Hoofdstuk 7

3 0 0
                                    

Een luid piep geluid galmde door Syra's hoofd heen. Kreunend sloeg ze met haar hand naar haar wekker, maar die ontweek haar gewoon. Toen Syra eindelijk haar beeld scherp kreeg zag ze dat DATA degene was voor haar ruwe ontwaking. Ze snifte. "DATA? Hoe kon je me dit aandoen? *snif* Ik vertrouwde je! *snif* Doe dat nooit meer." DATA trapte niet in haar geweldige acteer kunsten en piepte gewoon doodleuk door. "Ik ben geprogrammeerd om pas te stoppen als u uit uw bed bent." Syra draaide zich om en duwde haar kussen op haar hoofd om het geluid te dempen. Toen ze merkte dat DATA alleen nog maar harder ging piepen gaf ze het op. "Je vind dit gewoon grappig niet waar?" Opnieuw viel DATA niet voor haar zielige poging voor acteren.

Uiteindelijk rolde ze uit haar bed en viel hard op de grond. Maar dat stopte haar niet. Ze bleef rollen tot ze eindelijk bij haar kledingkast was. Daar ging ze op haar knieën zitten en hees zichzelf op aan de handvatten van de kast. Toen Syra eindelijk overeind stond, stopte DATA met het gepiep. Eindelijk.

Syra trok de kast open en bleef en haar kleding staren. Ze konden niet serieus zijn. Dit moest ze toch niet aan doen, nee toch? 

Ze trok het harnas uit de kast en keek ernaar. Het was iets wat op een t-shirt leek alleen dan zonder mouwen, het zat strak om haar taille en van flexibel metaal gemaakt was. Het patroon leek een beetje op schubben, en toen Syra het aanraakte was het ook net alsof ze echte schubben aanraakte. "Ik zweer als ze hiervoor een vis hebben geschoren ben ik meteen weg." Het andere deel van het harnas waren een soort lange laarzen die tot haar middel door liepen, ze wel van hard metaal. Hoewel het niet flexibel was, was het wel zo in elkaar gezet dat ze nog steeds genoeg bewegingsruimte had. Ze gooide het ding op haar bed en haalde handschoenen uit de kast. Deze waren dezelfde manier opgebouwd als de laarzen, van hard metaal maar wel flexibel.  Als laatste haalde Syra een klein kroontje uit de kast. "DATA wat is dit?" DATA vloog om Syra heen en inspecteerde het voorwerp. "U kunt dat gebruiken om uw haar ermee op te steken." Syra draaide het kroontje om zijn as en zag wel hoe dat in zijn werking ging. "Ofwel het is een soort elastiekje?" DATA maakte een opgewekt geluid als teken dat ze gelijk had.  Syra maakte een staart in haar haar en schoof het kroontje eromheen. Verrassend genoeg bleef het zitten.  Ze deed de rest van haar kleding aan, realiseerde zich dat ze geen spiegel had en opende de meubel store. Syra besloot het meubel store te noemen voor het gemak. Na dat ze de spiegel had geplaatst en haar harnas had aangetrokken, vroeg ze aan DATA. "Yo, ik ben klaar. Wat nu?" DATA antwoordde. "Weer terug naar het trainingscentrum." Centrum? Whatever.

DATA en Syra liepen de zaal weer in en zagen dat All en zijn robotje er al waren. All was ook in een harnas dat veel op die van Syra leek.

Syra liep naar hem toe om hallo te zeggen. "Sup idioot." All keek haar verveeld aan. "Waarom moet je altijd zo gemeen zijn?" Nu was Syra degene die verveeld keek. "Ik noem iedereen idioot, wen eraan." Ze maakt haar zin af door overdreven om te draaien en weg te lopen, maar na een paar meter botste ze zich weer tegen een groot metaal ding aan. "Awh fuck niet opnieuw." 

Gear keek op Syra neer met een boze blik. Syra deinsde terug. What the hell? Het is een robot die heeft geen emoties! Gear bleef Syra aan kijken en begon te praten. "Een knallende opening nietwaar?" Syra keek hem boos aan. Wat kon zij er nou weer aan doen dat hij letterlijk voor haar voeten loopt. "Vandaag begint jullie training, we beginnen met conditie. " Ooohhh nee... Ze had een conditie van nul, dit ging nog wat worden...

