαιμό.

J: Κι εγώ.

Αυτός έφυγε και ο Jimin γύρισε διστακτικά προς εμένα αλλά μίλησα πριν προλάβει να πει αυτός οτιδήποτε.

Υ: Μπορείς να πηδιέσαι με όποιον και με οσους θέλεις αλλά όχι μέσα στο σπίτι μου. Σου απαγορεύω να φέρνεις αγνώστους. Αν είσαι τόσο απελπισμένος πήγαινε σε κανένα ξενοδοχείο ή και σε κανένα πάρκο, δεν με ενδιαφέρει. Αλλά όχι εδώ μέσα.

Ήμουν πάρα πολύ θυμωμένος με αυτή τη φθηνή συμπεριφορά του. Γύρισα στο δωμάτιο μου, χωρίς να ακούσω αν έχει να μου πει κάτι.

Όσο εγώ κοιμόμουν αυτός είχε φέρει έναν άγνωστο και γαμιόντουσαν στο δίπλα δωμάτιο. Τον ακουμπούσε πρόστυχα κάποιος μόνο λίγα μέτρα μακριά μου. Γιατί; Πως τολμάει; Τι θρασύς που είναι. Χρόνια έχω να νευριάσω τόσο με κάποιον. Αν δεν ήμουν έτσι θα τον είχα χτυπήσει τώρα.

Μετά από ένα λεπτό είχε το θράσος να μπει στο δωμάτιο μου. Δεν είχε καν ντυθεί, είχε φορέσει απλά μια ρόμπα. Ήταν διστακτικός και κοιτούσε το πάτωμα.

J: Συγγνώμη δεν έπρεπε να τον φέρω εδώ.

Υ: Ναι δεν έπρεπε το έκανες όμως. Σκεφτόμαστε πριν δράσουμε όχι το αντίθετο.

Ήταν έτοιμος να κλάψει αλλά κρατιόταν.

J: Συγγνώμη..

Υ: Γιατί το έκανες;

J: Ήμουν..ήμουν απλά μόνος και ήθελα παρέα.

Υ: Ωραίος λόγος.

J: Δεν θα ξαναγίνει. Αλήθεια λέω. Τι να κανω για να με συγχωρέσεις;

Υ: Πάρε μου μία πίπα.

Του απάντησα πιάνοντας επιδεικτικά το σημείο μου και δεν πίστευα ούτε εγώ πως ξεστόμισα κάτι τέτοιο. Λες και με κυρίευσε κάποιος άλλος. Το πιο απίστευτο ήταν πως ο Jimin γονάτισε ακριβώς μπροστά μου. Μόλις μου ακούμπησε το γόνατο τον έσπρωξα με ρίχνοντας τον κάτω. Είχα πανικοβληθεί.

I'll be your strength ||Yoonmin FF|| ✅Where stories live. Discover now