Hoofdstuk 1

9 0 0
                                    

Zuchtend gooide Syra haar boek weg. "Verdomde Mary Sues." Mompelde ze zich in haarzelf. "Verpesten altijd het boek met hun perfecte karakters.

Syra lag languit in haar bed op haar kamer, hij had nodig weer een opknap beurt nodig. Maar Syra is simpelweg te lui om dat te doen.
Ze pakte haar telefoon en ging online op discord.

Na een ongeveer een uur hoorde ze haar moeder roepen dat het eten klaar was. "Ooohhw shiiitttt." Kreunde ze in zichzelf. "Huiswerk...." Kreunend stond ze op en strompelde uit haar kamer, bijna van de trap afvallende liep ze de keuken in. Ookal is het al bijna 7 uur s'avonds, Syra is slecht in opstaan. Ookal sliep ze niet.

Haar moeder keek geamuseerd toe. "Gaat 't goed?" Syra keek verveelt maar zette toen een fake smile op. "Ja, perfect." Haar moeder lachte om haar reactie.

Tijdens het eten werd er niet veel gepraat, Syra's vader was nog op werk en haar broer was bij zijn vrienden, God mag weten wat die allemaal doen.

"Nog iets gebeurd op school?" Vroeg haar moeder, "Nee niks bijzonders." Syra antwoordde dat automatisch. Ze hebben toch elke avond over het zelfde, waarom zou ze moeite doen? "En nog geluk gehad met de jongens?" Syra zag haar moeder een sluwe glimlach geven.  "Mam.... Je weet dat ik geen interesse heb in een relatie." Waarom begon haar moeder hier altijd over? Ze wilt gewoon door school komen en een goede carrière krijgen. "Ja maar ik wil kleinkinderen." Haar moeder zette een pruillip op.  Zuchtend prakte Syra in haar eten. "Elke keer...." Murmelde ze zacht. 

Na het eten plofte Syra weer op haar bed. Hm? Oh ja huiswerk. Zuchtend stond ze weer op en liep naar het bureau. "Homework it is..."


A/N Heyo!

Effe voor de duidelijkheid, dit is mijn eerste boek dus sorry als het verhaal niet echt klopt of als er veel spellings fouten inzitten. 

Ik weet dat dit eerste hoofdstuk doodsaai is maar wacht gewoon effe want het word leuker in de volgende hoofdstukken.

Dit boek is zoals verwacht; een fantasy boek. Ik ga ook een paar crossovers maken tussen series of films die ik leuk vind.  Zoals harry potter en undertale. (Ja ik weet dat ik erg ben). 

Hope you enjoy :3

The Murdering SaviorWhere stories live. Discover now