-8-*

54 6 90
                                    

!!! +18 !!! Ba ce greu a fost sa.l scriu ma jur :))))))  de 3 zile am tot scris, sper sa va placa. 💙💙💙

Brațele lui Calum îmi înconjurau talia protector iar părul lui brunet era ciufulit. M-am întors și am început să-l analizez cu toate detaliile. Are un corp bine lucrat de invidiat. *Dacă trage de fiare.* În plus arată mai bine decât Luke sau alți tipi cu care am mai lucrat, trebuie să recunosc. *Și cu care te-ai culcat* Nu sunt o sfântă bine? Pe claviculă avea două tatuaje: unul cu o pană iar celălalt cu "2012" scris cu cifre romane. Știam de tatuajele cu inițialele părinților, de cel cu numele lui Mali, sora sa-îi urmăream pe Instagram. Câteodată mi-e așa dor și de Mali... Toate verile mele în copilărie, înainte să plecăm în Germania, grupul cu care stăteam era format din mine, Luke, Cal, Mikey, Mali și doi tipi care erau prieteni buni cu Mike. Ieșeam afară la ora opt dimineața și ajungeam acasă la zece-unsprezece seara. Băteam la pas Bondi Beach, suburbiile orașului, vizitam grădina zoologică și mergeam zilnic la Taco Bell. Țin minte ultima dată când am ieșit la Taco Bell în grup, fără să fi știu că urma să fie ultima noastră ieșire...

*flashback

Mi-am aranjat cocul ultima dată și am plecat. Pentru prima dată în 14 ani de când mă știu mama și tata au avut o mică ceartă și mi-au spus să ajung la nouă seara acasă. Urma să ieșim la Taco Bell, ca în orice altă zi normală din viața noastră. Luke și Mikey stăteau pe bordură în fața casei. 

-Nessa, ce a durat atât? spune Mike și îi văd șuvițele albastre din părul lui blond platinat. Mereu Mikey a fost cel haios și îndrăzneț din grup, iar ochii lui verzi emanau o energie care te bine dispunea oricât de trist ai fi fost.

-Bună. Mama a spus să ajung pe la nouă acasă.

-Dar de ce? Mereu te lăsau până la zece. spune Luke și m-a luat în brațe. I-am ciufulit părul blond și m-am uitat în ochii lui albaștrii ca marea. Mereu l-am iubit. ca pe un prieten, ca pe un frate... Dar în ultimele opt luni mai mult decât atât. Nu i-am spus nimic de frică, și așa este timidul grupului, doar cu noi este deschis. La școală tace și acceptă orice, nici nu răspunde la ore. 

-Habar nu am. Dar haideți, trebuie să ne distrăm.

Era finalul lui august și afară era caniculă în toată regula. Dar sincer nu ne păsa, de atâtea ori ne-am ars sau am făcut insolație-însă amintirile bune au rămas. Mali stătea lângă Calum și Derek, iar Ryan se uita la ei. Când am intrat Calum a zâmbit și mi-a făcut semn cu mâna. 

-Bună Van. zice și mă ia în brațe, așezându-mă între el și Luke. 

-Hei Cal. Cum de ai venit azi?

-Eu l-am pus să mai iasă. râde Mali și în scurt timp vine comanda.

-Stai așa cine a luat 10 porții medii de cartofi? spune Luke dar Mike îi dă una pe sub masă.

-Lucas nu e politicos să întrebi cine a luat de mâncare!  spune Mike zâmbind.

-Mali a făcut cinste. răspunde Cal și ia un pumn de cartofi prăjiți.

Apoi i-a băgat pe toți în gură, noi ne uitam la el șocat și el a spus:

-Ce? 

După care am început să râdem atât de tare, încât mă durea burta iar Luke nu mai putea respira. Mike și Mali erau roșii, Derek se tăvălea pe jos și Ryan aproape plângea. Nu voiam să se mai termine vara asta, a fost cea mai bună dintre toate. Și sigur nu voi uita tot ce am făcut.

BabylonDove le storie prendono vita. Scoprilo ora