capitolul unu

185 20 0
                                    

    Hello, lume frumoasa de pe Wattpad. Nu stiu de ce, dar ma simt foarte bine-dispusa astazi, in ciuda caldurii puternice de afara. Pentru inceput doresc sa-mi cer scuze ca nu am mai postat la nimic. Am avut parte de ceva lipsa de imaginatie si nu puteam scrie. Acum m-a lovit inspiratia din plin si sunt pregatita sa mai postez ceva capitole pe la cartile mele.

    In al doilea rand, acum ca a venit luna august, voi incepe sa postez cat de des pot la "making a wish on a passing car", Brooklyn Bridge, Void si o sa reiau Cinderella Boy, pe care am lasat-o sa "rugineasca". Pe la sfarsitul lunii sper sa postez si volumul doi din 14th February. Cam atat am avut de spus, va las sa cititi acest capitol. Ah si daca vreti dedicatie spuneti!

    PS: De obicei nu fac asta, deci e ocazie speciala, dar v-as fi recunoscatoare daca ati trece cu o parere pe la "Academy of Lies" scrisa de 50ShadesOfCrazyness. Este o prietena buna de-a mea si o scriitoare talentata. E la inceput si i-ati face o bucurie daca i-ati lasa un comentariu sau un vot. Multumesc anticipat!

    PPS: Bunaciunea de Kit Harington are si el rol in poveste, doar asa ca sa stiti.

***

     Vantul puternic de iarna, care imprastia zapada moale si rece in toate partile, imi aruncase fesul albastru de pe cap chiar pe trecerea de pietoni. Cand am observat ca aveam capul descoperit, iar fesul meu era in pericol de a fi calcat de o masina, am alergat in directia lui ca sa-l salvez. Era fesul meu preferat si mi-am consumat banii de autobuz pentru doua luni ca sa-l cumpar. Dar meritase. Pe cat de aratos era, pe atat imi tinea cald si-mi pastra parul rebel sub el, ca sa nu-mi intre in fata.

    Astfel am reusit sa blochez traficul newyorkez pentru cateva minute, cat sa-mi iau fesul de pe asfaltul ud de la zapada topita. Dar eu eram o persoana stangace care se impiedica si de propriile picioare. Astfel am reusit sa cad in fund de cum am pus piciorul pe trecere si era sa mai pic odata pana l-am cules de pe jos. Bineinteles ca marea majoritate a soferilor, care desigur oprisera brusc, imi adresasera niste injuraturi foarte "elaborate" si m-au facut sa ma scuz de vreo o suta de ori.

    Trebuia sa ajung cat mai urgent la Magnetique, magazinul de rochii de pe 5th Avenue, unde se afla Quinn, care era in cautare de o tinuta pentru petrecerea de Revelion. Desi nu eram cea mai stilata persoana din univers, Quinn nu cumpara ceva inainte sa ma intrebe pe mine daca se merita sau nu si pentru asta ii eram recunoscatoare caci ma facea sa ma simt importanta. Asadar, acum grabeam pasul ca sa ajung cat mai repede, caci stiam ca prietenei mele nu-i place sa astepte.

     Daca ea era foarte nerabdatoare sa participe la petrecerea de Revelion organizata de Jamie, nu acelas lucru se putea spune si despre mine. Iubesc petrecerile, nu ma intelegeti gresit! Oi fi eu genul de persoana timida, care citeste mult si-i plac cafenelele cu muzica linistitoare, dar nu stau deoparte daca cineva ma invita la o petrecere. Doar ca nu-l suportam pe Jamie si anturajul lui si mai mult decat atat, nu suportam petrecerile pompoase unde eram nevoita sa port rochii sofisticate si elegante. Preferam imbracamintea mai comoda, precum blugii si puloverele largi. Insa, de dragul lui Quinn, mergeam si eu.

    Decat sa stau singura, in camera noastra din campusul Universtiatii Columbia, uitandu-ma la un film de actiune si mancand mancare nesanatoasa de pe la fast-food-uri, avand in acelas timp grija de Superman, terrier-ul nostru, era mai bine sa imbrac o rochie sofisticata si sa petrec alaturi alti tineri, care era foarte posibil sa fie simpatici. Nu-mi placea sa fiu singura. Ei bine, uneori da, mai ales in zilele de noiembrie, dar in aceasta perioada festiva preferam sa fiu cu cat mai multi oameni. Sunt o fire prietenoasa si deschisa, deci nu-mi este greu sa-mi fac prieteni.

    Atunci cand am ajuns pe 5th Avenue, telefonul meu incepuse sa sune din buzunarul gecii de fas si stiam deja cine era. L-am scos cat de rapid am putut, ca sa raspund, si mai ca era sa-mi scap gogoasa cu ciocolata si cappucino-ul.

Making A Wish On A Passing CarWhere stories live. Discover now