-6-

61 4 24
                                    

Luke POV

De dimineață m-am trezit cu Vanessa deasupra mea și dormea prea frumos ca să o trezesc. Mi-am luat telefonul și am citit cele cinci mesaje.

Luke, e pe bune faza cu Calum?-Ash

De ce nu ne-ai spus nimic? Puteam lămuri asta?-Mike

Luke, te rog, întoarce-te la mine. Promit să mă port decent cu mica ta "prietenă"-Sierra

Însă două mesaje mi-au atras atenția:

Frate, iartă-mă, credeam că mi-a trecut. Când am văzut-o... nu știu... am simțit că o iubesc iar. Înțeleg că ești cu ea, dar nu pot să o uit. Nu vreau să ne certăm, doar suntem cei mai buni prieteni. Vreau doar să știi că o iubesc și voi face tot ce pot ca să o uit-Calum

Dacă nu renunți la ea, promit că toată presa va afla că m-ai înșelat și că umblai cu două. Iar asta va face ca toți fanii și restul lumii să te creadă un om de nimic. Iar scumpa ta Vanessa își va pierde slujba și nimeni nu o să vrea să mai stea cu ea. Ai grijă.-Sierra

Doamne... În ce naiba m-am băgat? Calum o place pe Vanessa, iar acum își cere scuze pentru asta dar nu o poate uita. Iar Sierra mă amenință și o bagă pe Nessa în jocurile ei nebune. Dacă ar fi să accept... Calum ar fi cu Vanessa... Dar nici nu vreau să sufere Vanessa... Cu cine dracului am stat doi ani? Sierra deja devine psihopată, de ce e așa obsedată să scape de Vanessa? Nici măcar nu am iubit-o, poate doar la început, dar stăteam cu ea ca să trec peste Vanessa. 

-Bună dimineața. spune fata cu ochi verzi care mi-a luat mințile.

-Neața frumoaso. 

-Aseară-

-Aseară a fost perfect. Nu-ți face griji. Mă bucur că tu ai acceptat asta. 

-Eu mă bucur că ești aici, cu mine.

*De ai știi ce nebună îți vrea răul...*

-Te simți bine? mă întreabă și începe să se joace cu părul meu.

-Nu. Sierra...

-Ce dracu' mai vrea?

I-am dat să-mi citească mesajul, și din întâmplare a dat mai sus la mesajul lui Calum. Când am vrut să-i iau telefonul mi-a dat peste mână. 

-Ce sunt astea?! țipă și aruncă telefonul pe pat.

-Stai, nu am de gând să las astea să se întâmple!

-Cum? Iubita ta-fosta, pardon-e o tipă cu probleme grave la mansardă și tipul care mă place e unul dintre cei mai buni prieteni! Cum naiba s-a ajuns aici?

-Îți jur, nu am nici eu idee. Dar nu o să las să-ți facă rău. Ai încredere în mine. îi spun și merge să-și scoată niște pastile din geantă. Am mers la ea și i le-am tras din mână. Calmante...

-Nessa, te-am rugat ceva.

-Nu pot să stau fără ele... 

-Ba poți. Și ai să o faci. zic și i le arunc la gunoi.

-Ce faci? țipă dar o iau în brațe.

Nu știu de ce ia calmante, dar nu mai am de gând să o mai văd așa. După ce s-a liniștit și s-a dus la baie i-am scris Sierrei să o lase în pace.  Apoi a ieșit îmbrăcată cu o pereche de blugi skinny negri, un tricou gri și avea părul lăsat liber și ciufulit. S-a încălțat cu ghetele ei negre cu toc și recunosc că nu mai există persoană care să mă facă atât de atent doar mergând pe niște ghete cu toc. Dar Vanessa pur și simplu mă face să vreau să fac atâtea cu ea doar din niște lucruri banale.

BabylonWhere stories live. Discover now