7*

32 3 10
                                    

Yazacak yorum bulamıyorsanız ellerine sağlık diyebilirdiniz :')
Bu kitaba okuyucu ve yorumcusu lazım bu sebeple kitabı önerin!

Eşofmanlarımı giyinmiş şekilde sınıfa doğru ilerledim. Karşımda kocam Savcı duvara yaslanmış şekilde bekliyordu. Yanına geldiğimde göz göze gelip saçımı okşarken gülümsedi. Ardından sınıfa girdiğimizde herkes kendi işleriyle meşguldü. Savcı ile ön sıraya oturduk. Hoca daha gelmemişti ders olup olmayacağından bilmiyorum. Çantalarımız hep okulda olur bu sebeple eve giderken yanımıza almamıza gerek yoktu. Yanı başımdaki çantamın içinden defterimi çıkartıp bir şeyler karamaya başladım. Savcı'da iki de bi bana bakıp ardından başka bir yere bakıyordu. Sanırım bir şey istiyor yada bir şey söyleyecek? Savcı'ya dönüp "hayatım bir sorun mu var? Ne oldu?" dedim. Savcı hayır anlamında kafasını sallarken çantasından gözlük çıkardı. Gözlük ne alakaysa? Bir şey anlamadan Savcı gözlüğü bana takarak gülümsedi.

Savcı: sana yakışacağını tahmin etmiştim

Algül: yakıştı yani?

Savcı: evet

Algül: bunun için mi demin biraz tuhaftın?

Savcı: yani heyecandan

Algül: iyi fotoğraf çeker misin? anı olarak kalsın 

Savcı: tamamdır 

Savcı telefonu alır almaz saçımı düzertmeye başladım. Elimi başımı koyup kameraya baktım güzelce poz verdim. (resimdeki gibi)

Resmimi çektikten sonra baktığımda güzel çıkmıştım. Hoca sınıfa girdiğinde herkes sustu. Çünkü hoca zannettiğimiz kişi başka biri çıktı. Müdür derin nefes alarak "bakıyorum vampirler bir sorun çıkardı sanırım?" dedi. Grubum susmayı tercih etti çünkü benim cevap vermem daha iyi olur diye. Derin nefes alarak ayağa kalktım " evet vampirler ve bir parça becersiz grup arasında kavga çıktı. O vampirler ben tanıdıklarımdı gerçi arasında sadece vampirler değil başka ırklarda vardı. Şuan sorun yok bitti " dedim. Müdür bunu fazla takmayıp yanıma geldi. Dik dik bakarken bende ona baktım. Neden öyle yapıyordu fikrim yok. Müdür ardından bir şey söylemeyip sınıftan ayrıldı. Herkes birbirine şaşkınlıkla bakarak öyle kaldı. Tam oturacakken sınıfa nöbetçi öğrenci girer girmez "bu gün ders yok dağılabilirsiniz" dedi. Savcı elimi tuttup ayağa kalktı " gezelim mi? " dedi. Bense olur manasında başımı salladım. 

Ele ele tutunmuş caddede dolaşıyoruz. Bu dönemde herkesin bildiği vampirler korkan insanlar olduğu için bazıları korkarak bizden çekiniyor. Lalelerle dolu bir parka geldiğimizde çimenlere oturduk. Savcı'nın koluna girerek başını omuzuna koydum. Milleti öyle sessiz ve güzelce izleyerek keyfimizi geçiriyorduk. Aradan 3 dakika geçtikten sonra yanımıza liseli insan ırkından üç kişilik kız grubu geldi. Yüzlerinde heyecan ve mutluluk vardı. Ellerinde kayıt cihazı sanırım ne yapmak istediklerini anladım. Kızlardan biri  " merhaba rahatsız ettiğimiz için özür dileriz" dedi. Savcı hayır manasında kafasını sallayarak "hayır hanımlar sorun yok" dedi. Kızlar hanımlar kelimesini duyunca heyecanları patlamıştı. Tekrar kızlardan birisi " grup ödevimiz vardı farklı ırklardan röportaj yapmak. Bu sebeple bizim grubumuz vampiri seçtik. Sakıncası yoksa röportaj yapabilir miyiz?" dedi. 

Algül: benim için sorun yok savcı? 

Savcı: sorun yok 

Kız1: ehem böyle kayıt cihazını tıklıyorum 

Algül: buyur

Kız1: herkesin merak ettiği şey insan kanı nasıl tadı var? 

Algül: em insana göre değişebilir

Kız1: nasıl yani?

Algül: benim insan arkadaşlarıma sorduğumda kimisi demir gibi , kimisi ot gibi dedi ama..

( yazar: internetten baktığımda öyle diyenler var ot gibi demir gibi filan kjsabksbf ben hatırlamıyorum kanın tadı nasıl olduğunu berki kazayla emmişimdir ama hiiç hatırlamıyorum) 

Kız1: ama? 

Algül: vampirler farklı algılayabilir insan kanın tadı bize göre çikolata gibi lezzetli 

 ( yazar: gerçekte vampirleri görmediğim için tadları onlara nasıl geliyor bilemem asjknfkasnf  evet millet yazarınız vampir , deniz kızı farklı ırkların var olduğuna inanıyorum. Allah için kolay her türlü yaratır yani neden olmasın?) 

Kız2: vay canına! 

Kız3: vampirler çocuk yapabiliyor mu? bunun bir sınırlı sayısı var mı? 

Savcı: hayır sınırlı sayısı yok istediğinde yapabiliyorlar 

Kız3: vampir ile insan evlenebilir mi?

Savcı: Evet

Kız2: sizin çocuğunuz varmı? 

Algül: hayır yok 

Kız1: vampirler arasında savaş olabilir mi? 

Algül: elbett olabilir şuanlık yok 

Kız3: vampirlerin güçlerine göre sıralama var mı? yani en güçlüsü filan 

Algül: var ama eskidendi şuan yok ama olabilir 

Kız3: nasıl? belli olur? 

Algül: en güçlü vampirler belirli güç sınırını geçerlerse saçları sadece dönüşüm yaptıklarında beyaz olur.

Kız3: wow sınırı geçtiklerinde yeni bir güç mü kazanıyorlar? 

Algül: evet bu sebeple ciddi bir savaş olacaksa dönüşüm yapıp saçları beyazlaşır 

Kız2: son olarak sizler güç sınırını geçtiniz mi? 

Algül: hayır ama berki ileride olabilir ciddi bir durum olursa

Savcı: aynen 

Kız1: bizimle röportaj yaptığınız için teşekkürler! 

Savcı-Algül: rica ederim 

Kızlar yanımızdan ayrıldığında Savcı bana dönüp koluma girip dudağımdan öpüp bana baktı " ne zaman çocuk yapmaya istersen bana söyle hayatım"dedi. Bense gülümseyerek "tamam eve gidelim mi? yoksa başka bir şey mi yapalım?" dedim. Savcı " eve gidelim zaten bu gün okulda kavga ettik " dedi. Bense haklısın manasında başımı salladım. 

DEVAM EDECEK 

Türk VampirHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin