"Είστε μαζί;"

428 26 17
                                    

Καλή ανάγνωση 💜

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Καλή ανάγνωση 💜

"Γιατί θε φιλάει η αθτυνομία;" Με το που ακούει η Άρτεμις την μικρή φωνούλα να μιλά πετάει τον Ορέστη από πάνω της και σηκώθηκε για να κάτσει σε στάση προσοχής.

Ο Ορέστης από την άλλη δεν μπόρεσε να κρύψει το γέλιο του με την αντίδραση τους. Η μικρή Αγνή του φάνηκε αξιαγάπητο πλάσμα, έτσι της χάρισε ένα από εκείνα τα χαμόγελα που δεν θα αντιστεκόταν κανένα θηλυκό ανεξαρτήτως ηλικίας.

Το κοριτσάκι πήρε τα μεγάλα μάτια του από εκείνον ντροπαλά και επικεντρώθηκε στην αδελφή της.

"Αγνή; Γιατί είσαι ξύπνια;" της είπε ενώ πήγε κοντά της να της χαϊδεψει τα μαλλιά.

"Γιατί είναι πρωί.." είπε πολύ σωστά αφού ήταν το πιο φυσιολογικό πράγμα. Η Άρτεμις κοίταξε τον Ορέστη που χαμογελούσε και στις δύο. "..γιατί θε φιλάει η αθτυνομία;" ρωτάει ξανά με απορία.

"Αγνή μου, τι ρωτάς τώρα και συ;" έκανε ρητορικά η Άρτεμις και την έπιασε από το χέρι ασυναίσθητα για να την πάει στο δωμάτιο της, ώσπου άκουσε κάτι από το στόμα της που την άφησε άφωνη.

"Τα χετε εθείς οι δύο, ετθι;" Τα μάτια της Αρτ γούρλωσαν στο άκουσμα της απορίας και κοίταξε τον Ορέστη τρομαγμένα. Τι ήταν αυτό που πέταξε η μικρή Χριστέ μου; Χιλιάδες σκέψεις πέρασαν από το μυαλό της, από το πόσο χαριτομενα τα λέει η Αγνή μέχρι το πώς να της κλείσει το στόμα.

Ο Ορέστης χαμογέλασε "Εγώ να πηγαίνω." είπε και σηκώθηκε από τον βολικό καναπέ. Όχι, μα γιατί να φύγεις; "Ναι, να σε συνοδεύσω." είπε η Άρτεμις απρόθυμα. Δεν ήθελε να φύγει, προτιμούσε να μείνει και άλλο μαζί της. Ποιος ξέρει πόσο καιρό θα κάνει να τον ξαναδεί, να είναι ξανά μαζί όπως χτες το βράδυ. Λες να τον τρόμαξε η μικρή;

You've reached the end of published parts.

⏰ Τελευταία ενημέρωση: Mar 25, 2021 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Τι Είναι Αγάπη; Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα