Stvari koje privlače dečke

544 39 23
                                    

Hello piplsiii 🤘🏼💕

Jučer sam pisala o tome šta to privlači nas djevojke, a danas ćemo da pišemo pet stvari koje privlače dečke.

Začuđena sam ovim informacijama koje sam trenutno dobila od svojih prijatelja, jer nisam znala da su baš ovakvi.



1. Ljubaznost

Svi su rekli da im je bitno da bude normalna i ljubazna, a ne bahata i odvratna koja ne želi nikog nikada koja se pravi non stop nedodirljiva.

2. Osmijeh i obrazi

Znači privlači ih prelijep osmijeh i obrazi. Iako smo mi djevojke većinom nezadovoljne svojim obrazima na slikama deblji, širi i tako te stvari. Njih to privlači jer smatraju to jako slatkim.

3.Čvrst karakter i nepokolebljivost

Privlači ih kada imamo svoje mišljenje i ako ga izrečemo da ostajemo pri njemu. Iskreno da sam muško i mene bi ovo privlačilo jer mrzim one koji mijenjaju mišljenje uredu je nešto pojasniti, ali ako kažem da mrzim roze onda mrzim i kraj.

4. Prirodniji izgled i visina

Drug mi je rekao kako ih privlači prirodniji izgled da nemate baš sad sve stvari od šminke na sebi nego nešto umjereno. Također, rekao je da to nije ključno obzirom da kome se sviđate svidjeti ćete mu se i sa šminkom i bez nje. Također, rekli su da vole niže djevojke no ako im se svidi i visočija nemaju problema s tim bitno da je cura.

5. Otvorenost

Pod to podrazumijevaju da želite da pričate da se šalite da ne uzimate svaku stvar sebi lično i srcu.






Eto uspjela sam izvući ove stvari neke iz njih, ali vrlo dobro znamo da to nije sve. Hvala što ostavljate komentare i dijelite mišljenja sa mnom💕

See ya🤘🏼💕😎

Misli jedne gimnazijalkeWhere stories live. Discover now