Loše raspoloženje

248 19 7
                                    

Hello društvo, nije me dugo bilo u ovom randomu.

Želim prvo da vam se svima zahvalim na komentarima koje i dalje ostavljate i na pregledima.

Sada da krenemo. Današnja tema je svima nama poznata, loše raspoloženje.

Ovako, postoji mnogo stvari koje utiču na naše raspoloženje. Meni lično je najveći problem jer mi se raspoloženje očituje na licu i stvori mj se dodatno crvenilo, akne i sve ostalo.

Loše raspoloženje možemo suzbiti i ignorirati ukoliko jednostavno shvatimo da sve tako treba biti. Ukoliko ne vjerujete u Boga, vjerujte u sudbinu. Tako nam je propisano i mi tu ništa ne možemo promijeniti.

Loše raspoloženje potiče od škole, obitelji, ocjena, prijatelja, ali jednostavno sve što se desi, desi se s razlogom. Uopće se nemojte zamarati ako dobijete neku lošiju ocjenu. Ja idem u gimnaziju pa sam opet dobila jedinicu iz fizike jer naprosto nismo svi stvoreni za sve.

Loša organizacija učenja je problem. Ja sam u osnovnoj mogla učiti iz male bilježnice i s neurednim rukopisom dok sad ne mogu. Sada moram izdvojiti gradivo na veći papir i sve uredno prepisati inače ću poludjeti i vrištati od stiska s učenjem.

Loše raspoloženje zbog prijatelja, ah. Nemojte se zamarati ni oko toga, vaši prijatelji su isključivo vaši i ne trebate se nervirati oko nekih manjih sitnica. U svemu postoje različita mišljenja i sukobi mišljenja pa tako i u prijateljstvu.

Loše raspoloženje može poteći i iz drugih stvari poput obiteljskih problema. Jednostavno vam kažem, trebate sve ignorirati oko sebe i uspjeti od sebe načiniti jaču osobu. Ja sam oduvijek voljela kada me neko povrijedi svojom iskrenošću. Realno, kada mi neko kaže iskreno mišljenje o nečemu, povrijedi me i budem bijesna, ali onda budem zahvalna jer me tako pripremaju za nešto još teže u životu.

Dajte svom umu relaksirajući odmor povremeno. Ne činite ništa na što ste prisiljeni jer tako ne možemo uspjeti biti odličnog raspoloženja.

Volim vas i potrudite se biti jači.

Stay strong 💁

Misli jedne gimnazijalkeWhere stories live. Discover now