21.

786 33 16
                                    


Bila san tako presritna kad me Marko zaprosia. Tek kad se vratimo u Hrvatsku kupit će mi prsten i objavit ćemo zaruke. Malo se bojin Zvonine reakcije. Toma me je zvao i kaže da je Zvone poludia kad je vidia sliku na internetu.

Flashback

T: Tea,drago mi je zbog tebe i Marka, čestitam na prolasku u finale. Neću sad da ti kvarin sreću,al Zvone samo što vas ne otkrije.

Tea: Hvala ti. Ma kako će nas otkriti? Pa nemoguće da shvati da san to ja.

Zatin mi je poslao članak di je Marko i ja u njegovom zagrljaju.

Marko Pjaca slomio srca diljem Italije i Hrvatske. Nakon izborenog finala otrčao na tribine u zagrljaj zgodne brinete.

Kaže Zvone da mu ta cura sliči na tebe,al još nije siguran 100%. Zato pazi se,nazvat će te svaki tren i ispitivati te.

***
Nakon toga me je Zvone nazvao i ispitivao kao da san na policiji. Jedva san se izvukla,mrzim mu lagat,al bolje da mu Marko i ja to zajedno kažemo kad se vratimo iz Rusije.

Mali Luka je bio presretan kad smo mu rekli,al i Markovi suigrači i njihove žene su me fino prihvatile. Najviše san se sprijareljila s Perišićevom Josipom,djeca su im preslatka.

Došao je i taj dan finala,dečki su bili tako uzbuđeni,ali i mi cure. Bila san tako nervozna cilo vrime prije tekme.
Naši su gubili 4:2 kada je moj Marko ušao,bila sam tako ponosna na njega,ali sam se nadala da će zabiti bar gol zaostatka,no to se nije dogodilo. Poslije izgubljenog finala,bili su tako tužni jer su sanjali to zlato. A onda kad su trebali otići po medalju,to srebro zlatnog sjaja,i nebo je skupa s njima plakalo.

Marko je došao do mene s medaljom oko vrata i suzama u očima. Ja sam ga snažno zagrlila.

"Oprosti što sam te razočarao. Tako sam htio zabiti gol za tebe i nadao se da ćemo osvojiti zlato da budeš ponosna na mene."

Samo sam ga poljubila i još jače zagrlila.

"Budalo moja,tako sam ponosna na tebe. Kako i možeš pomisliti da si me razočarao? Volim te!" Još jednom sam ga poljubila te smo posli prema hotelu,jer smo bili mokri do kože.

Nakon cjelonocnog slavlja u hotelu,uputili smo se na aerodrom i rekli zbogom Rusiji koja nam je svima ostala u lijepom sjećaju.

U Zagrebu je doček bio fenomenalan,ma i svjetski prvaci njsj imali bolji. Napokon na večer sam se vidjela s Markom na toj večeri s reprezentacijom i njihovim ljepšim polovicama. Cijelu večer me je grlio,ostavljao lagane poljupce po mome vratu i tiho mi saputao.

"Znaš,ljubavi moja,ja sam tako ponosan što sam dio svega ovoga. Sto imam nesto sto moći pričati našoj djeci i unucima. Volim te i hvala ti sto si uvijek uz mene." Strasno me je poljubio,što je vidio polupijani Vida i glasno uzviknuo
"Daj,nađite sobu,ne mora svak gledat kak joj budeš pravio dijete tu!"

Mislim da sam promijenila sve boje semafora na licu. A moj Marko mu je uzvratio pozvavši njegovu ženu.
"Daj,Ivana,dovedi ga u red već jednom."
Ivana,jadna mi je se ispricavala zbog Vide,al lako njemu,on je svakako glavni zabavnjak tu. Šta bi mi bez njega.

****
Budin se u Markovom zagrljaju,a on već gleda u mene.

"Znaš,nije lipo buljiti!" opomenen ga kroz šalu.

"Ljubavi,dobro jutro i tebi! Kako si spavala,ljepotice?" upita me dok mi nježno prstima prolazi kroz kosu.

"Nikad lipse,a ti? Jesi uopće spavao il so cilo vrime gledao u mene?"

"Zaspao sam tek pred zoru,cijelo vrijeme sam te posmatrao,upijao tvoju ljepotu,pamtio svaku crtu lica. A onda me sam savladao,opila me tvoja ljepota. Al trudio sam se svim silama ne zaspat,jer sam se bojao da ćeš otići. Ne želim te izgubiti,a znam da ce tvoj brat učinit sve da nas pokusa razdvojiti." rekao je tužno.

ZABRANJENA LJUBAV📝Where stories live. Discover now