"Αντε μωρέ απο δω!"

480 37 46
                                    

           

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

           


Καλή ανάγνωση 🖤


"Δεν ακούω κουβέντα! Θα έρθεις μαζί μου!" άκουσε την κολλητή της να φωνάζει μέσα από το τηλέφωνο και αναστέναξε από αγανάκτηση. Ήξερε πως η φίλη της θα της σπάσει τα νεύρα μέχρι να πάρει αυτό που θέλει. "Δεν έχεις βαρεθεί μωρέ να δουλεύεις και διαβάζεις όλη μέρα;" Συνέχισε απτόητη.

Η Άρτεμις είχε κάτσει σε ένα τραπεζάκι ενώσω έκανε το διάλειμμα της αναπολώντας εκείνη την ημέρα που ο Ορέστης πέρασε από το μαγαζί. Γέλασε λίγο με τον εαυτό της.

"Ρε με ακούς ή μιλάω μόνη μου; "

Δάγκωνε συνεχώς την άκρη του αντίχειρα της και κοίταζε κάθε τρεις και λίγο έξω από το μαγαζί. Δεν μπορεί, σκεφτόταν, θα ξανά περάσει από δω.

"Ε; Ναι ναι, σε ακούω αλλά ξέρω' γω βρε Ευτύχω; Είμαι πολύ κουρασμένη." είπε μελαγχολικά καθώς κοίταζε έξω από την μεγάλη τζαμαρία. Γιατί δεν περνάει;

"Μίλησα. Σήμερα θα βγούμε. Θα πάμε να χαλαρώσουμε λίγο, δεν θα γίνουμε και λιώμα." ανακοίνωσε με σοβαρό τόνο η κολλητή της, ενώ η Άρτεμις γέλασε με εκείνη γιατί αυτό είχε πει και την προηγούμενη φορά και δεν μπορούσε να την μαζέψει με τίποτα.

"Ε άμα είναι για να χαλαρώσουμε λίγο γιατί δεν πάμε για κανά κρασάκι;" πρότεινε η Άρτεμις ύπουλα. Ήξερε πως η κολλητή της ήθελε να γίνει λιώμα.

"Άμα θέλει η κολλητούλα μου κρασάκι, θα πάμε για κρασάκι." την έπιασε εξ απροόπτου. "Αρτ μου, για σένα το κάνω, όχι για μένα. ΑΝΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ;" άκουσε να λέει και αναστέναξε. Κοίταξε προς την είσοδο και έμεινε στήλη άλατος.

"Σε κλείνω." της το έκλεισε στα μούτρα.

Κλείνει το τηλέφωνο και μένει στήλη άλατος καθώς βλέπει εκείνον να περπατά αγέρωχος μέσα την μπλε στολή του που του πηγαίνει εξωφρενικά πολύ, να πηγαίνει κοντά της κάνοντας την να παίρνει φωτιά από τον ενθουσιασμό αλλά και από την ντροπή.

Τι Είναι Αγάπη; Where stories live. Discover now