5. Bölüm

3.5K 224 50
                                    

Gizemler' in evine geldiğimizde evde Ulaş abi olmasın diye dua ediyodum.

Gizem bana baktığında anlamışa benziyodu. Tedirgin bir şekilde bana baktı.Onun abisinden korktuğumu yine düşünmesin diye hafif gülümsedim.

Bu kız salak mı ! Anlamadı zaten korktuğunu !

İçeri geçtiğimizde Gizem üstünü değiştirmek için odasına çıktı.Bende aşağıda abimle oturuyodum.

Aklıma nerden geldi bilmiyorum ama onu sevdiğimi hatırlayınca gözlerim yaşlandı.

" Eee, şey sen otur ben bi lovaboya gidicem." deyiverdim hemen.Lovaboya girdiğimde kapıya sürtünerek aşağı çöktüm.Gözyaşlarıma engel olamadım.

Onu daha düne kadar seviyodum ve şimdi ona abi diyorum.Bu içten kanama gibi bişeydi.Onu ne kadar çok sevsemde vazgeçmem gerekiyodu.Bu acı derilerime...parmak uçlarımın en dibine... kanıma işlenirken ben burda çaresiz duruyodum.

Arkadaşım için elimden gelenin en iyisini yapacaktım.Berkay beni sevmiyo ve kardeşi gibi görüyodu.Bu acımın daha da katlanmasını sağlarken gözyaşlarımın okul eteğimi ıslatmasına izin vermiştim.Bu kadar acı çekmek...Bunu sadece ben mi hak ediyodum.Belki annem babamı aldatmasaydı her şey tamamen farklı olurdu.

Annemi asla ve asla affetmeyeceğim !!!

Bu kadar yerterdi, cidden şimdi kendimi toparlayıp ayağa kalkma vaktiydi.Elimi yüzümü yıkadım.Gözlerim ne kadar çok kızarmıştı kim bilir.Kafamı lovabodan kaldırınca gözlerimle yavaş yavaş kedime baktım.Bu aynadaki ben miydim cidden.Birden kulağıma gelen sesle irkildim.

" Çisil iyi misin ? Ağlama seslerini duydum." diyen kişi kapının arkasındaki Gizem' di.

Onun benim yüzümden üzülmemesi için kendimi toparlamam lâzımdı.Hızlıca göz altlarıma baktım.Biraz ovuşturduktak sonra geçmişe benziyordu ama her ne olursa olsun çok kötü durumdaydım.

" Iıı, şey evet.Yâni iyiyim.Ağlamadım.Gülüyodum." deyip geçiştirdim.Ona bunu dedikten sonra o da gülmeye başladı.Bu sefer cidden gülmüştüm.

Çıkarken üstüme çeki düzen verip çıktım.İçeri doğru yürüdüğümde Gizem ile Berkay' ı gördüm. İkiside birbirine bakıp gülüyolardı.Ne kadar çok istedim bu anda Gizem' in yerinde olmayı.

Yine de Allah kahretsin ki olmuyordu !!!

Arkadaşım için güçlü durmam lâzımdı.İçeri doğru gittim.İkiside aynı anda bana bakıp durmuşlardı.

Kendime gelip " Eee, ne konuşuyodunuz bu kadar komik.Bana da söyleyinde bende güleyim." dedim zor bi gülümseme ile.

Gizem sonunda tebessüm edip " Karnınız aç mı ?" diye sorduğunda başımı olumsuz anlamda salladım.Şu anda kendimi daha fazla üzmek veya yormak istemiyordum.

" Benim rahat edebileceğim bi giysi verir misin ? Kendimi çok yorgun hissediyorum." dedim.Başını olumlu anlamda sallayarak bana gisi vermek için yukarı odasına çıktı.

Gizem' den

İkimizinde bedeni aynı olmasına rağmen abimin tişörtlerinden bi tane seçmek istedim.Abimin dolabından siyah, kolları dirseklerde biten bi tişört aldım.Kendi odamdanda siyah bi şort aldım.

Çisil lovabodayken ağladığını biliyodum aslında. Benim üzülmemem için böyle yapıyodu. Gözlerinin kızarıklığı söylediği şeylerin tam tersini anlatıyodu bana.

Aşağı indiğimde Berkay mutfakta bir şeyler hazırlıyodu.Benim kadar açtı anlaşılan.Çisil' e verdiğim şeyleri giymek için lovaboya gitti.

Kötü Çocuk ! Piskopat Aşığım mı ?Where stories live. Discover now