𝙴𝚖𝚖𝚊...

567 47 4
                                    

Ξύπνησα νιώθοντας το κεφάλι μου βαρύ σαν μολύβι. Τι έγινε ρε παιδιά πως βρέθηκα πίσω στο σπίτι; Το ήξερα πως είχε αλκοόλ το ποτό!
Η Τίνα μόλις βγήκε από το μπάνιο και μου έκανε νόημα να κατεβούμε στην κουζίνα. Έτσι και κάναμε.
Στην κουζίνα ήταν είδη τα αγόρια ποιος ξέρει πόση ώρα. Αλλά δεν φαινόντουσαν και πολύ καλά. Ο Μάρκους καθόταν στην καρέκλα και είχε τα χέρια του στο πρόσωπο του... Ο Μαρτίνους έκανε βόλτες γύρω από τον Μάρκους, ήταν χλωμός και φαινόταν σαν να είχε κλάψει.

Τίνα: Τι πάθατε;

Ο Μαρτίνους μας κοίταξε και έσκυψε το κεφάλι. Όταν αποφάσισε να μας πει και μας ξανά κοίταξε, δάκρυα έτρεχαν από τα μάτια του.

Μαρτίνους: Η Έμμα....

Εγώ: Τι έπαθε η Έμμα;;;;😱

Μαρτίνους: Δεν ξέρουμε άμα γύρισε σπίτι...

Δεν κατάφερε να συνεχίσει. Εμείς τον κοιτάζαμε ανύσηχες. Μα πού να πήγε η Έμμα; Και τότε μίλησε ο Μάρκους. Με το ζόρι κατάφερα να ακούσω τι είπε γιατί μιλούσε ψυθιριστά και με λυγμούς. Πόσο ήθελα να τον αγγαλιάσω αυτή την στιγμή! Αλλά δεν ξέρω τι θα έλεγε....

Μάρκους: Η μαμά της φίλης της την άφησε εδώ και μας έστειλε μύνημα πως ήρθε και πως θα πάει για ύπνο. Αλλά δεν είναι εδώ, δεν απαντάει στο τηλέφωνο... εγώ φταίωωωωω😭😭😭

Εγώ: Γιατί φτες εσύ; Και πού μπορεί να είναι η Έμμα; Λέτε να το έσκασε;

Κοίταξα τον Μαρτίνους και αυτός με κοίταξε έτσι λες και έλεγε: Μην του μιλάς! Και η Έμμα σίγουρα δεν το έσκασε!

Τίνα: Τότε την απήγαγαν! Πρέπει να ειδοποιήσετε την αστυνομία!

Μαρτίνους: Όχι!!! Είπαμε πως θα περιμένουμε μια ώρα μέχρι να πάρουμε την αστυνομία...

Μάρκους: ΕΙΠΕΣ πως θα περιμένεις μια ώρα! Έκρυψες το κινητό μου και γενικά όλα τα τηλέφωνα του σπιτιού για να μην πάρω την αστυνομία! Σε μια ώρα μπορεί να την έχουν σκωτώσει κιόλας!!!

Μαρτίνους: Ηρέμησε Μακ!! Τόσες ταινίες έχεις δει ακόμα να μάθεις πως άμα την απήγαγαν θα ζητήσουν λύτρα;

Μακ; Τι φάση!
Ο Μάρκους που είχε σηκωθεί πετώντας τα πάντα που ήταν πάνω στο τραπέζι, κάτω, έκατσε ξανά στην θέση του δείχνοντας θυμωμένος. Η Τίνα έσκυψε να μαζέψει όσα πράγματα έπεσαν κάτω.

Εγώ: Γιατί λες πως φτες εσύ Μάρκους;

Μάρκους: Δικιά μου ιδέα ήταν να πάμε στο κλαμπ... Δικιά μου ιδέα ήταν να την αφήσω μόνη της όσο αργά... εγώ είπα να μην την πάρουμε τηλέφωνο γιατί θα είναι καλά... μην με κοιτάς έτσι Μαρτίνους, ξέρεις πως είναι αλήθεια!

𝔗𝔥𝔢 𝔴𝔯𝔬𝔫𝔤 𝔣𝔩𝔦𝔤𝔥𝔱 - 𝔈𝔩𝔢𝔨𝔱𝔯𝔦𝔰𝔨Where stories live. Discover now