Odluke za Novu godinu

257 22 37
                                    

Hello,postala sam aktivnija što se tiče randoma.

Razmišljam već danima o svojim odlukama za ovu Novu godinu, imam već taj zamišljeni spisak u glavi. Željela bih da mi i vi napišete neke vaše odluke za ovu godinu.

1. Da smršam - imam neopisivu želju da tokom ove godine smršam minimalno 10 kg , ako neko ima neki prijedlog onda slobodno recite. Nisam očajna kakva sam prije bila, ali eto.

2. Da više brinem za svoje lice - pošto sam vam već rekla da imam problem s aknama, bubuljicama rijetko, želim više brinuti o svome licu. Shvatila sam da ne mogu tek tako odustati od njega i stvarati stres i sebi i njemu. Danas sam dobila kremu iz Avona i lice mi je već postalo ljepše.

3. Da ne gubim prijatelje - ove godine sam stvorila, izgubila, uništila i  obnovila mnoga prijateljstva. Kada poželim ovako nešto onda ne mogu vjerovati šta pričam. Ne mogu uvijek ja biti kriva za krajeve prijateljstva, valjda to tako treba biti.

4. Da postanem još veći optimista- od moje osnovne nisam imala vremena biti optimist. Bila sam pesimista. Međutim, kako sam krenula u srednju dobila sam novu dimenziju sebe i života.

5. Da umanjim slatko - jednom sam izdržala 14 dana bez jedenja slatkiša.

6. Da naučim reći "dosta"- ja naprosto nekako, uvijek sam drska kažu i bezosjećajna međutim meni je zaista teško biti ljuta stvarno na ljude. Moram naučiti reći stop.

7. Da napišem nove knjige -da stvorim ovdje novi uspjeh za moje knjige.

8. Da stavim još dvije naušnice u uši-  u desnom uhu imam četiri probijene naušnice, a u lijevom imam dvije tako da želim da izjednačim ih.

9. Da imam duge nokte- grickam nokte od 2009. godine prvi put sam ih pustila 2016. i 2017. godine. Imam slabe nokte, a i nervoza.

10. Da mi porodica bude zdrava i živa- želim da i ova godina bude odlična sa zdravljem. Posljednja stavka, ali najbitnija iskreno za mene.





To je bilo deset stavki koje bih željela za ovu godinu. Pišite mi šta biste vi voljeli za ovu godinu, vaše ciljeve i napišite savjet ako koji imate za navedene probleme lica i tijela.

Ly and see ya. ❄️

Misli jedne gimnazijalkeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu