Capitolul 10

901 83 8
                                    

V era cu capul în nori. Se gândea cum ar fi fost dacă ar fi putut sa îl condamne pe Kai la moarte. Stia ca exista doar o cale de al omorî, dar nu o putea face. Oricât de multa placere și satisfacție i-ar face sa îl vadă mort, nu poate. În capul lui răsună cuvintele mamei. '' Nu crezi ca ar putea fi el Alesul tău? ". Nu știe ce sa creadă. Toată lumea crede asta, mai puțin el. Și nu din cauza ca nu-l iubește. Știe ca ține mult la el. E din cauza ca băiatul e om. Și nu se poate căsători cu un om. Are nevoie de un vampir măreț, la fel ca el. Dar nu poate visa la o nunta acum, cât timp Hyuna și Kai sunt prin preajma.

Încă îl tine de mana pe Jungkook. Mana lui e asa calda. Își duce privirea în sus, pentru a se uita la chipul lui. E asa frumos. Cum ar putea el sa îi fure sufletul lui minunat? Cum ar putea sa facă în asa fel încât inima lui frumoasa sa nu mai bata? E el un monstru, mâncător de sânge. Dar nu ar putea face asa ceva. Asa simte.

Jungkook are mintea goala. Nu se gândește la nimic. Decide ca e mai bine sa nu se gândească la nimic în acest moment. Se uita atent la un copac. Nu era unul normal. Era foarte   întunecat.

-V?

-Ce e Jungkook?

-Ce e cu acel copac? E diferit.

-Oh, nu. Jungkook, hai în spatele meu. Nu avem mult timp!!!

V era extrem de alarmat. Se mișcasera prea încet, iar acum va plăti.

Brunetul nu apuca sa facă o mișcare. Simte o mana pe gâtul sau și e tras în bratele cuiva.

-Mai mai. Cine e aici? După un deceniu? Marele lord al vampirilor ma vizitează iar.

Jungkook își întoarce privirea spre acea persoană pentru ai vedea fața. Se înspăimântă. Vede ceva ca un om, doar ca are aripi negre și ochii negri. Imediat în capul lui Jungkook apar cuvintele lui V. " Aici trăiesc demoni, Jungkook! Demoni! Vrei sa mori?" Era sigur ca e un demon, după înfățișarea lui. Demonul râse isteric. Acest ras era unul enervant pentru urechile lui Jungkook. Se uita la V cu ochii plini de spaima. Îi cere ajutorul din priviri.

V sta cu capul plecat. Se gândește la o cale de salvare.

-Lasă-l Sehun.

-Nici gând, Taehyung. Ți-am spus. De fiecare când vi aici, aduci o jertfa. Omul asta e perfect. Are inima asa bună. Sufletul lui e mare. Păcat ca îl voi mânca.

Jungkook era șocat. Se pare ca acesta va fi sfârșitul lui. Omorât de o ființă inumana.

V era la fel de șocat. Nu știa cum îl poate salva și se asta asta pe Jungkook.

-Sehun. Știu de îndoiala noastră, dar nu-l poți lua.

-De ce ma rog?

-Sehun. Nu poți.

-Asta nu merge la mine. Poate ești tu rege, dar doar la vampiri. Eu nu îți slujesc ție. Nu-mi poți da comenzi. Băiatul e al meu de acum. Pa.

-Stai. Nu-l poți lua deoarece el... El... E logodnicul meu.

-Ce?!!! Nu e posibil. E om.. Ești tâmpit?

Sehun ramase blocat. Jungkook nu-și putea reveni în fire. De ce a zis minciuna asta? Nu e adevărat. Inima lui începe sa bata puternic. V se simțea nesigur de ce a spus. Stia ca asta e singura cale de al salva pe brunet.

-E adevărat?

Demonul se întoarce spre băiat.

-Spune.

-Da, este adevărat.

Jungkook știa ca trebuia sa aprobe  cea ce spune regele. Și merita sa încerce, chiar dacă îi era puțin teama.

-Nu te cred, băiatule. E ceva la mijloc. A, știu. Taehyung, săruta-l. Astfel te voi crede și îl voi lăsa să plece.

Jungkook amețise. Era prea mult pentru el. Nu-l putea săruta. Era prea mult pentru inima lui.

V știa ca asta era singura cale de al convinge pe demon.

-Bine , fie. Dacă doar asa ma crezi.

V se apropie foarte tare de Jungkook. Brunetul nu știa cum sa reacționeze. Se lăsa ghidat de rege. V se apropie tot mai mult se el. Îi puse mana pe șolduri. Se opri pentru o clipa, și șopti.

-Va fi totul ok după asta. Promit.

Buzele lor se unira într-un sărut pasional. Acum Jungkook nu-și mai putea controla emoțiile și stările prin care trecea. Îl iubea. Și de asta avea nevoie de el. De  însuși el. Pentru acele secunde, uita tot ce se întâmplă în jurul lui. Gândul îi era doar la sărutul lor pasional și dulce. V avea aceleași emoții. Îi plăcea enorm de mult sărutul lor. Se opriră din cauza lipsei se aer. Se uita unul la altul preț se câteva secunde, apoi V se întoarce spre demon.

-Nu-l poți lua. E logodnicul meu. Și cunoști legea, Sehun.

-Mda. Pleacă mai rapid de aici.

Ambii pleacă ținându-se de mana.

În sfârșit ajung la castel, unde Jungkook se trânti în pat. Încă se gândea la minunatul lor sărut. Mii de fluturași se simțită în stomacul lui. Pe usa intra V.

-Hey. Îmi pare rău pentru mai devreme. Era singura cale.

-Nu-ți cere scuze. E ok. Înțeleg.

-... Săruți bine.

-Ce?!.... Umm.... Și tu........

-Nu fi timid.

-.... Am o întrebare. Despre ce lege vorbeai?

-Ah. Eu și Sehun aveam o înțelegere înainte. Nu am voie sa calc pe pământul lui dacă nu aduc o jertfa. Dar acolo locuiește mama și trebuie s-o vizitez, dacă ma înțelegi. Cat despre lege, pai.. Dacă ești logodnicul meu, nu are voie sa se atingă se tine. Și am spus asta, pentru ca știam ca îți vrea sufletul. El se hrănește cu suflete.

-Arăta oribil.

-Pentru oameni, da. Eu m-am obișnuit după atât de mult timp cu el. E destul de prietenos pentru un demon..Alt demon îți mânca sufletul fără sa stea la discuții. Acum haide, e noapte. Odihnește-te.

-Bine, asa voi face.

-Noapte bună, pui!

-Mulțumesc, V. Și nu-mi spune pui..

-Ok ok.

________________________

Deciiiiiiiii. Cartea asta nu o voi lăsa orice ar fi. Știu ca nu e foarte important dar voiam sa știți ca va fi continuata. Nu va avea multe capitole, 20 vor fi. E scurt?

Apropo. Vor fi și volumul 2 și 3. Deci ar fi în toate volumele în jur de 60.. Vi se pare scurt?

Keep My Secret | VKook | Volumul I - FINALIZATA Where stories live. Discover now