-4-

39 3 45
                                    

Ok, ok acest capitol nu va fi foarte +18 dar va fi o mică chestiuță. :))) Oricum, să vă așteptați la asta sau cam așa ceva.❤😊

Razele de soare mi-au bătut ușor în ochi și am simțit cum cineva mă ținea strâns de talie. M-am întors și am zâmbit când l-am văzut pe Luke, dormind ca de obicei cu buzele întredeschise și cu părul peste față. Mi-am amintit de cearta noastră i am realizat că era sincer când spunea că mă iubește. A lăsat-o pe Sierra și a venit din Germania până aici pentru mine. Mi-am pus mâna pe obrazul lui și i-am dat cu grijă părul de pe față, iar apoi am început să-l mângâi. Chiar îl iubesc, nu? *Cam da* Când era mai mic spunea că nu va avea barbă în viața lui, și eram de acord. Credeam că barba te face să arăți mai bătrân, dar lui Luke îi vine perfect. Când și-a deschis ochii și a lăsat la vedere cele două oceane, mi-am retras mâna. Dar el mi-a luat-o ușor și a pus-o înapoi.

-Nu vreau să par ciudată...

-Dar mie îmi place. Ai luat o decizie?

Luke m-a lăsat să aleg peste noapte dacă vreau să fiu cu el sau nu. Mi-a spus că vrea să știe acum și orice condiție aș avea o va accepta de dragul meu. Toată noaptea am stat și m-am gândit la asta. 

-Bine. 

-Pe bune? zice și zâmbește, ridicându-se în fund.

-Hai să ne dăm o șansă. îi spun iar apoi mă ia ușor de bărbie și mă apropie de el. Apoi îi simt buzele peste ale mele și pentru o secundă simt cum mă blochez. Îmi revin și îmi pun mâinile după gâtul lui iar el mă trage în poala lui. Adâncește sărutul și îi simt buzele moi presate tot mai puternic de ale mele, iar limba lui se unește cu a mea în cel mai perfect mod posibil. Mi-am mai ars-o cu mulți, din păcate nici virgină nu mai sunt, dar dintre toți Luke stârnește ceva în mine de nedescris. E ca și cum m-ar duce într-un loc nou. Simt o ușoară aromă de mentă și ne desprindem datorită lipsei de aer. Își lipește fruntea de a mea și îmi spune încet:

-Nu ai idee cât am așteptat asta.

-Sunt convinsă. Cu Sierra pun pariu că era mai bine.

-Crede-mă, Sierrei îi trebuia mai mult decât un sărut ca să-mi facă asta. spune și simt cum îmi ia mâna și mi-o duce deasupra umflăturii din boxerii săi. *Eu i-am făcut asta?*

-Ce naiba? zic și el începe să râdă.

-Stai liniștită, nu va fi așa rău.

-Stai tu liniștit, nu ești primul. spun iar el se uită la mine încruntat.

-Ce? Cu cine? Când? Ai făcut-o cu protecție, nu?

-Eu... Nu știu cu cine... Eram la o petrecere și am băut prea mult... M-am trezit singură în pat, așternuturile era pătate și era doar un prezervativ pe jos...

S-a uitat în altă parte, mușcându-și buza și mă simțeam atât de prost. Chiar nu mai am idee cine mi-a luat-o, dar eram prea beată ca să simt ceva. Într-un fel a fost și vina mea. Țin minte că am flirtat cam cu toți tipii de acolo. Dar nu m-am mai culcat cu nimeni după, doar cu fostul meu și aia doar o dată.

-Nu te judec. spune și se uită la mine cu o privire neutră.

-De ce?

-O mai știi pe Theresa Vincent?

-Da.

-După ce ai plecat tu, la două săptămâni, mi-am pierdut mințile. Mi-era așa dor de tine și te iubeam așa mult că m-am culcat cu Theresa la majoratul ei ca să te uit. Acolo mi-am pierdut virginitatea, iar de atunci până la Sierra mai aduceam fete la plesneală prin patul meu. Trebuia să te uit cumva.

BabylonWhere stories live. Discover now