𝚃𝚑𝚎 𝚌𝚘𝚗𝚌𝚎𝚛𝚝

412 45 2
                                    

Ήταν μια απλή συνέντευξη, εμείς δεν μιλήσαμε ούτε βγήκαμε καθόλου, οπότε Μαρτινούλη την γλίτωσες. Μετά πήγαμε στο ξενοδοχείο να αλλάξουμε. Αυτή την φορά δεν είχε τόσες φανς στον δρόμο αλλά και πάλι μας όρμηξαν σαν να ήταν λιοντάρια και εμείς οι απροστάτευτες ζέβρες!!!

Τέλος πάντον εγώ φόρεσα αυτό:

Τέλος πάντον εγώ φόρεσα αυτό:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



Η Τίνα φόρεσε αυτό:

Τα αγόρια φόρεσαν αυτά:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Τα αγόρια φόρεσαν αυτά:

(Λες και θα μπορούσαν να βάλουν κάτι άλλο😅 Τι κιουτιιιι😍)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Λες και θα μπορούσαν να βάλουν κάτι άλλο😅 Τι κιουτιιιι😍)

Και μπήκαμε στην λιμουζίνα να πάμε στον χώρο της συναυλίας. Κάτσαμε κάπου και τους παρακολουθήσαμε που κάνανε δοκιμή. Μετά από λίγη ώρα κρυφτήκαμε πίσω από την σκηνή γιατί άρχισαν να μπαίνουν οι φανς και έγινε χαμός. Ε και κάποια στιγμή βγήκαν τα αγόρια και ξεκινήσαν με το make you believe in love. Μπορεί να μην το ήξερα το τραγούδι αλλά ήταν φοβερό! Γυρνάγανε και μας στέλνανε φιλιά που και που και οι φανς κάνανε σαν χαζές από θυμό!! (Φάτε την!!!)
Τα τραγούδια τους ήταν φοβερά και εμείς με την Έμμα το γλεντάγαμε. Κάποια στιγμή κάνανε διάλειμμα για να πάνε να αλλάξουν και εμάς η Έμμα μας μάθαινε την χορογραφία από το τραγούδι της.
Τα αγόρια όταν βγήκαν, φέρανε δύο καρέκλες...;

Μάρκους: Λοιπόν για πρώτη φορά θα έχουμε δύο first kiss girls!

Μαρτίνους: Δύο καταπληκτικά κορίτσια που μαζί τους περάσαμε φοβερές στιγμές και τρομερές περιπέτειες και σύντομα μας αφήνουν και πάνε πίσω στην χώρα τους....

Ήρθα στο μέρος μας τρέχοντας, μας πιάσανε από τα χέρια και μας βγάλανε στην σκηνή. Καθίσαμε στις καρέκλες και ο Μαρτίνους έκανε σε κάποιον νόημα και ξεκίνησε η μουσική.

Σε όλη την διάρκεια του τραγουδιού ο Μάρκους με κοίταζε στα μάτια. Και έχει και κάτι κιουτ ματάκια σαν δύο σοκολατάκια ή σαν τα κιουτ ματάκια που έχουν τα γλυκούλια τα κουταβάκιααααα αχ πεθαίνωωωωωω!!!!!!!

Μόλις τελείωσε το τραγούδι δεν άντεξα άλλο. Σηκώθηκα, τον αγγάλιασα και τον φίλησα. Οι φανς από κάτω άρχισαν να ουρλιάζουν και κάποιες πρέπει να έκλαιγαν κιόλας. Αλλά δεν με ένοιαζε. Ούτε τον Μάρκους τον ένοιαζε. Ήταν ονειρική στιγμή που τελείωσε σύντομα γιατί τα αγόρια έπρεπε να συνεχίσουν να τραγουδάνε. Έτσι και εμείς δυστυχώς πήγαμε εκεί που ήμασταν και τους ακούσαμε να λένε το heartbeat και το without you.

Κάποια στιγμή τελείωσε και η συναυλία και είπανε το τελευταίο τους τραγούδι, το girls. Όλες οι φανς χοροπηδούσαν και από πάνω τους πετούσαν γυαλιστερές σερπαντίνες!!!! Η Έμμα μας τράβηξε και πήγαμε και εμείς στην σκηνή και χορεύαμε μαζί με τα αγόρια!!!!!!! 💃
Και μετά πήγαμε πίσω από την σκηνή.

Εγώ: Αυτό ήταν ΥΠΕΡΟΧΟ!!!

Τίνα: Ναι!! Το αγαπημένο μου τραγούδι από εδώ και πέρα είναι το bae!

Μαρτίνους: Οκ bae!

Περιμέναμε αρκετή ώρα να αδειάσει ο χώρος από τις φανς και μετά πήγαμε στο ξενοδοχείο, αλλάξαμε και κάναμε βόλτα στα μαγαζιά. Μπήκαμε πρώτα στο adidas και εμείς αφήσαμε τα αγόρια στο τμήμα με τα παπούτσια ποδοσφαίρου και πήγαμε στα πέδιλα.

Μάρκους: ΜΠΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!

Εγώ: ΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!

Ο χαζός μου έκοψε την χολή πήγε από πίσω μου και μου έκλεισε τα μάτια στα καλά καθούμενα! Χαζός είπα; Το παίρνω πίσωωωωωωωωω!!!!
Και περάσαμε τέλεια αυτή την μέρα στα μαγαζιά, και βγάζοντας και φωτογραφίες με φανς που βρίσκαμε στον δρόμο!!!!

Καληνύχτα!! Έλεγα να γράψω νωρίτερα αλλά έχω είδη αρχίσει και το δεύτερο βιβλίο και έγραφα αυτό! Μόλις τελειώσω ετούτο εδώ που τελειώνει σύντομα, θα δημοσιεύσω κατευθείαν και την δεύτερη ιστορία!!! Ψήφο αν σας άρεσε!!!

See ya at the next part 🐱

𝔗𝔥𝔢 𝔴𝔯𝔬𝔫𝔤 𝔣𝔩𝔦𝔤𝔥𝔱 - 𝔈𝔩𝔢𝔨𝔱𝔯𝔦𝔰𝔨Where stories live. Discover now