-12-

23 5 22
                                    

▪Some things are meant to be secret and not to be heard▪

Luke POV

Mi-am ridicat capul și simțeam cum în tot corpul meu era o durere de parcă urma să explodez. Vanessa stătea lângă mine, cu tricoul meu care i se ridica peste fund și cu o expresie adorabilă pe față. *Cât mama dracului am băut?* Nici când eram pe legale nu mă simțeam așa. *Asta a fost acum mult timp. Cam acum 8 luni zic.* Am învelit-o pe Van și am pus mâna pe calorifer. Centrala pornise iar și era și cazul: afară ploua cu găleata. Până și frunzele palmierilor și ale copacilor se lăsau în jos datorită apei care curgea în continuu. Era o furtună tropicală, așa că probabil vom sta blocați aici o vreme. 

-Mhm... 

Când m-am întors Vanessa se întindea și mi-am mușcat buza când am văzut felul în care tricoul meu se mula perfect pe formele ei. 

-Drace, dacă mai faci asta din nou, jur că o să ți-o trag de nu o să mai poți merge ceva timp. 

-Mulțumesc, cred. 

Am zâmbit iar ea s-a trântit înapoi în pat. Dar fericirea asta nu avea să dureze prea mult. 

-Hei, Luke, sunt Ash. 

Vanessa a sărit din pat și se uita la mine speriată, dar i-am deschis ușa și când Ash a văzut-o pe Vanessa, se abținea să nu se mai holbeze la ea.

-Ashton... eu doar... începe Vanessa dar o calmez:

-Stai calmă. Ashton știe. 

-Ashton ce?! 

-Luke mi-a spus tot, sau măcar aproape tot. Nu voi spune nimănui nimic. Doar că... începe Ash și părea că voia să evite un subiect.

-Doar că ce? spun iar el oftează și se uită spre Van.

-Calum a ajuns și întreabă de tine. Iar Sierra a încercat să deschidă ușa să intre la tine, dar era încuiată. 

M-am uitat la Van și am fugit spre șifonier să mă îmbrac. 

-Nu spune nimic nimănui. Și nu uita ce ți-am spus. îi spun Vanessei și o mai sărut o dată, iar apoi coborâm la parter. Acolo era cam toată lumea, Ash, Sierra, Calum, Mike și Crystal, iar când Calum a văzut-o pe Vanessa a început să o sărute de față cu toată lumea de parcă ea era doar a lui. *Gelozia asta* Nu e vina mea că încă mă iubește. *Sau poate s-a culcat cu tine ca să-ți arate ce slab și ratat ești și că te poate avea la picioare. Sau îi era milă de starea deplorabilă în care ai fost când te-ai gândit că o să plece iar.* Sau ar trebui să taci. 

-Luke, iubitule, de ce ai încuiat ușa aseară? spune Sierra și mă sărută pe gât.

-Centrala se oprise și trebuia să fac cumva să fie cald în cameră. îi răspund, uitându-mă la Van și la Calum. 

-Băieți, să vedeți ce s-a întâmplat aseară. începe Mike și Crystal și-a dus mâna la ochi.

-Te implor, nu iar. spune ea epuizată și pe Ash îl pufnea râsul. 

Ne-am așezat toți și Mike a sărutat-o pe Crystal, după care a început să ne povestească cum el a greșit locul unde era camera lor de hotel și alte tâmpenii. Dar eu nu-mi putea lua ochii de la frumoasa fată cu ochi verzi, care îmi dădeau o groază de emoții pe care nu o să le pot explica vreodată. 

Vanessa POV

-Și după, când tipa mi-a spus că ar fi ok să mergem alt undeva, Crystal i-a spus să se ducă ea într-un loc de unde nu cred că se va întoarce. spune Mike și ne apucă pe toți râsul. Ash aproape se trântea pe podea, Calum plângea de la atât râs, iar Crystal râdea și ea.

BabylonDove le storie prendono vita. Scoprilo ora