epiloog

2.9K 147 11
                                    

21 jaar later

Waar is Willem nou weer. ''Lizz weet je toevallig waar Willem is?'' Ze schud haar hoofd. ''Moeder u wilde mij spreken'' Oke Willem je bent oficieel telaat. ''Ja lieverd kom zitten'' ''Sorry dat ik laat ben'' Willem komt de kamer in gelopen, knap als altijd. Hij gaat zitten en kijkt mij aan. ''Jongen we willen iets mededelen'' Dylan kijkt ons allebei aan,Hij lijkt veel op zijn vader. Bruine warige haren en de ogen heeft hij dan van mij ''Je bent nu al 18 en we dachten eraan om een zoektocht te doen naar een bruid voor jou'' Zeg ik ''En weet niet of je het wist maar jij bent de Troonopvolger, Oom Declan wil het liefste dat jou het word dan, iemand anders'' Dylan knikt ''Snap het. Maar hoe gaan we een bruid voor mij vinden'' Even kijken ik en Willem elkaar aan ''We doen wat jij wil? Heb je al een meisje op het oog?'' zegt WIllem. Dylan schud zijn hoofd ''Dylan ik hoop niet dat jij z'n player prins bent'' zeg ik snel, ''Moeder, nee ik wil meisjes goed behandelen, niet ze een keer gebruiken en daarna weggooien'' Willem knikt trots. ''Mooi'' ''Moeder, Vader graag wil ik het dorp bezoeken ergens in deze week'' Weer kijken ik en Willem elkaar aan, Hij knikt ''Als je moeder het goed vind ''Natuurlijk, als je maar voorzichtig bent'' Dylan knikt weer ''Mag ik gaan'' Ik en Willen knikken en dan loopt Dylan weg. 

''Moeder!'' roepen de kleintjes als ze de gang uit gelopen komen ''Hoe gaat het met mijn schatten'' we hebben Cleo zij is 5 jaar, Kirsten 8 jaar,  William 10 jaar samen met Wart , Vivian zij is 15 jaar en als laatste Dylan 18 jaar. ''Ze hebben zich gedragen moeder'' zegt Vivian, zie Vivian echt als de jonge mij, altijd bij de kleintjes en haar uiterlijk. ''Mooi, mooi'' zeg ik ''Vivian, je kent prins Cole nog toch?'' ''Natuurlijk moeder'' zegt ze blozend, dan gaat dit niet hard aankomen ''Hij word je man als je 17 word'' ze kijkt me met haar mond open aan ''Waarom?'' ''Omdat we dat al besloten vanaf je geboorte, waarom denk je anders dat we jullie elkaar hebben laten ontmoeten'' Oh ja voor als je het wilt weten Cole is de zoon van Sean, van het feest. Zag hem weer op mijn bruiloft en toen zijn we goede vrienden geworden. En zo hebben we besloten om als even goede vrienden onze kinderen te laten trouwen als ze ouder zijn. 

''Tante Kate'' Roepen de kinderen dan opeens. En ja hoor daar staat Kate met haar 2 kinderen Didrick en Lars, haar man is trouwens Prins Vincent Calford, Ja die Calford ook van het feest die voor de grap eens vroeg of ik single was. Hij bleek even later een echte lieverd te zijn, vooral voor Kate. ''Kom spelen'' zegt Didrick de oudste van Kate tegen mijn kleine schatten, ze knikken en rennen dan weer naar de andere kant van t kasteel. ''Kinderen'' zucht Kate. Kate op me af gelopen en ik geef haar een knuffel, ''Fijn om jou ook weer eens te zien'' ze knikt ''Heb je het gehoord ?'' zegt Vincent dan opeens. ''Wat?'' ''Je weet wel Evan, Hij is  vader van een vrouw die helemaal niet zijn vrouw is'' IK en Kate kijken elkaar aan en beginnen dan te lachen ''Dat meen je niet!!'' Vincent knikt en begint zelf ook te lachen ''wat een Sukkel'' Mompelt hij dan.

a Princess story : From princess to ...Where stories live. Discover now