𝚃𝚑𝚎 𝚙𝚒𝚊𝚗𝚘

653 68 14
                                    

Oli's P.O.V.
Πέρασαν αρκετές μέρες και με τα αγόρια γίναμε φίλοι. Ένιωθα πλέον σαν να έλεγα την αλήθεια στην μαμά μου όταν μιλούσαμε στο τηλέφωνο.
Ο Μάρκους συχνά με κοιτούσε περίεργα... Η Έμμα από την άλλη σπάνια ήταν σπίτι. Τα αγόρια έλεγαν πως ήταν σε φίλες της.
Μέσα σε λίγες μέρες γίναμε αρκετά καλές στο ποδόσφαιρο. Τα πρωινά πηγαίναμε σε νεροτσουλήθρες, πισίνες και παραλίες. Μετά όταν γυρνάγαμε παίζαμε ποδόσφαιρο. Τα βράδια βλέπαμε ταινίες, κάναμε κάμπινγκ στην αυλή και άλλα πολλά. Ένα βράδυ μας πήγαν σε ένα μπαρ. Ένα άλλο βράδυ κάναμε κάνπινγκ στην παραλία και ψήνανε μαρσμέλοου στην φωτιά! Μαρέσει πολύ το Τρόφορς! Καλύτερα περνάμε εδώ από ότι θα περνάγαμε στο Βερολίνο!
Πτήση για να γυρίσουμε στην Ελλάδα δεν βρήκαμε... Έχουμε δύο μήνες για να αρχίσουν τα σχολεία αλλά δεν γίνεται να ξεμείνουμε εδώ!
Σήμερα ξύπνησα και κοίταγα το ταβάνι για πολλή ώρα. Η Τίνα πρέπει να είχε ξυπνήσει γιατί δεν ήταν στο δωμάτιο. Έτσι λοιπόν ντύθηκα:

 Έτσι λοιπόν ντύθηκα:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Και κατέβηκα κάτω. Καθώς πέρασα από μια πόρτα άκουσα ήχο από πιάνο. Μισάνοιξα την πόρτα και είδα τον Μαρτίνους και την Τίνα να κάθονται μπροστά από ένα πιάνο!

Μαρτίνους: Αυτό είναι το Ντο όχι εκείνο!!

Τίνα: Αυτό ποιο είναι;

Μαρτίνους: Το Μι δίεση!

Της μαθαίνει πιάνο!😱 Κάτι τρέχει με αυτούς τους δύο και δεν μας το λένε!
Έκλεισα ξανά την πόρτα και πήγα στην κουζίνα. Εκεί ήταν η Έμμα που έτωγε τοστ και έβλεπε βίντεο στο γιου τιουμπ.

Εγώ: Πού είναι ο Μάρκους;

Έμμα: Στο δωμάτιό του.

Δεν έχω μπει ποτέ στα δωμάτια των αγοριών. Ξέρω ποια είναι αλλά δεν ένιωσα την ανάγκη να μπω ούτε χρειάστηκε. Αποφάσισα να πάω Μα βρω τον Μάρκους γιατί δεν είχα να κάνω κάτι καλύτερο.

Marcus' P.O.V.
Σίγουρα του αρέσει η Τίνα!! Απλά ντρέπεται να το πει!! Τον ακούω εδώ και μισή ώρα που της μαθαίνει πιάνο. Εδώ δεν έκατσε να μάθει σε εμένα και μαθαίνει σε αυτή!
Τοκ τοκ!!!
Χτυπάει η πόρτα...

𝔗𝔥𝔢 𝔴𝔯𝔬𝔫𝔤 𝔣𝔩𝔦𝔤𝔥𝔱 - 𝔈𝔩𝔢𝔨𝔱𝔯𝔦𝔰𝔨Where stories live. Discover now