Capitolul 7

965 87 4
                                    

-Dar.. Taehyung... A. Adică V. Nu sunt lămurit.

-Adică? Ce mai vrei sa știi?

-Despre ce Ales era vorba?

-Aish.

V își pune mana pe cap. Apoi își sprijină capul de umeri. Nu știa sigur dacă îi va spune tânărului băiat adevărul. La fel ca și Jungkook, simțea o atracție față de acest om. Asa ca nu voia sa îl mintă.

-Bine, ok. Îți voi spune.

-Ascult..

-Păi. Eu sunt lordul vampirilor. Și deja am 150 de ani. Se spune ca la vârsta asta, un vampir regal, ca mine, trebuie sa își găsească perechea. Eu deja am aceasta vârstă, dar nu am găsit persoana potrivita. Se spune ca trebuie sa găsesc pe cineva curajos, frumos și puternic care va conduce alături de mine. Și acel vampir va fi numit Alesul. Și desigur trebuie sa fie cineva cu un dar.

- Dar? Ce dar?

-Ești prea curios.

Pe rege îl pufnit râsul. Nu era sigur de ce râde, dar câteodată avea și el nevoie de un zâmbet. Viata lui era prea subra și rece.

-Ah. Scuze. Înțeleg dacă nu vrei sa îmi spui.

-Trebuie sa știi.  Nu orice vampir dobândește un dar. Darurile sunt puteri unice pe care le are un vampir.

-Tu ai unul?

-Da, logic. Doar sunt regele. Darul meu e hipnoza. Pot face pe oricine sa facă ce vreau eu.

-Woah. Pare super. Nu o vei folosi pe mine, nu?

-Nu o pot folosi pe oameni. Nici un vampir nu poate.

-...

-Și Kai are unul. El are darul a se telesporta. Dar eu pot opri asta. Dacă el vrea sa se teleporteze, eu cu darul meu îl pot opri. Totuși, e un dar destul de bun.

Nu știa de ce, dar acest gând îl înfiora pe Jungkook. Se simtă vulnerabil și slab, într-o lume atât de puternica. Și mai ales, după cuvintele lordului, el se va căsători cu un vampir. El putea sa poarte aceasta simpatie față de el, dar era în zadar. El nu era un vampir, și nu putea avea niciun dar. Deci, concluzia e ca nu avea nicio șansă.

-Niciun vampir din regat nu ma atrage.

V privea în jos atent. Simțea ca avea nevoie de acest băiat, dar era conștient ca nu puteau avea nicio relație. Băiatul era om. Ce ar spune tot Regatul despre asta? Ce exemplu ar da?

-Tu ai părinți?

Intrebarea lui V îl întrista pe băiat. Știa ca nu-și va mai vedea părinții niciodată și nici nu îi poate suna.

-Da. Am. Dar nu mai contează. Oricum nu ii mai pot vedea... Și oricum am fugit de acasă.

-De ce ai facut  gestul ala?

-Tata.... M-a dat afara doar pentru ca... Nu voiam sa ma căsătoresc cu o fata. Pentru ca nu-mi plac fetele.

Afirmația data l-a șocat pe V. Nu ii venea sa creadă. Parea trist. Îi părea puțin rău de băiat, ca a fost data afara. Dar era fericit, chiar dacă nu părea. Băiatului îi plac băieții. E o șansă pentru el. Dar totuși, la ce se gândea acum? El tot om e.

-Îmi pare rău, Jungkook... Tatăl tău e rău.

-Asa a fost mereu, dar e ok. Oricum nu-l mai pot vedea. Aici nici măcar nu am semnal. Nici nu știu de câte ori ma sunase mama.

-Îmi pare rău. Dar a fost greșeala ta sa vi aici.

-Știu, dar hai sa schimbam subiectul. Tu ai părinți?

-Nu. Am 150 de ani. Au murit acum mult timp. Acum am o mama. Știi, ea mi-a aratat viata asta de vampir. M-a crescut de peste 100 de ani și mi-a arătat tot ce trebuie sa știu. Ea e acum într-o peșteră. Ca noi, dar e departe. Câteodată o vizitez. Dar deocamdată, dacă afla ca e un om aici, va fi puțin supărată.

-Cum ai ajuns vampir?

-Poveste lunga.

-Am timp.

V răsufla. Nu prea vrea sa îi spună istoria lui. Îi e asa dor de părinții lui. A fost nespus de dureros sa își vadă părinții și sora lui mai mica murind. A fost ceva oribil pentru el. Ca s-a retras din viata lor.

-Bine. Îți voi povesti.

V povestește :

-Era o zi frumoasa de primăvară. Era o zi atât de însorită. Aveam 20 de ani. Viata mea era atât de frumoasă. Le-am zis părinților ca ies puțin prin parcul din apropiere. Ei erau de acord. Am ajuns în parcul de lângă și doar o trecere de pietoni ma despărțea de el. Trăiam într-un cartier liniștit, nu prea erau oameni pe strada. Am pășit încet pe strada, când deodată sunt lovit de o mașină. Am leșinat. O femeie m-a văzut. Nu era o femeie normala, era un vampir. Vedea cât ma chinui și ca nu mai aveam puls. I s-a făcut mila de mine. Asa ca a decis sa ma transforme într-un vampir. Se pare ca ea era la vânătoare. Ea mi-a arătat tot ce trebuie sa știu despre vampiri. A trebuit să-mi părăsesc familia, din mai multe motive. Unul ar fi ca nu îmbătrânesc, iar ei și-ar fi dat seama de ceva. Nu mai puteam mânca niciodată mâncare, doar sânge. Trebuia saerg la vânătoare, pentru a mânca. Ma simțeam atata de prost, ca trebuie sa îi părăsesc. Am ajuns aici, împreună cu noua mea mama. Aici am fost ales ca rege când am împlinit 100 de ani.

-Ce poveste... Îmi pare rău pentru tine.

-Cel mai dureros lucru a fost când au murit părinții mei. Nu am putut sa petrec ultimele clipa de viata cu ei. Pentru ca arătam prea tânăr. Aveam și o sora. Kim Ahn Ra. Apoi și ea ma părăsise. Deasta nu te fac vampir. Nu vreau sa îți iau clipele de muritor. Tu ai de ales. Eu nu am avut.

-... Îmi pare nespus de rău.

O lacrima de prelinge pe obrazul lui Jungkook. Oare chiar voia sa fie unul dintre ei? Sa își vadă mama murind? Sa fie nemuritor.

-Stai, tu plângi?

-Nu.. Îmi intrase ceva în ochi.

-Nu am mai văzut pe cineva plângând de 120 de ani.

-... Înțeleg.

Sufletul lui Jungkook era nesigur. Oare asta e aventura pe care o aștepta timp de 19 ani? Asta e viata pe care a vrut-o? Va accepta sa rămână aici, sa moara aici? Sau va vrea sa devina un vampir, alături de V? Multe lucruri sunt încă în ceață pentru brunet.

_____

Cred ca o sa va dezamăgesc ca cartea asta :((

E o idee buna măcar?

Keep My Secret | VKook | Volumul I - FINALIZATA Where stories live. Discover now