S.M

20.4K 395 319
                                    

Selin ile evime geldiğimde hemen üzerimizi değişip abur cuburları salona taşıdık. Bir korku filmi takıp izlemeye başlamadan durdurduk.

Sabah yaşadıklarımı fazla ayrıntıya -sertliğini bastırıp inlediğim yer hariç- girmeden anlattım. Selin ise bana sırıtarak bakıyordu. Ne var anlamında kafamı salladım.
"Kızım adam taş bence bi şans ver" dedi. Oha diye bağırıp gözlerimi pörtlettim. Selin kahkaha atıp "şaka ya... Bişey demedim say" deyip kıkırdamaya devam etti. Bende kafasına bi tane vurup filmi başlatmak için kumandayı aldım.

Tam başlatırken selin" eeee adacııımmm.. Canım arkadaşııım.."diye bi şeyler söyleyince bişey istiyiceğini anladım. Söyle der gibi yüzüne bakınca sırıttığını gördüm. Gözümü kırpıp noldu gibisinden kafamı salladım. Ne güzel kullanıyom beden dilini yaa..tamam tamam sustum.

Selin elinde bi poşetle gelip yanıma oturdu. Poşetin içinden çıkanlarla şok oldum. "Napıcaksın lan bunları yanında taşıyon" dedim kaşlarımı çatarak. O da kaşlarını çatıp
" saçmalama be bugün aldım. Şirkete giderken gördüm. Çok güzel değilmiii?" deyip gözlerinden kalp çıkarak poşetten çıkardığı geceliğe baktı.

Gözlerimi devirince bi tane daha çıkarıp kucağıma bıraktı. Ben kaşlarımı çatarak ona bakınca "seni unuttuğumu  sanmadın herhalde canım arkadaşım. Hadi bunları giyip oturalım noluuurr. Bi daha giyemem ben bunları. Biliyom bu gidişle evde kalcam." deyip gözlerini devirdi. Aynı şeyi bende yapıp geceliğe baktım. Çok güzeldi cidden. Birazda haklı bi daha nerde giycez  bunları evde kaldığımız belli. İçimden geçenlerle kahkaha attım. Selin bana hala yavru köpek bakışları atınca ayağa kalkıp onuda kaldırdım. "Haklısın evde kaldık" deyince gülmeye başladı.

O misafir odasına bende odama geçtim. Geceliği üstüme geçirdim.

 Geceliği üstüme geçirdim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Çok güzeldi gerçekten. Saten ve lacivertti. Kırmızı rujumu sürüp dışarı çıktım. Selinde çıkınca onu da süzdüm oha taş olmuş lan. İkimiz de aynı anda "taşsın lan" deyince kahkaha attık.

Aşağı inmeden pike alıp indik. Koltuklarımıza yerleşip korku filmini başlattım.

********************************

Korkudan birbirimize sarılıp pikeyi üzerimize çektik.  Son bi çığlık atıp kapattım. Selin de korkuyla bana bakıyordu. Anlaşılan birlikte uyicaz.

"Kızım çok korkunçtuu" deyince hak verdim. Çok korkmuştum. Sırıtıp"anlaşılan birlikte uyicaz" deyince gülüp kafasını salladı. Ayağa kalkıp abur cuburlara baktım. Amaan sabah toplardım.

Yukarıdan ses gelince hızla kafamı yukarı kaldırdım. Selinde duymuş olucakki ayağa kalkıp koluma girdi.

Ayak sesleri gibi bi ses duyunca ikimizde çığlıklarımızı ellerimizle önledik. "A..ada biri var. Yukarda biri var. Yürüyo , yürüyooo, bişey vaarr." diye sessizce fısıldadı Selin.

SAPIK MI?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin