SM.8

18.9K 351 855
                                    

Olayın üzerinden saatler geçmişti ve biz şuan benim evimde şortlu pijamalarımızla limonatalarımızı yudumluyoruz.
Nasıl böyle oluyo, bu çocukta bisey vardı yani. Olayın üzerine hemen selini alıp odadan çıkmıştım. Sonra ev işte.

Ikimizde sıcaktan pişiyoduk. Bu ne sıcaktır yaw. Selin elindeki bardağı bırakıp gideceğini söyledi, ne kadar ısrar etsemde eve gitmek isteyince sesimi çıkarmadım.
Egede bırakmama karşı çıkınca bi taksi çağırdık.

*******

Şuan cidden pişiyorum. Klimanın da bozuluşu zamanı tuttu. Sabah bir tamirciye göstersem iyi olucak. Mutfaktan bir bardak soğuk su alıp odama çıktım. Biraz telefonla zaman öldürebilirim. Elimi yüzünü de yıkayıp yatağıma geçtim. Suyumu yudumlayıp komidinin üstüne koydum.

Telefonumu alıp biraz sosyal medyada takıldım. Bu nasıl sıcak yaw. Ayağa kalkıp askılımı çıkardım. Şortumu da çıkarıp duşa girdim. Soğuğa yakın suyla  duşumu alıp çıktım. Üzerime iç çamaşırımı geçirip saçlarıma havlu sardım ve nemini aldım.

 Üzerime iç çamaşırımı geçirip saçlarıma havlu sardım ve nemini aldım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

  Özel tasarım iç çamaşırlarımla yatağıma uzandım. Havluyu kenardaki koltuğa atıp üzerime incecik bi pike aldım. Ve gözlerimi kapattım.

******

Uykumdan üzerimdeki ağırlıkla uyandım. Gözlerimi bir kaç kere kırpıp etrafa bakındım.

Bu sapıktı. Korkuyla diklendim. Ama aynı zamanda geri yatağa yapıştırılmam bir oldu.

BERKAN'NIN AĞZINDAN(SAPIK)

Bartuyla öylece kalmıştık odada. Bartu ilaç kullanıyodu ama galiba son günlerde içmiyo. Kendisi uyuşturucu bağımlısıydı. Ve tedavi oluyodu. Aynı zamanda kendisi kardeşim gibidir.

Neyse ben onu bi güzel döverdim zaten. Yakasından tutup kaldırdım ve odama doğru sürüklemeye başladım. Ceketimi sıcak olduğu için çıkarmıştım onu alıp çıktık.  Hastaneye doğru gitmeye başladık arabamla.

Doktor tedaviyi yeniden başlatacağını söyleyince çok sinirlendim. Tekrardan uyuşturucu kullanmış. Ve yenilemişti her şeyi. Bugün hastanede kalması gerekiyodu. Onu yatırdık. Bende çıktım.

Çok sinirliydim. Ve de üzgün.  Hemen sevgilimin yanına gitmeliyim bitek o sakinleştirir beni. Adanın evine gelince hemen arabamdan inip kapıyı açtım ve girdim. Muhtemelen uyumuştur.

Üst kata çıkıp odasına girdim. Tahmin ettiğim gibi uyumuştu. Kapıyı kapatıp kitledim anahtarı da cebime attım ne olur ne olmaz kaçar falan.

Yanina ilerleyince güzelliğinden başka hiç birşey görmüyodu gözüm. Alnına öpücük kondurup geri çekildim. Gözümün  daha aşağıya kaymasıyla gördüm şey ile ne yapacağımı şaşırdım. Iç çamaşırlarıyla yatmıştı. Ve ben bu kızdan çok etkileniyorum ya. Üzerindeki pikeyi çekip aldım. O kadar güzel ve kusursuzduki dayanamayıp yere çöktüm. Ve onu izlemeye başladım. Elimi uzatıp belini kavradım. Neredeyse tek elle belini kavrıyıcaktım.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 25, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

SAPIK MI?Where stories live. Discover now