💙💙

811 88 38
                                    

Θέλω να πω ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όσες διάβασαν αυτή την ιστορία μέχρι το τέλος.
Είναι το μόνο μου βιβλίο που έχει φτάσει τις 1.000 ψήφους και το εκτιμάω πολύ, γιατί μου άρεσε να βλέπω ποια ειναι αυτά τα άτομα που διαβάζουν ότι γράφω.

**Αυτές που έκαναν και σχόλια είναι μέσα στην καρδιά μου💙

Αν και με δυσκόλεψε πολύ αυτή η ιστορία, κυρίως φθάνοντας προς το τέλος της, ευχαριστήθηκα να την γράφω πιο πολύ από όλες.

Εύχομαι να άρεσε και σε εσάς. Να σας κράτησε καλή συντροφιά και να μην σας απογοήτευσε πολύ το τέλος.
Σχεδόν από την αρχή είχα αποφασίσει το τέλος. (Από τη σκέψη μου πέρασε και ο θάνατος ενός από τους πρωταγωνιστές, αλλά δεν ήθελα να είμαι τόσο σκληρή.) Σκέφτηκα κάποια στιγμή να την συνεχίσω και να δείξω πως θα είναι π.χ. σε πέντε χρόνια, αλλά αποφασισα να μην το κάνω. Ίσως αν την "τραβήξω" πολύ, χαλάσει.

_________

Δείτε το τέλος σαν ΚΑΛΟ.
Ο Yoongi κατάλαβε πως του αξίζει να αγαπιέται και ένιωσε πως είναι αυτή η αγάπη χάρη στον Jimin. Του δόθηκαν στιγμές και αναμνήσεις που είναι δυνατές να του δώσουν θάρρος να συνεχίσει όλη την υπόλοιπη ζωή του, ακόμη και μακριά από τον αγαπημένο του. Έβαλε πάνω από όλα το μέλλον του Jimin. Ήθελε δύναμη και ωριμότητα να κάνει κάτι τέτοιο. Απέβαλε κάθε εγωισμό. Μπορεί τώρα να ήταν καλά και ευτυχισμένοι, αλλά σε 10 ή 20 χρόνια δεν ήξερε πως θα είναι. Δεν ήξερε τι θα μετάνιωνε στο μέλλον ο Jimin. Για τον Yoongi αυτό ήταν το καλύτερο που σκέφτηκε για το αγόρι του. O Jimin ναι πιθανότατα θα στεναχωρηθεί..πολύ..αλλά το μέλλον του δεν θα έχει καμία σχέση με το δύσκολο παρελθόν του. Θα είναι κοντά στον φίλο του και θα κάνει το όνειρο του πραγματικότητα.

Στη δική μου φαντασία, έτσι όπως το έγραφα ο Jimin κατάλαβε κατά βάθος περίπου τι συμβαίνει. Κατάλαβε πως τον διώχνει, χωρίς να ξέρει το λόγο και χωρίς να θέλει να το παραδεχτεί.

__________

Ένα ακόμη μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 🙏💕

και

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ❤

I'll be your strength ||Yoonmin FF|| ✅Where stories live. Discover now