S.M

25K 509 815
                                    

MEDYADA: BERKAN

Sokağın başında evini görünce daha hızlı koşmaya başladım. Elimin titremesinden anahtarı takamıyodum. Zar zor takıp çevirdim o hızlarda içeri girdim. Kapıyı kapatıp hızımı alamamış olucamki üst kattaki odama doğru koşuşa geçtim. Ama ayağımın sert bir şeye çarpmasıyla yeri boyladım.

Yüzüstü düştüğüm yerde sırt üdtü çevirip kendimi ölece beklemeye başladım. Yattığım yerde nefesini düzene sokunca oturur pozisyona geçtim. Her yerim ağrıyodu. Kapının önünde gördüğüm kutuyla takıldığım şeyin o olduğunu anladım.

Kutuyu elime alınca aslında bunun bi sandık olduğunu anladım. Ama kilitliydi. Ne kadar uğraşsamda açamadım. Bende boşverip yukarı çıkmaya başladım. Odama gelince sandığı çalışma masama koyup duşa girdim.

Mini bornozumu giyinip saçlarımı havluya sardım. Bu bornozu çok seviyorum. Bazen aynada kendimi izlemeyi de seviyorum. Tabi bu egodan değil.

Kendimi o kadarda beğenen biri değilim sadece vücudumu beğeniyorum. Çünkü dolgun göğüslerim ve kalçam var ve belimde olan gamzeler. Tabi vücuduma göre büyük değiller sadece dolgunlar ve belimin inceliği, hoşuma gidiyo işte.

Neyse şuan çok yorgunum bugün baya bi korkmuştum ve bu beni olumsuz etkilemişti. Dolabımdan şortlu pjamalarımı çıkarıp iç çamaşırlarıma baktım. Siyah dantelli iç çamaşırlarımı giyip pjamamı üstüme geçirdim.

Kendimi hızlıca yatağa attım ama öncesinde kapıyı kilitledim ve tüm camları kapattım. Tabi benim odamdakini ne kadar kapatsamda her türlü kendiliğinden açılıyodu. Gerçekten görmesem kendiliğinden açıldığını birisi odama giriyor sanırdım. Ama resmen bir keresinde gözümün önünde açıldı yani kilidi düşüyo rüzgar vuruncada kendiliğinden açılıyodu. Bir ara çok korkmuştum evime periler mi dadandı diye. Sonrasında saçmaldığımı farketmiştim.

Neyse gece lambamı yakıp ışıkları kapattım. O kadar yorgundum ki anında uyumuşum..

BERKANDAN;

Onu... Onu öpmüştüm. Hem de o uyanıkken. Onun tadı damağımda öylece arkasından bakmıştım. Daha sonra arabama atladım.

Ben Berkan. Öyle mafya falan değilim. Holdingler, oteller zincirim var. Ailem 18 yaşındayken trafik kazasında öldüler. Şuan 24 yaşındayım. Zaten işlerin başına 18 yaşında geçtim.

Onun evine doğru sürmeye başladım. Eve gidene kadar dudaklarımı yalayıp durmuştum. Tadı o kadar güzeldiki. Tekrar öpmek istiyordum. Evine gelince artık ful ezberlediğim odasının camına tırmandım. Aslında anahtarıda vardı bende ama kapısı biraz ses çıkarıyodu. Cebimdeki uzaktan kumandayı çıkarıp camın kilidini düşürdüm. İttirip içeri girdim. Zaten uykusu o kadar ağırdı ki top patlasa duymazdı ama birisi onla temasa geçince uyanıyodu tabi yine hemen değil biraz sonra.

Benimse uykum hafifti hemen hemen her sesi duyardım uyanırdım. Yanına doğru ilerledim. Yanına oturup elimi saçlarında yüzünde gezdirdim. Kıpırdanınca Elimi çekip biraz izledim. Bir süre sonra cebimden uyku spreyini çıkarıp yüzüne doğru sıktım. Bu sprey insanı uyutmak içindi ve doğaldı. Biriciğime zarar gelsin istemezdim.

Üzerine doğru uzandım başımı boyun girintisine koyup derince kokusunu soludum. Ve öpmeye başladım. Yavaşça çenesine çıkıp oradan dudaklarına geçtim.

Dilimi dışarı çıkarıp dudaklarının üzerinde gezdirdim. Sonra dudaklarını ağzımın içine alıp emmeye başladım. Çenesine ellerimi koyup sıktım ve dudaklarını ayırdım. Dilimi ağzına doğru kaydırdım. Sanki tadını tam alabilmek için dilimi her yerinde gezdiriyodum. Sonunda dudaklarına güçlü bir öpücük bırakıp geri çekildim. Sonrasında azcık geri çekilip güzel yüzünü izlemeye başladım. Elimi saçlarına geçirip okşadım.

O kadar minik ve güzeldi ki. Ona doyamıyoydum.

Biraz daha onu izlediğimde farkında olmadan ağırlığımı üstüne vermiş olmalıyım ki nefesi daraldı. Hızla üzerinden ağırlığımı çekince rahatça nefes almaya başladı. Bu durum beni güldürmüştü. Ben o kadarda kolay gülen biri değilim ama miniğim yanımdayken hep gülebilirdim.

Tekrar kafamı miniğimin boynuna gömdüm derince kokusunu soludum. Ellerimle bacaklarını ayırıp ortasına yerleştim. Bir elimi belinin altına koyup kendimi biraz daha serbest bıraktım.

Islak öpücüklerimi sıralamaya başladım. Resmen ona doyamıyodum. Biraz daha durursam kendimi tutamayacağımdan  korktuğuma kalktım. Dudaklarını sert bi öpücük bırakıp cama doğru ilerledim. Tekrar yüzüne bakıp camdan atladım. Arabama binip yola koyuldum.

SAPIK MI?Where stories live. Discover now