"Καληνύχτα Ορέστη"

464 36 2
                                    

Καλή ανάγνωση 🖤

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Καλή ανάγνωση 🖤


"Άρτεμης... για αρχή, θέλω να ηρεμήσεις." κάνει η Ευτυχία καθώς η Άρτεμις ήταν ακριβώς μπροστά από την ντουλάπα της βρίζοντας κυριολεκτικά την τύχη της που δεν είχε ένα ρούχο της προκοπής.

Μετά από εκείνη την νύχτα, η Άρτεμις δεν μπορούσε να βγάλει από το μυαλό της τον Ορέστη. Δεν μπορούσε να πιστέψει πως εκείνος ο άντρας, ο γοητευτικός αυτός άντρας, ήθελε να βγει μαζί της, κάτι που την έκανε εξαιρετικά νευρική, και ίσως λίγο απότομη...

"Τι θα βάλω;" είπε και πέταξε όλα τα ρούχα της κάτω, χάμο στο πάτωμα. Η μικρή Αγνή την κοιτούσε κάπως θλιμμένα αφού η αδελφή της είχε δίκιο... Μέχρι τώρα το μόνο που έβλεπε ήταν τζιν και κάποιες απλές μπλούζες. "Θα μαι χαλια.!"

"Όχι, θα είσαι μια κούκλα!" αναφώνησε η φίλη της "Έχεις πολύ όμορφα ρούχα, απλός είσαι βλάκας και δεν τα βλέπεις!" είπε και άρπαξε μερικά ρούχα από κάτω "Σημασία δεν έχει αν θα είσαι όμορφη εξωτερικά, αλλά εσωτερικά!" Είπε και άφησε κάποια από τα ρούχα στο κρεβάτι της " ... Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πας σαν λετσος."

Η Άρτεμις την κοίταζε και περίμενε κυριολεκτικά να την σώσει η φίλη της. Η σχέση της με την μόδα είναι ανύπαρκτη... Για παράδειγμα οι φόρμες της ήταν ο βασιλιάς της γκαρνταρόμπας της.

Αναστέναξε βαριά και η Ευτυχία της κοίταξε με μισό μάτι "Και αν δεν πάει παρακάτω;" είπε "Ευτυχία θέλω τόσο πολύ να γίνει κάτι με τον Ορέστη.. που κοντεύω να τρελαθώ. Τον έβλεπα στον ύπνο όλη νύχτα!" εξομολογήθηκε και ασυνείδητα αγκάλιασε το μαξιλάρι της σφιχτά.

"Αλήθεια λέει..." έμενε η Αγνή.. "Ξέρεις πόσες φορές με φιλούσε τη νύχτα;" φώναξε αγανακτισμένη με την Άρτεμις να έχει πάρει φωτιά από την ντροπή της.

Τα γέλια της Ευτυχίας ήταν τόσο τρανταχτά που άρχισαν να γελούν όλες μαζί.

"Εσύ μικρό θα κοιμάσαι μόνη σου από δω και πέρα!" έκανε κα της πέταξε το μαξιλάρι στο κεφάλι της "Έλα πήγαινε τώρα! Θέλουμε να μείνουμε μόνες μας!" την είπε και της έδειξε την πόρτα.. η μικρή πεισμωσε και δεν έλεγε να σηκωθεί. "Σήκω, γιατί δεν θα σε πάω στον Γιωργάκη να παίξεις όσο θα λείπω, αλλά θα σε αφήσω εδώ." η Αγνή σηκώθηκε σαν σφεντόνα και έτρεξε στο δωμάτιο της.

Τι Είναι Αγάπη; Where stories live. Discover now