Capitolul 13

803 83 7
                                    

Jungkook încă privea tavanul. Simțea ca se gândește prea mult la unele lucruri. Și ca asa este soarta lui și noua lui viata. Simte însă o prezenta în camera. Se uita pe geamul camerei. Vede doi ochi roșii lucioși. Inima îngheață în el. Mii de fiori îl cuprind și se da înapoi.

E ea. Însusi Hyuna. Ce mai vrea din nou de la el?

-H-Hyuna... Ce cauți tu aici?

-Ți-a fost dor de mine pisoi?

-Lasă-mă Hyuna. Ce vrei?

-Pe tine. De ce îl placi atât de mult pe lordul ala? E patetic.

-Nu este treaba ta. Acum pleacă, dacă nu vrei sa afle ca ai fost aici.

-Nu ai tupeu, Jungkook. Dacă o vei face, îl voi ucide pe lord. Știu cât de mult îl iubești, și mi-ar face placere să-l distrug.

-Hyuna! Te auzi?! În primul rand, ești împreună cu Kai.

-Nu-l iubesc. Mi-a promis ca voi fi regină alături de el. Dar doar după ce îl va da jos de pe tron pe Taehyung. Are un plan sa știi.

-Chiar crezi ca ma înspăimântă cuvintele tale?

-Îți propun ceva, pisoi.

-Nu-mi mai spune asa. Nu am nevoie de propunerile tale.

Jungkook îi întoarse spatele. Stia ca e greșit sa asculte ce spune vampiroaica.

-Asculta o clipa. Lasă-mă sa te fac vampir. Știu cât de mult îți dorești asta. Și apoi ne vom duce la părinții tăi, sa îi vedem. Gândește-te puțin. Amândoi vom fi fericiți. Vom fi împreună, doar noi doi. Ma vei prezenta ca iubita ta tatălui tău. Și nu va mai fi aspru cu tine când își va da seama ca nu mai ești gay. Vom fugi de Kai și V și ne vom trai eternitatea împreună.

Ochii ei roșii erau plini de speranța. Oare sa fie asta ce își dorea Jungkook? Gândul ca tatălui lui nu l-ar mai urî și ca ar fi vampir îl încântă. Dar nu-l poate trăda pe V. Îl iubea enorm și nu putea fugi ca vampiroaica.

-Ce spui?

-Spun ca nu...

-Poftim?!! Dar.

-Nu, Hyuna. Renunță. Mai bine ai pleca acum. V se poate întoarce oricând.

-Jungkook. Uite filmarea asta. Urmărește-o doar tu și apoi îmi zici răspunsul tău. Te voi vizita și data viitoare.

-Aish. Stai puțin.

Era târziu. Fata sari pe geam și o lua la fuga printr copacii deși. Jungkook își freca capul. Îl durea îngrozitor.

-Ce e asta?

Lua în pana filmulețul lăsat de roșcată. Da play și se uita confuz.

"Știri de ultima ora. Wendy , a treia fata dispărută, a fost găsită moarta în același loc ca celelalte doua fete. Cadavrul ei era decât de sânge, exact ca a celor doua fete. Confuzia, cum ca vampirii ar fi printre noi e alarmanta.

Un al caz este ca Doamna Jeon Taeyeon și domnul Jeon Namjoon și-au dat în căutare fiul dispărut. Acesta este un băiat, în vârstă de 19 ani, are 1.75 și este brunet. Ultima data purta un tricou negru, alături de o pereche  de blugi și avea un ghiozdan negru cu el. Familia sa este alarmata. Numele lui este Jeon Jungkook

Mama băiatului cautat povestește :

-Nu l-am găsit de 3 zile, încă îl cautam cu disperare. Fiule, dacă vezi asta, haide acasă. Te iubim mult și ne e dor de tine.

Tatal povestește :

-Fiule, dacă vezi asta... Hai acasa..imi pare rău de comportamentul meu. Te așteptăm eu și mama ta.

Un specialist povestește :

-Concluzia mea este următoarea. Presupun ca băiatul a fost răpit de un vampir, exact ca cele trei fete. Sa speram ca va reuși sa scape cândva "

Mana lui Jungkook tremura. Mama sa era aceea. El era cautat. Cel mai important lucru. Tatăl său îl astea acasă cerându-și scuze de la el??? Se simțea atât de urat în acel moment. Pentru o secunda se gândea la propunerea Hyunei. Totuși, își adusese anunțe de îmbrățișările calde ale lui V. De sărutul lor tandru și cald. Nu putea părăsi aceasta lume. Din clipa în care a pășit în pădurea aia, a creat o legătură strânsă cu lumea asta. D ceva ce nu-l îl va ajuta atât de mult, ca să poate scăpa. Îl iubea nespus pe V, era sufletul lui pereche și ar fi fost în stare sa moara pentru el. Asta era prima data când simțea atâtea sentimente pentru cineva.

Keep My Secret | VKook | Volumul I - FINALIZATA Where stories live. Discover now