16 ✿ tårer

990 15 1
                                    

(deler av delen er ganske emosjonell, så for noen kan det være best å la være å lese<3)

«Jeg glemte helt at vi jobbet med det prosjektet!» sier Ethan mens han reiser seg opp. «Kommer snart!» roper jeg tilbake som svar.

Vi hiver på oss klærne våre igjen, og jeg går ut først. «Hva er det, Piper?» spør jeg når jeg kommer meg ut av rommet. «Har du sett Ethan? Vi skal egentlig jobbe med det prosjektet»
«Eh, ja..jeg tror han er nede og drikker vann»

Hun himler med øynene og går ned på kjøkkenet. «Ethan!» hviskerskriker jeg og han kommer ut. «Gå inn på badet!» «Badet?» «Ja, fort!»
Han løp inn på badet rett før Piper kom opp igjen. «Helt utrolig. Hvor ble han av?» hun kaster armene ut i frustrasjon og sukker.

Plutselig kom Ethan ut av badet igjen. «Der er du!» «Sorry, måtte på do» hun ser irritert på han før hun går inn på rommet sitt igjen. Ethan blunker til meg og følger etter.

Jeg lener meg inntil døra og puster ut.

•••

Jeg smeller igjen skapet mitt og ser rett inn i øynene til Harper. «Oh, shit! Du skremte meg..» sa jeg og slang sekken over skulderen. «Du, jeg ville bare si at jeg er veldig lei for det. Unnskyld for at jeg ødela alt mellom deg og Colin»

«Det går bra, Harper» sa jeg og smilte så vidt. «Og det er mer jeg som har ødelagt mellom meg og Colin..» hun bråstoppet. «Er det noe galt? Har det skjedd noe mer?»

(bytter til fortid for det er så vanskelig å skrive i nåtid. beklager hvis det er litt rart)

Jeg tittet nervøst ned i bakken samtidig som jeg slet med å ikke begynne å gråte. Jeg svelget hardt. «Fortell meg!» hun la hånda si på armen min. «Okey, men ikke her» sa jeg og dro henne med meg gjennom gangen og inn på bøttekottet. Jeg slapp henne og slang sekken på gulvet.

Jeg gikk fram og tilbake i det lille bøttekottet og pustet så fort at jeg nesten ikke fikk puste. «Ro deg ned, Riley» sa han og stoppet meg. «Ehm..du vet jo at...eh..at Piper og Ethan jobber sammen på et prosjekt..» hun nikket. «...ja, assa jeg var jo så lei meg og sur for det Colin greiene så han kom inn...»

«Vent, vent, vent! Han gikk inn til deg? Fordi du var lei deg? Wow! Har han følelser?» «Harper, det er ikke poenget!» sa jeg litt irritert. «Også kysset jeg han..» «HÆ?!» «shhh! Ikke så høyt...» sa jeg og holdt hånda mi over munnen hennes. «Ok, jammen bare et kyss. Det går greit» hun smilte og skulle til å gi meg en klem, men jeg stoppet henne. «Nei...det er mer» sa jeg og beit meg i leppa. «...mer?» hun ble plutselig mye roligere. «Vi..ehm...hadde sex»

Jeg følte øyeblikket ble i saktefilm. Øynene hennes åpnet seg bare mer og mer og jeg bare gjorde meg forberedt på at hun kom til å rope.

«Hadde dere sex?!» jeg tror hun skrek så høyt at hele skolen kom utafor døra for å høre på. «Harper! Shhh!» skriker jeg igjen. «Men hva faen, Riley?» stemmen hennes ble mer hvisking samtidig hun skrek så hun peip når hun snakket. «Jeg vet...jeg ødela alt»

«Det er jo fortsatt håp mellom deg og Colin. Det går nok bra» «Bra? Så du ikke hvor lei seg han ble da du sa det med Ethan og meg?»
Noen ganger lurer jeg på hvor dum hun egentlig er. «Ok. Det er sant. Men!» hun tok opp pekefingeren og smilte. «Det eneste vi må sørge for er at Colin ikke finner ut av det»

«Jeg kan ikke holde det hemmelig for han» sa jeg litt oppgitt. «Hvorfor ikke? Vil du heller at han skal bli enda mer sur og aldri tilgi deg?» jeg bare ristet på hodet. «Sånn skal det være! Kom igjen, la oss komme oss ut herfra» sa Harper og ga meg sekken min.

Vi gikk ut og møtte på to gutter i klassen over oss. «Ey, nice Brown» blunket han ene til meg. Hva faen? Vi himlet bare med øynene og gikk videre. På vei ut av skolegården fikk vi flere og flere blikk. Eller jeg mest.

Vi fikk brått øyekontakt med Colin. I det lille sekundet vi så han, så han helt knust ut. Jeg savner Colin.

•••

«Hallo» sa jeg når jeg kom inn døra. Jeg slang fra meg sekken og skoene og gikk inn på kjøkkenet hvor Piper sto med armene i kors og bare stirret på meg. «Er det noe galt?» spurte jeg og stoppet rett ved inngangen til kjøkkenet.

«Om det er noe galt? Ja, det er noe galt! Du hadde faen meg sex med Ethan!»

Jeg kjente en stor klump i magen som bare sakte kom oppover til halsen min. Jeg prøvde å svelge den ned, men halsen min krøllet seg og ingen ord kom ut.

«Hvorfor?! Riley, du er vel smartere enn dette?» «Han er byens største fuck boy!» «Jeg er veldig skuffet over deg!»

Ordene til Piper ble mer og mer blurry. Hodet mitt gikk i spinn og jeg følte jeg måtte kaste opp. Uten å si noe løp jeg opp trappene og smalt opp do døra. Jeg kastet meg over doen og alle gårsdagens rester kom opp. Jeg hørte langsomme skritt komme opp trappa og til badet. To hender tok tak i håret mitt og tok det opp i en strikk.

Jeg detter tilbake og faller inn i armene på Piper. Tårene rant ikke nedover kinnene, de fosset. Piper strøk meg i håret.

«Jeg ødela alt, Piper. Alt er ødelagt og det er bare på grunn av meg!» skrek jeg inn i skulderen hennes.

•••

Beklager for at delen kom så seint og at den ikke var så bra.
Men jeg prøver å få opp motivasjonen til å skrive💘

my biggest mistakeWhere stories live. Discover now