Glazba

697 47 41
                                    

Hello moji piplsi 🤘🏼💕, volim što vidim da ste u ovolikom broju prihvatili moj random. Presretna sam zaista.

Danas želim da razgovaramo o glazbi/muzici, whatever.

Zapravo, slušam raznovrsnu glazbu, mogu slušati i strane pjesme, ali nije to moj fah jer naprosto mi ne prija ta njihova glazba.

Danas ćemo napraviti nešto kao prilagodljiva pjesma uz osjećanja.

Moram da vam priznam prije nego počnemo, kako obožavam EX-YU rock, ali i neke druge vrste.

1. Toše Proeski-Igra bez granica.

To je naprosto pjesma uz koju mogu plakati bilo kad. Jednostavno ta pjesma u meni budi neke strane emocije koje ne prepoznajem u sebi i obožavam tu pjesmu.

2. Dino Merlin-Ruža

Obožavam Dinu Merlina i imam želju otići na njegov koncert i nadam se da će to biti uskoro. Pjesma "Ruža" u meni budi čudna osjećanja. Tipa, tjera me na razmišljanje o životu pogotovo onaj dio : "Svako ima nekoga da mu ruke pruža"

3. Crvena jabuka-Bježi kišo s prozora

Mnogo volim slušati pjesme dok se spremam za školu i uvijek mi je na repertoaru pjesma "Bježi kišo s prozora" ,ona  me tjera na glasno pjevanje i ponašanje jednog rockera.

4.Prljavo kazalište- Tu noć kad si se udavala

Ova pjesma, nemam riječi.  Jednostavno u ovoj pjesmi se iznerviram do kraja. Uvijek slušajte svoje srce i nemojte da vam u životu bude ništa važnije od ljubavi, uspomene su ono što nas "jede" iznutra.

5. Plavi orkestar- Bolje biti pijan nego star

Saznala sam prije par mjeseci kako je izvođač te pjesme rekao kako je napisana kada je bio pijan. Iskreno sve i da sam trijezna nikad ne bih uspjela napisati takav hit. Samo zbog te pjesme budem ponosna što idem u gimnaziju zbog onog stiha:"Čekat ću te moja buco ispred prve gimnazije".


Kao što rekoh, obožavam taj naš rock i ne mogu bez toga. Mislim kako su te pjesme imale smisla, ove današnje bitno je da tuče bass i da se može razbacivati, ne plesati, nego razbacivati uz nju. Ove starije rokerske imale su mi svoj fazon.

Pišite mi koje vi volite pjesme? Ovo je bio samo dio pjesama koje ja volim zaista.

See ya ljudi 🤘🏼💕.




Misli jedne gimnazijalkeDove le storie prendono vita. Scoprilo ora