20.Bölüm "Karışık duygular"

57 10 23
                                    

Arkadaşlar çok mutluyum 20.bölümü devirdik. Nice 20.bölümlere ❤️❤️❤️

Bol yorum oy bekliyorum.

İyi okumalar

Çarpışan arabalardan indiğimde midemin bulantısı ile bir boşluk hissinin karışımı beni ele geçirmişti. Boş bulunan bir banka yönelerek durabilir miyiz biraz dedim. Benim böyle söylemem onları biraz panikletmiş olmalı ki hepsi bir hemen beni oraya taşımak için destekte bulundular.
Chandler ve louis, grayson'a göre daha güçlü oldukları için koluma girdiler hemen. Bu davranışları açıkçası beni rahatlattı gerçekten insancıldı özellikle chandler'ın böyle bir konuda titiz davranmasına şaşırmıştım bir kaç dakika önce çarpışan arabalarda hiç insancıl değildi çünkü. (Çarpışan arabalar kısmını bir önceki bölüme giderek hatırlayabilirsiniz)

Chandler , grayson ve louis etrafımda çember olmuş bana bakıyorlardı.

Grayson iyi hissedip hissetmediğimi sordu bir kaç dakika sonra neyseki bulantı yok olmuştu. Ama bir kere böyle hissedince insan huzursuz hissediyordu. Ama yinede kusmamış olmak mutlu etti çünkü bugün kusmak, isteyeceğim şeyler arasında değildi.

Grayson iyileştiğimi görünce bir anda sarıldı ve kulağıma fısıldadı "Biliyor musun bugün seni biraz boşladığım için böyle oldu değil mi? Ama merak etme louis gittiğinde her şey eskisi gibi olacak söz veriyorum" dedi. Şaşırıp afallamıştım
Sanırım düşündüğümden daha çok seviyordu beni belkide gerçekten bir abla arıyordu. Ya da bir akıl hocasına ihtiyacı vardı.

Gülümseyip bende ona sarıldım, çok tatlı bir andı belkide bugün yaşanan en güzel olaydı.
•••
"Grayson yavaşla lütfen!!!"
Grayson dörtnala koşup duck shoot* ördek avına* koşuyordu.
Chandler "Faydası yok kafasına koyduğunu yapıyor!!" Dedi ve ekledi "boşuna sesini tüketme ayrıca buraya bakıcılık yapmaya gelmedin!!" Dedi çok sinirlenmiştim ve saçmaydı çünkü düşebilirdi bir sporcu için düşmek hiç iyi bir şey değildi sakatlanabilirdi. Yürümeyi bıraktım ve ona doğru yöneldim

"Sen nasıl abilik yapıyorsun anlamıyorum düşse şimdi sakatlansa ne kadar üzülecek sezon boyunca maçlarda olamayabilir!"

"Nasıl abilik yaptığım seni alakadar etmez eğer rahat bırakmazsam hayatı nasıl öğrenebilir ? Düşecek ki sakatlanacak ki bir daha yapmaması gerektiğini anlayacak! Böyle şeyler kitaplarda yer almıyor galiba hani kitaplar en yakın arkadaşın ya ama seni yanıltıyorlar arkadaşlığını yeniden gözden geçir derim ya da o hayatın içinden çıkıp gerçek dünyaya geç !" Gerçekten insanı şoka sokuyordu. Şok olmuştum ne diyeceğimi bilemedim ağzımı açıp kapadım bir süre.

Louis araya girip "heyy sakinnn ciddiyeti bıraksanız mı artık lütfen gerçekten ortamı germeyelim" dedi.
"Emma sen önden ilerle lütfen" diye de ekledi. Arkamı dönüp asla bakmadım çünkü çok sinirlerim bozulmuştu gerçekten haddimi aşan bir şey söylediğimi düşünmüyordum ama neden bu kadar çıkıştığını anlamamıştım hatta kendi kendime nE chandler bana atar mı yapmıştı!! Buna nasıl izin verirsin emma hadi ama neden cevabını vermiyorsun diye sorular düşünüp içimi kemiriyordum.

Bir kaç dakika sessizce graysonın yanına doğru yürümeye devam ettik hiç kimse konuşmuyordu. Graysonın yanına geldiğimizde anlamış olacak ki "Ne oldu size ?" Diye sordu.

Üçümüzde sanki ağız birliği yapmış gibi "hiiiç" demiştik. Aynı yaramazlık yapan küçük çocuklar gibi.
"NASIL?" dedi.
Çıt çıkmamıştı, havaya karaya ya da başka bir makineye fln bakıp geçiştiriyorduk.
"Gerçekten çok gıcıksınız" dedi. Arkasını döndü ve makine için biletler aldı. Avuçlarında taşıyamayacağı kadar bilet vardı ve komik gözüküyordu. "Hadi alın şunları" dedi.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 06, 2023 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Hınzır AşkWhere stories live. Discover now