Capitolul 3

1K 96 26
                                    


Dimineața următoare se trezește mai  supărat ca niciodată. Presimte ca azi se va întâmpla ceva rău cu viata lui. Se întreabă oare de unde e acel sentiment.

-Neața, mama.

-Te-ai trezit deja? Tu dormi pana târziu.

-Nu mai puteam dormi.

-A, era sa uit. Azi vine tatăl tău.

-Aish. Am uitat.

Jungkook uitase de venirea tatălui lui. Nu știe exact ce va face, dar simte ca prezenta lui e acel sentiment de dimineață.

Nu îmi mai puțin de o ora cineva bate la ușă. Mama deschide, iar pe ușa de arata tatăl brunetulul.

-Tata, ai venit.

Jungkook încearcă sa schițeze un zâmbet fals. Nu ii place prezenta tatălui lui în casă cu el.

-Jungkook, fiule. Am o veste pentru  tine.

-Da, tata. Te ascult.

-Fiule, ți-am găsit mireasa.

-Cee??!!!!??????

-Da. E fiica domnului președinte. Fa Heejin.

-Dar tata. Nu pot sa ma căsătoresc acum. Sunt prea tânăr.

-Nici sa nu aud. Fata e foarte frumoasa, iar nu vei accepta.

Inima lui Jungkook era zdrobita. Nu știa cum sa reacționeze. În primul rand el e homosexual. Și în al doilea rand, aștepta aventura vieții lui. Nu se putea căsătorii. Sigur trebuie sa îl înfrunte pe tatăl lui.

-Tata. Îți voi spune adevărul. Sunt gay. Nu pot sa ma căsătoresc  cu fiica președintelui.

În ochii tatălui lui se arată dezamăgire și nervozitate. Adevărul spus de fiul lui îl masca. Nu mai putea sa reacționeze.

-Jungkook, lasă glumele.

-Nu glumesc.

-Jungkook, nu se poate. Ești fiul meu. Nu poți fi gay. Îmi faci familia de rușine. Ori accepți sa te căsătorești cu fata, ori ești data afara din casa mea.

Mama lui Jungkook intervine imediat.

-Nu reacționați asa. Dă-i o zi  sa se gândească la oferta.

-Jungkook, ai o zi. E alegerea ta.

Tânărul fuge în camera plin de mânie. Ajunge în dreptul ușii, dar aude conversația părinților.

-E doar un copil. Nu-l poți obliga sa se căsătorească. Are doar 19 ani! Ce așteptări ai de la el?

-Nu te baga. Tocmai a mărturisit ca nu e interesat de femei și pe tine asta te interesează?!?!

- E decizia lui. Nu-l poți da afara.

-O  voi face dacă nu accepta.

Jungkook e  satul și decide sa intre în camera. O lacrima se formează în ochii lui. Știe ca e slab. Nu poate face nimic împotriva tatălui sau. Se simte prea dezamăgit ca să poată lua o decizie chiar acum. Ca sa se poate calma, decide sa aprindă televizorul.

"Știri se ultima ora. În apropierea orașului Busan, în pădurea de lângă, a fost găsit un cadavru al unei fete. Mama victimei mărturisește :

-Mi-am lăsat fiica sa meargă împreună cu doua prietene prin pădure. Una dintre ele s-a întors acasă și a povestit ca un bărbat mai înalt ca ea, a răpit-o pe fiica mea Seulgi. Când sotul meu a cautat-o  a găsit cadavrul ei în inima pădurii, lângă o peșteră.

Prietena lui Seulgi, Wendy, povestește :

-Am plecat sa ne plimbam prin pădure împreună cu Seulgi și cealaltă prietena a noastră, Irene. Ne aflam în inima pădurii când am văzut o persoana. Era un bărbat foarte înalt. Era însotit de o femeie roșcată. Erau prea zâmbitori. Noi 3 am decis sa plecam se acolo. Femeia ne-a amenințat ca nu mai putem fugi. Ea a prins-o pe Irene  iar bărbatul pe Seulgi . Cei doi au plecat, eu fugind după ajutoare. Nu știam  ce s-a întâmplat cu ele. Pana când cadavrul lui Seulgi a fost găsit. Ma simt foarte vinovata ca nu am putut face nimic s-o ajut. Nu știu de ce presimt ca asa ca păți și Irene. Mi-e asa dor de ele. Un alt amănunt e ca bărbatul avea ochii roșii. Nu sunt sigura, deoarece eram prea speriata. Poate ma credeți nebuna, dar alerga foarte rapid cu ele..
Mi-e asa frica.

Doctorul povestește :

-Am analizat cadavrul victimei, ca să aflu cum  a murit. Am observat niște semne pe mâini, picioare și gatul victimei. Semănau cu niște urme de colți, și erau adânci. După ce am privit mai atent, am văzut ca nu mai avea deloc sânge în corp. E prima data după cei 30 de ani de munca de când lucrez când am văzut asa ceva. Pare scos dintr-un film horror.

Atat deocamdată cu știrile de astăzi. Ne revedem mâine cu alte știri interesante. Mulțumim ca ne-ați urmărit. "

-Ce naiba? Stiam eu! Ei chiar exista!!!

Jungkook sare din pat. Acum e 100% ca aceste creaturi exista. În Busan trăiește și el. Se simte puțin speriat... Poate și părinții lui sunt la fel. Spera ca ei sa nu fi văzut știrea. Se vor îngrijora. Acum ca e mai calmat, a luat decizia. Va face ce îi spune inima. Coboară scările și merge direct la tatăl lui.

-Tata, am luat decizia.

-Deja?! Ia. Uimește-mă.

-Voi pleca. Demult voiam sa plec de aici, asa ca asta e o oportunitate.

-Poftim? Ma dezamagesti.

-Știu asta. Dar e decizia mea.

-Ce vezi tu la bărbați, Jungkook?

-Nu e vorba de asta. Ma duc să-mi fac bagajul.

-Dar, fiule.

O urma de tristețe se arata pe chipul tatălui. Nu credea ca fiul lui va lua decizia asta.... Însă el nu poate face nimic, dacă asta e decizia lui.

Se simte puțin vinovat ca nu a putut fi aproape de el în copilăria lui. Dar e și dezamagit de el însuși ca se comporta asa cu fiul lui  pe care îl iubește extrem de mult....

Keep My Secret | VKook | Volumul I - FINALIZATA Where stories live. Discover now