-53-

892 60 7
                                    

    Ziua trecuse rapid pentru toată lumea. Era deja seara. Toată filia, stând despărțiți in aceeași casă. Era deja seara. Ben dormise toată ziua fiindcă se simțise rău. Era ora 11:37. Eric incerca sa doarmă, însă problemele nu-l lăsau. Se ridicase din patul în care a stat toată ziua și a mers in bucătărie. Stătea și se uita pe fereastră, luând și o gura de aer. Își aprinse o țigară, și căzu pe gânduri. Un sunet brusc însă îl speriase dintr-o dată. Ușa dormitorului se trântise. Își rasuci rapid privirea și îl văzuse pe iubitul sau fugind in baie.
   Aruncase țigara, după care mersese după el. Ajungând în baie, îl vede pe Ben vomitând in continuu. Se repezi imediat la el.
       -Ești bine?
       -N-nnu! Spuse acesta cu greu.
       -Ti-e rău? Tare?
       -Da!
       -Hai să mergem la spital!
       -N-nu pot merge așa până acolo!
       -Haide! Chem repede un taxi și mergem! Mă duc să-ți aduc o pastilă și haine.
        -B-bine!
  Spuse el însă vomitând iar. În drum spre spital, Ben parcă se mai liniștise, insa tensiunea din sala de așteptare de pe holuri era al naibii de stresantă.
       -Ben O'Brien!
  Strigă o asistentă. Cei doi se ridicară brusc, mergând apoi înăuntru.
  Eric nu avuse voie. Rămăsese doar pe hol, simțindu-se mai rău ca niciodată. Era stresat, agitat, confuz, își lăsase și copilul singur acasă. Lumea lui în momentul ăsta era complet întoarsă pe dos.
Nu poate pleca în momentele astea. Însă au nevoie disperată de bani. Și totul sta acum pe umerii lui Eric...

   *Cam ghinionist Eric, asta! Pls nu mă omorâți la ce o sa urmeze! Probabil multa lume se așteaptă la asta, și da! Știu că e complet ilocig ;-;*

O viață Nouă -Profu' de Sex vol. ll- Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum