Značenja mojih knjiga

431 32 41
                                    

Hello piplsi. Nije me bilo ovaj tjedan jer me realno škola izludi. Poludjela sam od ovih testova, ne znam da li je to samo meni ovako užasno i mnogo, ali ja poludih.

Danas sam odlučila da pišem o svojim knjigama. Prije svega, ja sam vrlo samokritična o svemu, a pogotovo prema knjigama. One su nastale kao plod moje mašte, kada sam bila loše, sretna, okružena raznim ljudima. I ne želim ih uništiti, moje knjige su za mene svevremenske.  Želim da se podsjetim za par godina kako mi je bilo u periodu života, a to ću učiniti pomoću svojih knjiga.

1. UMIŠLJEN 🔚

To je moja prva knjiga, nastala je u periodu 2016. godine. Tad je bilo u fazonu da se pišu tipične priče bad boy-good girl. Mješavina ljubavi, prijateljstva... Nemam stvarno ideje šta sam tu pisala, ali znam da sam imala inspiraciju i brukala sam se kao nikad. Tu knjigu neću nikad moći ispraviti koliko su neke stvari u njoj nelogične i glupe. Trenutno ta knjiga ima 90.3K pregleda i  5.4K zvijezdica . Stvarno hvala ljudi.

2. NEODOLJIV 🔚

Nećete vjerovati, ali ja sam tu knjigu napisala prema liku jedne osobe iz stvarnog života. Međutim nijedan taj događaj u toj knjizi nije točan, a što mi je onako wow jeste to što nakon dvije godine od završetka te knjige, meni se počinju dešavati stvari baš iz te knjige i taj dečko se javlja meni i baš je kao lik iz Neodoljiv. Onako malo je weird 😮. Ta knjiga ima  46.6K pregleda i 3.44K zvijezdica. Ujedno, ta knjiga mi je najdraža.

3. NEDODIRLJIV 🔚

Ova knjiga je nastala tako brzo i završila je tako brzo, naprosto imala sam inspiraciju za nju i to je moja najbrže završena knjiga. Ona ima 11.5K pregleda i 1.13K zvijezdica.

4. NEDODIRLJIV (2 SEZONA)🔚

Na nagovor drugih ljudi napisala sam i drugu sezonu inače ne praktikujem pisati knjige sa više od 20 poglavlja ili druge sezone, ali eto ta knjiga je imala drugu sezonu. Ona trenutno ima 5.48K pregleda i 600 zvijezdica.

5. Trag ljubavi 🔚

Po prvi put sam sanjala svoju knjigu. Znači ovu knjigu, radnju, naziv, kraj sve sam sanjala ne mogu vjerovati da mi se i to počelo dešavati.  Ona ima 1.33K pregleda i 216 zvijezdica.

6. Ludica 🔚

Ovo mi je jedina priča koja je završila ubojstvom, depresijom. Valjda sam bila loše u tom periodu. Svakako sam ponosna na nju. Ona ima 7.16K pregleda i 637 zvijezdica.

7.Bijeg

Ova knjiga još nije završena, a davno je započeta. Ne mogu jednostavno da je pišem jer sam tad počela u trećem licu i onda mi je muka, a želim jednu knjigu u trećem licu. Ona ima 873 pregleda i 181 zvijezdicu.

8. Kako pridobiti simpatiju? 🔚

Ovu priču volim, tu sam imala neki trip i humora, ljubavi, tuge i svega. Stvarno velika smjesa svega. Ona ima 3.05K pregleda i 459 zvijezdica.

9. O njemu 🔚

Znači ova knjiga se sastojala od manjih pričica. Tačnije pisala sam u fazonu kraćih prozi. Ta knjiga je o prijateljima koji su prolazili kroz život i ima 1.54K pregleda, te 385 zvijezdica.

10. Njegove plave oči 🔚

Ova knjiga je skoro završena i bila je o  vjecnisanjar i njezinom Lucijanu, te kao fazon mene i Fabijana. Međutim, niti imam Fabijana na vidiku niti išta. 😂Tako da zanimljiva priča sa 4.3K i 536 zvijezdica.

11. Tuđi

Ovu knjigu još pišem, ali mi je jebeno predraga i obožavam je pisati. Radi se o dvjema prijateljicama i dečkom od jedne dok je ta jedna vrlo zlobna i to sve pročitajte uglavnom. Ova knjiga ima tek 2.48K i 342 zvijezdice. Planiram da ova knjiga ima više od 20 poglavlja.

12. Misli jedne gimnazijalke'

To je ovaj Random koji trenutno pišem i ujedno da vam se zahvalim na 547 pregleda i  132 zvijezdice u ovako malom periodu. Stvarno hvala mnogo.



Ako ste čitali neku od knjiga možete dati mišljenje, ako niste pročitajte onda😂. Volim vas i vidimo se ljudiiii.👑👶🏼

Misli jedne gimnazijalkeWhere stories live. Discover now