-1-

64 5 34
                                    

-Nu pricep ce căutăm aici. zic și îmi trag gluga pe cap mai bine. Am acceptat să merg cu Natalie, o prietenă din staff la un concert cu patru tipi care cântă- nici măcar nu știu ce.

-Haide, Van, o să-ți placă. O doamne iubesc melodia asta. 

M-am uitat la ea ofensată la maxim. Deja e prea mare aglomerarea și e groaznic de cald. Trebuie să port un hanorac cu glugă și ochelari de soare ca să nu mă recunoască lumea și să sară pe mine. Nu îmi urăsc fanii, dar foarte mulți sunt isterici. "Vanessa hai la o poză" "Putem face o fotografie?". Am mai stat vreo două ore și în final tipul creț care până acum a tot cântat a început:

-Vă mulțumim mult Berlin! A fost un concert extraordinar, sunteți niște fani minunați! Ne bucurăm să vă vedem pe cât mai mulți aici. 

Ceva m-a făcut să mă uit la el. Am scuturat din cap și m-am uitat la Natalie. Părea cu adevărat fericită. Am citit mesajul pe care mi l-a trimis managerul meu.

Ne vedem în 30 de minute în sala mare-Zayn.

-Nat, mi-a trimis Zayn mesaj. Haide. 

Am încercat să ies din mulțimea de fani care mai aveau puțin și-mi spărgeau timpanele. Când am ieșit pe stradă am început să merg nervoasă spre mașina lui Natalie. 

-Hei, Van, stai! 

Treceam prin mulțimea de fani care alergau după ceva ce părea o mașină. 

-Nu mai stau. A fost o greșeală să vin aici.

-Vanessa! țipă Natalie și când mă întorc o mașină neagră vine spre mine, dar nu mai apucă să frâneze și curând simt cum sunt pusă la pământ și totul devine negru.

Luke POV

-V-am zis eu că trebuia să fii făcut Meet and Greet cu ei. zice Ash și apoi simt o frână bruscă și îl văd pe șofer cum se uita speriat la drum.

-Ce dracu'? 

-Am dat peste o fată...

Când am auzit am sărit din mașină și am văzut o fată care avea un hanorac gri și părul șaten îi acoperea fața. I-am ridicat capul ușor și apoi i-am strigat lui Ashton:

-Sună la ambulanță! 

-O doamne, Van, nu! spune o tipă roșcată și m-am uitat la ea mai atent. Ceva îmi sclipește încet în minte legat de fata din brațele mele, dar e în ceață. 

-Hei, mă auzi? îi zic fetei care era în brațele mele. Îmi era vag cunoscută.

Când a venit salvarea, Adam era și el acolo.

-Haide, Luke, se va face bine.

-Nu-mi pasă. Merg cu ea. Până nu se trezește nu plecăm. Am dat peste ea, stăm cu ea.

După ce Adam a cedat, am anunțat că vom anula o parte din concerte până când tipa peste care am dat se a trezi. Calum, Michael și Ash au spus că se vor duce prin oraș ca să mai facă un Meet and Greet iar eu am rămas la spital. Când mi-a zis că "am lovit o fată" am rămas șocat. Pur și simplu am sărit din mașină ca să o văd, să știu ce stare avea. Au mai fost persoane care au făcut așa, dar ea a înțeles că nu fugea după noi, doar voia să plece. Și în plus, niciodată nu am mai lovit pe cineva cu mașina. Adică am tras o sperietură mare când am văzut-o întinsă pe jos, fără să fie conștientă, și nici nu știam cum să o ajut. Peste puțin a ieșit un medic și mi-a spus:

-S-a trezit. Este conștientă, își amintește ce s-a întâmplat. E înafara oricărui pericol. 

*Și totuși... cine e această fată?*

BabylonWhere stories live. Discover now