3*

142 11 5
                                    

Gözlerimi yavaşca açtığımda ellerim ayaklarım bağlı şekilde oturuyordum. Neden buradayım hiçbir fikrim yoktu. Heryer karanlık hiçbirçey yok sadece yukarıdan gelen camdan ay ışığı vardı. Hilal'ın ışığı sadece geliyordu etrafımdaki karanlıklara gelmiyordu. En son hatırladığım kadarıyla okula gidiyordum lakin tuhaflık vardı. Genel de sabahları gürültülü ve kalabalık olurdu. Bu sefer kalabalık değildi ve gürültü yoktu. Sonra aniden bayıldım ve kendimi burada buluyorum. sandalyeden bağlı olduğum halde kıpırdamaya çalıştım ama olmamıştı. Bulunduğum ortam büyüktü önüme baktığımda uzun yol gibiydi. Ağızımı bantlamamışlardı. Sanırım benimle konuşacaklar. Bir fark etmeyi unuttum sanırım yukarıya ay ışığı mı geliyor dedim? yani ben sabha bayıldım gece mi uyandım? Vov sanırım beni bayıtan şey normal birşey değil. Önümden topuklu ayakkabı ile gelen sesi duymaya başladım. Kadın olduğunu biraz görebiliyordum karanlığın içinde. Kadın yaklaşcıkca bedenini tamamen görmeye başladım. Tam dibimde durdu bana baktı. Bordo renkli kısa saçlı ve sarı gözlü bir kadındı. Tanıdık biri olduğunuda düşünmüyorum. Çünkü yüzünü daha önce hiç görmemiştim. Kadın alaylı şekilde gülümsedi "sonunda intikamı alacağım" dedi. İntikam mı dedi? benden? şaşkınlıkla izliyordum. Şaşkın yüz ifademle bakarak "ne intikamdan bahsediyorsun? seninle hiç karşılaşmadım" dedim.

Kadın: evey karşılaşmadın.

Algül: o zaman neden benden intikam almak istiyorsun?

Kadın: güzelliğinden dolayı arkadaşlarım beni terk etti.

Algül: ne?...... bi  dakka arkadaşlarınla benle alakası var?

Kadın: aslında alakası yok ve arkadaşlarım terk etmedi.

Algül:........... Benimle dalga geçmeyi kes.

Kadın: kes! sesini! intikamı alacağım!

Algül: intikamının gerçek sebebini söyle be kadın!

Kadın: tamam güçlü birisi olduğun için senden nefret ediyorum.

Algül: okuldakileri sen mi yaptın?

Kadın: evet güçlerimden dolayı baygınlar. Bodruma kilitledim güçlerini kullansalarda işe yaramıcak.

Algül:...... öyleyse geberirsin.

Kadın bu cümleme çok sinirlenmişti. Eline sarımsak vr haç işareti alır. Salak kız benim farklı vampir olduğumu bilmiyor sanırım. Kadın sarımsağı ve haçı gözümün önüne getirir. Korkmamı ve titrememi bekliyordu. Lakin işe yaramadığını fark edince bana bön bön baktı. Ön saçımı tuttup yukarıya doğru yani kendine doğru çekti ve "nasıl işe yaramaz?" dedi. Bense gülümsedim "farklıyımda ondan" dedim. Kadın hızlıca eline bıçak aldı. Bense elim ayağım bağlı olduğu için birşey yapamadım. Tam bana geçirecekken odaya birisi daldı. Kadın hemen önüne dönüp karşıya baktı. Kadının arkası bana doğruydu nasıl olduğunu anladınız. Ayakkabı sesleriyle yaklaşıyordu. İkisi göz göze geldi. Karşındaki kişi vampir benim eşimdi. Evet yalnıö duymadınız eşim. İlk başta yalnız yaşıyorum demiştim dimi? Lakin eşim evimize dönene kadar yalnız yaşıyordum. Eşimde türk benimle aynı müslüman. Çok güçlü vampir olduğu için devlet onu göreve çağırdı. Asker gibi görevdi bundan dolayı iki yıl eve gelmedi. Sonunda eşim geri geldi ve hiç değişmemiş. Eşimin ismş savcı benimle aynı yaşta yani 22 yaşında. Kadın savcı'yı görünce sesli gülmeye başladı. Ardındna derin nefes aldı. Savcı da gülümsedi elini göğüsüne koydu (resimdeki gibi karakter savcı) "ben yokken neler olmul burada?" dedi.

Kadın: sen kimsin be!?

Savcı: arkanda bağladığın güzel hanımın eşiyim.

Kadın: yok artık bu aptal vampir algül'ün eşi mi?!

Savcı: evet.

Kadın: hıh öyleyse sende geberip gideceksin.

Savcı: deneme bile.

Kadın savcı'yı dinlemedi. Hızla elindeki bıçağı tam savcının kalbine geçirecekken savcı anihızla kadının arkasında oluverdi. Boynuna eliyle vurup darbe yaptı. Kadın yere yığıldı kısacası bayılmıştı. Ardından savcı bana dönüp üzerimde olan ipleri çözdü. Hızlıca sımsıkı bana sarıldı. Bende ona sarıldım. Saçımı sevdi okşadı ardından yüzüme baktı "hiç değişmemişsin hayatım" dedi. Bense gülümsedim "sen de hiç değişmemişsin" dedim. Savcı elimi tuttu ardından yanağımdan öptü. Tekrardan bana baktı "milleti bodrumdan kurtaralım sonra çok özlediğimiz evimize geri dönelim" dedi. Bense "tamam ve demek ki konuştuklarımızı duymuşsun" dedim. Savcı "sonlara doğru" dedi. Ardındna bodruma doğru hızlıca ilerledik. Kapıya vardığımız da baya büyüktü. Şaşkındım okulun böyle kapısı var olduğudan haberim yoktu. Tam saldırmaya başlayacakken durdum çünkü kadın büyünün veya vampir gücü vs. işe yaramadığını söylemişti. Savcıya dönüp kadının söylediklerini söyledim. Savcı bunu duyduktan sonra gülümsedi bense şaşkınlıkla baktım. Savcı "bakacağız işe yaramaz mı?" dedi. Savcı elimi yumruk yaptığında mavi renkli ateş çıktı. Derin nefes alarak sert şekilde kapıya vurdu. Kapı ikiden ikiye ayrılarak kırıldı parça parça yere düştü. Sanırım savcı gerçekten en güçlü vampir olduğu için kolaydır onun için. İçerideki insanlar vampirler büyücüler sevinçle yanımıza gelip teşekkür ettiler. Ardındna savcı ile okuldan uzaklaşıp evimize doğru ilerledik. Aradan biraz zaman geçtikten evimize vardığımızda hızlıca pijamaları giydik. Kocaman yatağa uzandık. İkimizde yorgun olduğumuz için birbirimize sarılıp uyumaya başladık.
DEVAM EDECEK

Türk VampirWhere stories live. Discover now