9*

28 2 8
                                    

Gecenin saatlerinde kocacığımla Savcı ile mışıl mışıl uyuyorken , birden sesler duymaya başladım

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Gecenin saatlerinde kocacığımla Savcı ile mışıl mışıl uyuyorken , birden sesler duymaya başladım. Gözlerimi hızlıca açtığımda bir şey yoktu. Savcı yerinden kıpırdamamış tatlı, tatlı uyuyordu. Onu uyandırmak istesem de yapamıyorum. Çünkü çok tatlı uyuyordu. Bu seslerin ne olduğunu öğrenmeden uyumazdım. 

Adımlarla odadan çıkıp salona doğru ilerlediğim de hiç bir ses gelmedi. Sanırım uyandığımı fark etti. Eğer fark etmeseydi hala sesler çıkarmaya devam ederdi. Böyle oluncada buraya giren kişinin insan olmadığı belliydi. Salona girdiğimde biraz dağınık olduğunu fark ettim. Bir şey mi arıyordu yoksa bizi korkutmak için mi yapmış olabilir mi hiçbir fikrim yok.

Pencerenin açık olduğunu fark ettiğim an aniden oraya vardım. Dışarıya baktığımda ağaçların arasında koşuyordu. Vücuduna baktığımda erkekti. Karanlıkta iyi görebildiğim için sıkıntı olmuyordu. Evimiz iki kat yatak odası da üst katta olunca buradan bakıp kolayca bulunur harita gibi. 

Derin nefes alarak pencereden iki kattan atlayarak şimşek hızı gibi peşinden koşmaya başladım. İnsandan hızlı koştuğunu anladım.  Kurtadam olacağını düşünmüyorum elf de olmazdı hızları farklıydı. Büyük ihtimalle vampirdir kendisi. Tam arkasına vardığımda peşinde olduğumu yeni fark etti. Aniden sağa dönmek üzerindeyken şimşek hızıyla önüne geçerek durdurdum. Yumruğumu sertçe sıkarak aniden vurdum. Ağaca çarparak yere yığıldı.

Tam kalkmak üzerindeyken üstüne çıktım. Gözlerine baktığım sarı ve sarı saçları olan bir erkek. Kendisi korkusuzca bana bakıyordu. Kim olduğunu hatırlamıyorum ama beni tanıdığı belliydi. Aramızda saniyelik olduktan sonra karşımdaki herif  " beni hatırlamıyor musun?" dedi. Üstünden kalkmadan yüzüne dikkatlice baktım "hayır kimsin sen?" dedim. Herif  " kurbanın" dediği an yüzümde gülümseme belirledi.

Algül: kurban? 

Herif: evet

Algül: seninle konuşmayı uzatmak istemiyorum bu yüzden açıkla 

Herif: küçükken söz vermiştin kanımdan içeceğine 

Algül: ciddi misin? ayrıca sen nesin? vampir diyeceğim ama tam arkanda olduğumda daha yeni fark ettin. Çoktandır erkenden fark etmen gerekirdi.

Herif: evet dediklerin doğru 

Algül: öyleyse nesin?

Herif: yarı vampir yarı insan

Algül:.........

Herif: üstümden kalksan diyorum artık?

Algül: şimdi hatırladım 

Herif: gerçekten mi?

Algül: evet isminde Faruktu

Faruk: aynen hatırlıyorsun!

Algül: neyse hemen kanını içeyimde evimi dağıttığınıda anlatırsın

Faruk: ah evet özür dilerim

Algül: sonra anlatırsın özür dileme şimdi

Faruk: peki

Derin nefes aldım dişlerimi boynuna batırdım. Ayrıca uzun zamandır yarı vampir ve yarı insan kanı içmemiştim. Neredeyse hiç sayılmayacak. Boynundaki kanlar akarken içmeye devam ettim. (resimdeki gibi) 

DEVAM EDECEK

Türk VampirOnde histórias criam vida. Descubra agora