"Εσύ εδώ;"

489 43 8
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



Καλή ανάγνωση 🖤

Έκλεισε την πόρτα ενώ η αναπνοή της έβγαινε βαριά από μέσα της. Το στήθος της έδινε αγώνα ώστε να επανέλθει στο φυσιολογικό επίπεδο.

Έτρεξε προς το παράθυρο και είδε προς την μεριά του στενού που ήταν πριν λίγα λεπτά. Η σειρήνα των μηχανών έπαψε να χτυπά αλλά το χαρακτηριστικό μπλε φως φώτιζε ακόμα κάθε άκρη του δρόμου.

Άθελά της το βλέμμα της έπεσε σε εκείνον.  Θυμωμένος φώναζε στους υπόλοιπους συναδέλφους του μα την ίδια στιγμή να σταματά καθώς διάβαζε κάτι που του έδειξε ο φίλος του.  Η καρδιά της άρχισε να χτυπά ακόμα ποιο πολύ.

"Που ήσουν;" τινάχτηκε φοβισμένη. "Πάλη έξω ήσουν; Δεν σου έχω πει χιλιάδες φορές ότι δεν θέλω να κυκλοφορείς μέχρι τέτοια ώρα έξω;" Οι άγριες φωνές του την ξύπνησαν για τα καλά.

"Εντάξει πατέρα. Μην φωνάζεις χωρίς λόγο." Είπε εκείνη ήρεμα, προσπαθώντας να κρύψει την τρεμάμενη φωνή της.

"Χωρίς λόγο; Τι θα πει η γειτονιά για μενα άμα σε βλέπουν μέχρι τέτοια ώρα έξω;"

Τον κοιτάει σαν να μην πιστεύει στα αυτιά της  "Νομίζεις ότι η γειτονιά ασχολείται μαζί σου;" είπε γέλασε ειρωνικά "Καληνύχτα."  ακούστηκε μέσα από τα δόντια της και έτρεξε στο δωμάτιο της.

"Αυτός ο αχαΐρευτος δεν ήξερε να σε φέρει μέχρι εδώ;" έφτυσε για τον γαμπρό του και εκείνη στάθηκε λίγο πριν την πόρτα της.

"Αντί να βρίζεις τον κόσμο χωρίς λόγο" έφτυσε θυμωμένη "γιατί δεν ήρθες να με πάρεις εσύ;" φώναξε στα μες μούτρα του.

"Πρόσεχε πώς μου μιλάς!"

"Παράτα με.."

}•••{

Το επόμενο πρωί ξύπνησε με πονοκέφαλο. Φωνές ακούγονταν από μέσα και ήταν ξεκάθαρο ότι το χτεσινό της ξενύχτι δεν άρεσε καθόλου στον πατέρα της. Ήταν ένας εγωκεντρικός άνθρωπος με κόμπλεξ και κακές συνήθειες. Δεν άρεσε η οικογένεια του να κάνει πράγματα χωρίς να τα γνωρίζει εκείνος, και θύμωνε όταν οι κόρες του έπαιρναν αποφάσεις χωρίς να τον συμπεριλάβουν.

Τι Είναι Αγάπη; Where stories live. Discover now