01

44.9K 407 15
                                    

Hogy lehet valakit ennyire utálni és közben vágyni rá? Nem tudom megmagyarázni, amit ott abban a percben átéltem. Az a szúrós fájdalom, ami nem hagyta nyugodni a gyomrom,és egyre erősebbé vált, kínzott.

Feszült lettem.
Mi van ha nem úgy érez, mint én iránta? Mi történt volna, ha megcsókolom? Megborzongtam. A legnagyobb kísértés, ha a számodra legideálisabb pasi, akivel épp kézen fogva sétálsz a lehető legszenvedélyesebb naplementében és látszik rajta, hogy szeretné megosztani veled nyála finom ízét,de nem tehetsz semmit.

Ha megcsókolnám, vége lenne az együtt töltött izgalmas flörtnek, nem megfektetni akarom magam, hanem elérni, hogy ne a külsőm tetszen Jess Madsonnnek, hanem amilyen belül vagyok. Ne csak a melleimet és a popsim lássa, hanem a kedvességem. Nehéz volt nekem, hisz a kapcsolatok számomra is régi, felejthető elmékké váltak az évek során, én is már jó pár éve csak bulikban szedtem össze fiúkat, de azokat se volt szokásom megtartani egy hétnél tovább. Inkább mondanám az összeset, kisebb, futó kalandnak.

- Szeretem a hajad illatát. - mondta Jess és megállt mellettem. 

A szívem zakatolni kezdett, alig bírtam hogy rá ne vessem magam és hevesen meg ne csókoljam őt. Látta rajtam, hogy legszívesebben az ajkainak esnék, de türtőztetnem kellett magam, ami már jó régóta sikerült. Ez már nem jelentett akadályt. Pár hete csak "játszunk" egymás érzéseivel, be kell vallanom nekem ez többet jelent, de meg kell tudnia milyen ha valaki nem hagyja, hogy madárnak nézzék. Nem szerettem, amikor játszotta a menő, csajozó hülye gyereket, pedig szinte mindig ezt tette.
A lehető legjobb dolog két szikrázó ember között, hogyha csak húzzák az érzelmeiket, és nem esnek egyből egymásnak.
Legalábbis ez a véleményem, a szenvedély jobban megmarad a felek közt.
Emberek közelében sokkal másabb volt Jess. Beszólogatósabb és flegmább, azt hitte, hogy ő valami nagyon nagy király.
Tudja, hogy én nem adom könnyen magam akárkinek, de mégis meg akar magának szerezni, ami picit imponáló.

- Legyünk őszinték egymással Joy, te bármikor szívesen lefeküdnél velem. - nézett le rám és megfogta a derekam, közelebb húzva magához. Már szólaltam meg, de a szám elé tette mutatóujját. - Psszt Joy! Szóval csak annyit akarok mondani, hogy ha nem bánod akkor... - hallgatott el, - Adok a szádra egy puszit! - cuppantott hirtelen az ajkam felé, de még időben el tudtam kapni a fejem. - Szóval nem? - komolyodott el tekintete. Te tudod.. - markolt bele bal mellembe. Futni kezdett, tudta, hogy ezzel végleg kihúzza nálam azt a maradék egy gyufaszálat is.
Forró keze hirtelen markolta meg kerek keblem és olyan gyorsan hagyta is el azt. Beleégett a bőrömbe melegsége, de rohanni kezdtem utána, hogy el tudjam kapni. Ezt nem hagyhattam szó nélkül. Nem vagyok a kurvája, hogy csak úgy megfogja a nőies vonásaim. 

- Azonnal állj meg Madson! - szólítottam a vezetéknevén. Sokszor hívtam így, kergetett az őrületbe. 

- Akkor kapj el, ha tudsz - válaszolta mélyebb hangon, és magasabb tempóra kapcsolt.

Az tény, hogy gyors futásban sosem voltam jó, úgyhogy hamar kiderült, hogy ezt a csatát ő fogja kettőnk közül megnyerni. Mikor lassítani kezdett én jóval mögötte kullogtam, kapkodva az életmentő levegőért.

Az izzadság átáztatta a pólóját, ami így már tökéletesen illeszkedett a felső testéhez, mutatva egy izomszövet legkidolgozottabb formáját. Nála szexibb srácot rég láttam. Lehet, hogy csak az érzéseim miatt volt ő ilyen vonzó a szememben. Ajkai megduzzadtak a heves futástól, barna fürtjei pedig csoportosultak, a nedvesség hatására. Kreol bőre, csillogott a napfényben, amitől borsózni kezdett a hátam.
Egyszerűen magam előtt is rejtély volt, hogy bírtam ki ilyen sokáig dugás nélkül mellette. Amióta találkozgattunk, egy fiúval sem voltam, egyszerűen nem is tudtam másra gondolni, pedig már volt pár dolgom izmos srácokkal, de mégsem volt egyik sem ilyen szexi, vonzó és pimasz is egyaránt. Sajnos Madson megfogott a titokzatos jellemével. Sosem beszélt nekem a családjáról, arról hogy mi jár a fejében, még azt sem tudtam, hogy minek tanul az egyetemen. Normális emberek szoktak alapvető dolgokról beszélni, valahogy ő nem szerette kiteregetni a magánéletét. De nem probléma nem erőltettem semmit.

SzeretlekWhere stories live. Discover now