6

5.2K 339 255
                                    

312****: güzelim, müsait misin?

En Özelim: Jeongguk, bu sensin değil mi?

312****: evet, benim.

En Özelim: buluşacak mıyız?

312****: istersen tabii?

En Özelim: pekala, isterim tabii ki...

312****: o zaman ilk buluştuğumuz yeri hatırlıyor musun?

En Özelim: senin hakkında hiç bir şeyi unutmadım ki...

En Özelim: şey, Jeongguk.. Beni arayabilir misin?

💞

'312**** arıyor...'

Titrek elleriyle telefonu açtı Taehyung. Konuşacaktı, fakat dili varmadı bir türlü. Karşı taraftan da ses gelmeyince ne söyleyeceğini düşünmeye başladı. Bir süre sadece birbirlerinin nefes alış verişlerini dinlediler.

"Güzelim.."

Taehyung, Jeongguk'un sesini duyduğunda gözlerinden akan yaşları durduramadı. Bir bir dökülmeye devam etti, çok özlemişti. Sesinden tut, her bir zerresini öyle özlemişti ki.

"J-Jeongguk-" diyerek sözü hıçkırığından dolayı kesilirken, gözlerini sımsıkı yumdu. Onu neden aramıştı bilmiyordu bile.

Eski sevgilisinin endişeli sesini duyduğunda bacakları artık onu taşıyamayacak hâle gelmişti. "Sen ağlıyor musun?"

"S-sesini çok öz-lemişim.." deyip iki eliyle de telefonu sıkıca tuttu Taehyung. Bu hareketiyle sanki Jeongguk'a sarılıyormuş gibiydi.

"Ağlama Taehyung. Bana ara dediğinde ne kadar sevinmiştim biliyor musun, bana ceza mı veriyorsun? Şu an yanında değilim ve gözyaşlarını bile silemiyorum." diye mızmızlanıyordu titrek sesiyle Jeongguk.

"Ağlamıyorum ben, gayet iyiyim."

"Birazdan kollarımın arasında olacaksın güzelim, unutma tamam mı? Eğer şu an sakinleşmezsen o an sakinleşeceğine eminim."

"Ama ben bundan emin değilim, tamam mı?"

"İstemiyorum mu diyeceksin yoksa?"

"Bilmiyorum... Seni gördüğümde dayanamayabilirim." diye mırıldandı Jungkook'un duymasını umut ederek.

"Ben şimdi yola çıkıyorum."

"T-tamam." diyerek hala titreyen elleriyle telefonu kapadıktan sonra, iç çekti Taehyung. Onu görmek için sabırsızlanıyordu, içi içine sığmıyordu, özlem duygusu öyle acı verici bir şeydi ki.. 3 yıl boyunca bu acıyı çekmişti Taehyung. Onu affetmek istemiyordu, en azından çabucak affetmeyi düşünmüyordu.

💞

Taehyung, hızlı bir şekilde dolabını açtı. İçindeki birçok Gucci ürünlerine bakıp tekrar iç çekti. Eski sevgilisi aradığından beri burnu sızlıyor, içindeki ağlama isteğini durduramıyordu. Büyük dolabından sevdiği kombini ayırarak yatağın üstüne koydu.

i want you ღ taekook Where stories live. Discover now