6. Bölüm

3.4K 218 73
                                    

Ulaş' dan

Onun herşeyini bildiğim için çığlık atacağınıda tahmin ettim.Onu bayılttıktan sonra yatağına yatırdım.Yerdeki piçi alıp, camdan çıktım.

Orospuyu ıssız bi yere götürdüm.İyice dövdükten sonra bi banka geri bıraktım.Eğer öldürseydim Çisil bu sefer baya bi üzülürdü.Bunu da düşünerek yaptım ama yine öldürmekten beter etmiştim.

Bu pezevenk kim de Çisil' in evine hatta odasına giriyo.Yavşak herif.

Onu bıraktıktan sonra Çisil' in evine gittim. Odasındaki ya takta hâla baygın bi şekilde yatıyodu.İçeri girdim.

Ona baktıkca tüm sinirlerim bi anda kayboluyodu.Güzelliği ve saflığı ona daha da anlam veriyodu.Saçları çok güzel kokuyodu ve yumşacıktı.Biraz saçlarını kokladım ve onu yanaklarından öpüp çıktım.

Evinin önünde arabam ile sürekli odasını gözetledim.Gerçi bunu her gün yapıyodum.

Çisil' den devam

Gözlerimi açtığımda yatağımda yatıyodum.Bide üstümü örtmüş, psikopat.

Bu adam benle dalga mı geçiyo !!!

Sürekli bayıltıyo ve yine evime getiriyo.Hobi hâline getirmiş resmen.Telefonuma baktığımda saatin baya geç olduğunu gördüm.

23.56

Bu saate kadar uyuduğuma inanamıyorum. Hemen dışarı baktım.Siyah bi araba gördüğümde içindeki kapşonlu adamı gördüm.

Telefonum çalınca yine onun olduğunu anladım.

" İyi uyudun mu ?" dediğinde sinirden tırnaklarımı avcuma bastırdım.

Yok yok ! Bu adam benle kesin dalga geçiyo !

" Çok iyi uyudum.Üstümü de örtmüşsün, hiç üşümedim cidden." dedim dışardaki arabanın içine bakarak.Arabadan çıktığında bana doğru döndü.Hafifce elini kaldırdı ve selam verir gibi yaptı.

Bu adam beni delirtmeye mi çalışıyo !!!

Bende el salladığımda, eve doğru yürüdüğünü gördüm.

" Odana geliyorum.Eğer kaçmaya çalışırsan sonu Mert' in gibi olur." dediğinde sesli bi çığlık attım.

" Şşş, başımıza birilerinin gelmesini ve benimde onları öldürmemi istemiyosan sessiz ol.Şimdi, odanın kapısını kilitle.Eğer biri senle beni görürse onu öldürmek zorunda kalırım." dediğinde çoktan korkmuştum.Ağzımdan hıçkırık kaçtığın da ağladığımı fark ettim.

" Lütgen, gelme.Senden korkuyorum.Bak gerçekten Mert' e bişey yaptıysan polisi ararım." dediğimde ofladığını duydum.

" Off ! Güzelim işleri zorlaştırma, yoksa ben kolay yoldan hayatında önem verdiğin herkezi öldürürüm." dediğinde daha fazla korkmaya başladım.Ya babamı öldürürse.Düşünmek bile istemiyorum.Yavaşca kapıya gidip kilitledim ve gelmesini bekledim.Camda gördüğümde hâla kendini saklıyodu.Elinde bi poşetle geldiğinde içindeki şeyleri gördüğümde şaşırmıştım.

Geldiğinde camı kapattı ve yanıma gelmeye başladı." Sana zarar vermiycem ama bağırırsan baban...Devamını duymak istemessin.Benden korkmanı istemiyorum.Asıl bana güvenmeni istiyorum." dediğinde tekrar üstüme doğru gelmeye başladı.Geri geri gittim.Arkamda kapıyı hissetmemle irkildim.

Bana iyice yaklaştığında başımın iki yanına ellerini yasladı ve tekrar konuşmaya başladı.

" Sana şimdi kim olduğumu gösterirsem, büyük ihtimalle benden daha da uzaklaşıcaksın.Beni arkadaşın gibi görmeni istiyorum ve benim kim olduğumu öğrendiğin gün beni bırakmamanı." dediğinde elinde poşeti sallayarak ve biraz tebessüm ederek devam etti.

Kötü Çocuk ! Piskopat Aşığım mı ?Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