"LOPEN LOPEN LOPEN HOU DIE BENEN IN BEWEGING" Syra's benen vielen er bijna af na het 5de rondje gelopen te hebben. Schijnbaar het terrein is ietsje pietsje VEEL groter dan ze had verwacht. Blijk stond de trainingszaal midden in een groot buiten-trainingscentrum, er was een groot grasveld met ,net als de zaal, veel trainingstoestellen. Maar blijkbaar liep er ook nog een groot pad om de grasveld, waar Syra nu lekker op aan het rennen is. Het deel van het pad dat Syra liep was rond de 7 kilometer en dat was nog maar een kwart van de hele route.  

All was al een heel eind voor Syra aan het rennen terwijl Syra zelf buitenadem stilstond. Blijkbaar had Gear een goed dril systeem om hen in beweging te houden. Letterlijk DRIL. Als Syra even ging stil staan om op adem te komen kwam Gear doodleuk met een drilboor achter haar aan. Ja. Een fucking drilboor. Geen grapje. En nu was ze bezig met haar 6de rondje om het veld. "EN STOP, HIER KOMEN." Gear was gestopt met Syra achterna rennen en riep naar All. "NU." All die al met zijn 7de rondje bezig kwam aanrennen. "Ben d'r" Syra keek hem aan, hij was bijna niet buitenadem. What the hell? HOE?! "Ga naar de zaal en berijd je voor voor de volgende oefening." Nadat hij klaar was met dat zeggen draaide Gear zich om en liep naar de zaal. Het was erg raar om te zien hoe een robot zo natuurlijk liep. All draaide zich naar Syra en grinnikte "Doe jij niet aan sport?"                                                                                                                                                                "Ja natuurlijk doe ik aan sport idioot, je alleen niet echt conditie nodig voor sportschool." All glimlachte en liep weg, Syra bleef staan waar ze was om op adem te komen.  "Weet je het is handiger om te lopen als je buiten adem bent!" Syra keek met een ruk op, All keek haar niet eens aan. Ze mopperde wat en liep achter hem aan.

In de zaal stonden 2 flessen met water met daarnaast 2 houten stokken.  Syra en All dronken uitgeput de flessen leeg en wachtte totdat Gear de nieuwe opdrachten gaf. Gear gooide de twee stokken naar de leerlingen en wees naar de dummy's. "Oefen de technieken die je al weet." Syra stond beduusd met de stok haar handen, technieken? De enige vecht technieken die Syra kent is van Avater. All liep op de dummy af en begon meteen met het aanvallen van het arme ding, je kon zien dat hij al lang die technieken beheersde. Syra liep af op een dummy en probeerde alle bewegingen van de cartoon voor te stellen. Ze hees haar stok en gaf de pop een harde klap op het hoofd. Blijkbaar stond All te kijken want hij zuchtte luid en zei. "Denk je nou echt dat ze die klap niet kunnen ontwijken?"  Syra gaf hem een 'I-don't-give-a-fuck' blik en bleef de dummy hard op de kop slaan. "Syra stop." Gear keek Syra boos en en Syra voelde zich ineens heel klein. "Het spijt me, ik heb nooit iets van vecht technieken geoefend." Gear had geen greintje medelij voor haar, hij liep op haar af en pakte de stok uit haar handen. "Leer dit." Hij deed een paar vage bewegingen met de stok waarmee hij de zijkanten van de dummy hard raakte. Hij gaf de stok terug en wachtte totdat ze iets deed. Syra pakte de stok terug en deed wat zij dacht het zelfde wat Gear deed. "Je voetenwerk." Gear pakte de stok weer af en deed het weer voor. Syra probeerde elke beweging in zich op te nemen, maar ze deed toch letterlijk dat? Toen ze het weer probeerde zei Gear. "Blijf oefenen totdat je het beheerst." Wat is Gear toch vriendelijk met vragen stellen. Syra bleef met de houten stok op de dummy slaan voor nog meer dan een uur. Gear en All waren in de tussen tijd al een andere oefeningen begonnen. Ze had een duidelijke achterstand. "Stop, ga terug naar jullie kamers." Syra viel uitgeput op de grond en had geen energie meer om op te staan. DATA kwam zoemend aan gevlogen. "Wilt u niet naar uw bed?" Syra zuchtte, ze was veel te moe voor deze shit. "Jawel, maar ik heb gewoon geen energie meer." DATA nam dat niet als antwoord. "Natuurlijk heeft u nog wel energie." 

Syra gaf op en strompelde naar haar kamer, douchte en plofte neer op haar bed, ze was er even helemaal klaar mee.

A/N Dus ja weer een nieuw hoofdstuk, voordat je het vraagt: ja ik heb die tekening zelf gemaakt.


Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Dec 13, 2018 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

The Murdering SaviorHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin