8*

23 3 0
                                    


Hatırlatmak için Algül'nün eşi: Savcı

ÖNEMLİ NOT: bu kadar güzel hikayemi önerir misiniz? duyurularınızda? vampir tarzı sevenler vardır illa ki berki

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

ÖNEMLİ NOT: bu kadar güzel hikayemi önerir misiniz? duyurularınızda? vampir tarzı sevenler vardır illa ki berki. BU KİTAP UĞRAŞIP DURUYORUM.... DEĞER VERİLMEYİNCE YENİ BÖLÜM YILLAR SONRA GELİR. AYNI ŞUAN OLDUĞU GİBİ..

Öğlen saatlerinde sakince pencerenin yanında kitap okuyordum. Savcı aniden bir işi olduğunu söyleyip evden ayrıldı. Ne işi olduğunu filan sormadım çünkü ona güvendiğimden gerek yoktu. Söylemiyorsa da gerekli bir sebebi vardır. Aradan yarım saat geçmişti. Normalde Savcı işlerinde meşgul olurken mesaj atardı ne yaptığından. Bu sefer mesaj veya arama yoktu. Sakin olup kitabımı okumaya devam ederken aniden telefonum mesaj çağrısı geldi. Telefonu açtığımda tanımadığım numaraydı ve sesli mesaji açtığımda tanımadığım erkek sesi vardı.

" Savcı benim ellerimde büyük bir tuzağa düştü. Onun gibi çok güçlü vampirin benim tuzağıma düşmesi gurur verici. Sana sesli mesajımı bırakmaya karar verdim çünkü minicik sevdiğin kocanın ölümünü istemezsin dimi? öyleyse yazdığım adrese gel tek başına"

Bu mesajı duyduğumda ilk başta endişelendim sonradan endişem yok oldu. Çünkü Savcı'nın tuzağa yakalanma gibi olayları olmaz. Eğer olursa da çoktan çözmüş ve kurtulmuş olurdu. Güçlü bir vampir olduğundan dolayı güçleriyle kolayca yenebileceğinden şüphem yoktu. Bu seferlik bakmalıyım her ne kadar tuzak olsa da çünkü geç kalmıştı.

Verdiği adrese vardığımda tanımadığım vampirler vardı ve Savcı ortalarda yoktu. Yandan gülümseyip karşımdakilere bakarak "eeee ne yapıyoruz?" dedim.

Beceriksiz vampir: seni yeneceğiz

Algül: gene mi? bu saçma neden

Beceriksiz: ne demek saçma lan!?

Algül: düzgün sebeple gelin diyeceğim ama oda yok

Beceriksiz sağ tarafında yanındaki kadın vampire bakarak "ne demem gerekiyor la?"dedi.

Kadın vampir: ne bileyim gül geç

Beceriksiz: haahahahaha

Algül: ...... ben ne izledim şuan?

Beceriksizin sol tarafında duran Sarışın erkek vampir bana baktı yandan gülümseyip "salaklık izledin" dedi.

Beceriksiz: LAN KARŞI TARAFIMI TUTUYORSUN?!

Sarışın erkek vampir: senden bunalmıştım yanında durmak çok sıkıcı

Beceriksiz tekrardan yanındaki kız vampire dönerek " ne diyor lan bu?" dediğinde kadın soğuk tavırla "ihanet etti bize" der demez beceriksiz aniden sarışın vampirin tekme darbe attı. Sarışın ağaca çarparak durdu. Beceriksiz yeniden darbe yapacakken sarışın hızla ayağa kalktıp ikisi savaşmaya başladılar. Kadın vampir ise ötede bir şey yapmadan izliyordu. Benim burada durmama gerek yoktu. Boş yere gelmiş gibi oldum. kadın vampir fark etmeden ani şimşek gibi oradan kayboldum.

Evime vardığımda dinlenmek için odama doğru ilerledim. İçeriye girer girmez Savcı'yı karşımda gördüm. Ellerinde pembe güller vardı. Gülümseyerek bana baktı "hoşgeldin karıcığım" dediğinde yanıma gelerek elindeki gülleri verdi. Mutluluğumu belli edip gülümseyip gülleri kokarken " demek bir işim var dediğinde bunlar mıydı?" dedim. Savcı evet manasında başını salladı. Pembe gülleri sarılırken "çok güzeller hayatım çok teşekkür ederim" dedim. (Resimdeki gibi)

Savcı: aynı senin gibi gül kokuyorlar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Savcı: aynı senin gibi gül kokuyorlar

Algül: gül mü kokuyorum?

Savcı: evet farkında değil miydin?

Algül: hayır nasıl fark ettin?

Savcı elimdeki gülleri alıp kenardaki tehpaya koydu. Ellerimi tuttu öptü ve bana baktı gülümseyip " cinsel ilişkiye girdiğimizde fark ettim. Hatta mola verdiğimizde sana sormuştum hangi parfümü kullanıyorsun? diye ama sen parfüm kullanmadığını söyledin" dediğinde ağızım açık öylece kaldı. Aniden kendime gelip yüzüne yaklaştım. Sevgi dolu bakarak "öpüşmeyeli sanki uzun zaman olmuş gibi" dedim. Savcı evet manasında başını salladığında dudaklarım Savcı'nın dudaklarına yapıştı. Özlem tutkulu öpüşmeden zevk alırken birbirimize sarılarak devam ettik.
DEVAM EDECEK

Türk VampirWhere stories live. Discover now