𝚂𝚙𝚊

445 46 1
                                    

Μόλις κατεβήκαμε από το αεροπλάνο και μπήκαμε στο αεροδρόμιο ακούστηκαν στριγγλιές από παντού και κορίτσια άρχισαν να τρέχουν προς το μέρος μας ζητώντας για αυτόγραφο. Κοίταζαν εμένα και την Τίνα σαν να ήμασταν παράσιτα και έμοιαζαν σαν να θέλουν να μας ρωτήσουν τι στο καλό κάνουμε με τα είδωλα τους. Φοράγαμε μπλούζες με τα πρόσωπα ή τα ονόματα των αγοριών και τραγούδαγαν το girls. Τα αγόρια σταματήσαμε και βγάλανε φωτογραφίες με μερικές γιατί αλλιώς θα τους ξεμαλλιάζανε! Μετά φύγαμε τρέχοντας και μπήκαμε σε μια άλλη λιμουζίνα. Μετά υσηχάσαμε μέχρι που φτάσαμε στο ξενοδοχείο μας. Ήταν υπέροχο, με ιδιωτική πισίνα σε κάθε μπαλκόνι, με τζακούζι, σπα και πέντε αστέρων!! Με την Τίνα κανονίσαμε να πάμε στο σπα αύριο το πρωί. Τώρα όμως ήταν αργά και πήγαμε για ύπνο. Το δωμάτιο μας είχε δύο διπλά κρεβάτια και ένα μονό. Η Έμμα κοιμήθηκε στο μονό, εγώ με την Τίνα στο ένα διπλό και τα αγόρια στο άλλο. Οι σεκιούριτι ήταν στο ακριβώς δίπλα δωμάτιο. Τουλάχιστον βγάλανε τα λεφτά τους, έκαναν καλή δουλειά στο αεροδρόμιο.

Τίνα: Κλείσε το κινητό επιτέλους, θέλω να κοιμηθώ!

Το έκλεισα και κοίταξα τα αστέρια απι το παράθυρο. Δεν θέλω να φύγω. Είναι τόσο υπέροχα εδώ....και κοιμήθηκα....

Αργά το βράδυ ένιωσα την Τίνα δίπλα μου να σηκώνεται και να φεύγει. Μετά ήρθε ξανά και άνοιξα τα μάτια μου να την ρωτήσω που πήγε. Τελικά δεν ήταν η Τίνα αλλά ο Μάρκους!

Μάρκους: Σε πειράζει να κοιμηθώ μαζί σου;

Έκανα νόημα «όχι» με το κεφάλι μου και ξάπλωσε δίπλα μου. Με αγγάλιασε και κοιμήθηκα νιώθοντας ασφάλεια.....

Το πρωί με ξύπνησε η Τίνα. Βασικά μας ξύπνησε και τους δύο. Εμένα για να ετοιμαστώ να πάμε στο σπα και τον Μάρκους για να πάει πίσω στο κρεβάτι του ώστε να μην καταλάβει κάτι η Έμμα.

Το σπα ήταν τεράστιο!!! Πρώτα μπήκαμε στην σάουνα.

Τίνα: Και ποιος θα πιστέψει όλα όσα ζήσαμε;

Εγώ: Δεν ξέρω....

Τίνα: Μακάρι να μέναμε εδώ για πάντα! Θα μου λείψει ο Μαρτίνους!

Εγώ: Μαζί του κοιμήθηκες εχτές;

Τίνα: Ε ναι μόνο εσύ θα περάσεις καλά;

Εγώ: Ήταν το καλύτερο βράδυ της ζωής μου.

Τίνα: Yeah mine too! Πάμε τώρα στην πισίνα.

Και κάπως έτσι πήγαμε σε ότι είχε το σπα και μετά βγήκαμε από το ξενοδοχείο για να πάμε μια βόλτα στα μαγαζιά (κλασσικά κορίτσια😂).
Καλά οι φανς τους είναι θεότρελες (το ξέρωωωω). Είχαν μαζευτεί κάτω από το ξενοδοχείο και φώναζαν : Marcus og martinus... Να υποθέσω αυτό το og που το είδα και στα πανό τους σημαίνει και... (παύση να το ψάξει στο γγουγγλ μετάφραση😂)...οκ αυτό που είπα σημαίνει.
Τέλος πάντον δεν μπορέσαμε να φύγουμε από την είσοδο του ξενοδοχείου και κάποιες φανς μας κοίταζαν περίεργα. Ίσως μας θυμόντουσαν από το αεροδρόμιο!
Πάνω που πήγαμε να μπούμε μέσα, άρχισαν όλες να ουρλιάζουν σαν χαζές και να δείχνουν ένα παράθυρο. Είχαν βγει τα αγόρια στο παράθυρο και τις έβγαζαν βίντεο με μια κάμερα😂😂😂.

Όταν μπήκαμε μέσα, κάποιες φανς προσπάθησαν να μπούνε και αυτές μέσα μαζί μας αλλά ο θυρωρός τις έδιωξε ευτυχώς!!!!!
Πετύχαμε τα αγόρια στην σκάλα. Βασικά όχι απλά τα πετύχαμε αλλά τρακάραμε ο ένας πάνω στον άλλο.

Μαρτίνους: Προσέχουμε και λίγο που πάμε κορίτσια!

Τίνα: Ντάξει μωρέ! Πού πηγαίνετε;

Μάρκους: Συνέντευξη. Έρχεστε;

Εγώ: Έτσι;! Με τα ρούχα του σπα;

Μαρτίνους: Δεν θα βγείτε και στην τηλεόραση! Άντε πάμε!

Εγώ: Πώς θα βγείτε έξω; Γίνεται χαμός!

Μάρκους: Έχει και πίσω πόρτα το ξενοδοχείο ξέρεις!

Και πήγαμε από την πίσω πόρτα που δεν ήταν κανείς εκτός από την λιμουζίνα. Όμως όταν μπήκαμε και πήρε μπρος το αμάξι (μήπως καλύτερα να έβαζα λαμποργκίνι;😂) μας είδαν όλες οι φανς από μπροστά και άρχισαν να τρέχουν προς το μέρος μας. Τα αγόρια τις έβγαζαν βίντεο γιατί είπαν πως θέλουν να κάνουνε μπλογκ στο γιουτιούμπ.

Τελικά η συνέντευξη γινόταν σε ραδιοφωνικό σταθμό. Και μας έπαιρναν και βίντεο οπότε σίγουρα θα γινόμασταν ρεζίλι στο γιούτιουμπ!! Μπράβο σου Μαρτινούλη άριστες πληροφορίες μας έδωσες!!!

Μέρααααα!!!!!💕🦄🏅🍭🍉🍍🍌
Ψήφο και σχόλιο άμα σας άρεσε! Θα γράψω και άλλο το απόγευμα γειααααα!!!!!

See ya at the next part⭐️

𝔗𝔥𝔢 𝔴𝔯𝔬𝔫𝔤 𝔣𝔩𝔦𝔤𝔥𝔱 - 𝔈𝔩𝔢𝔨𝔱𝔯𝔦𝔰𝔨Where stories live. Discover now