01

1.2K 70 5
                                    

,,Jsem krásný?‘‘ Drží pod sebou další dívku, která je přitisknutá na chladné zdi nějaké uličky. Dívá se jí do očí a na obličeji má roušku. Dívka se mu dívá do očí  ve kterých jí snadno vyčte strach. Usměje se pod rouškou, protože ví, že ji děsí.

,,Asi jo,‘‘ řekne polekaně nějaká obyčejná blondýnka. Nezná její jméno a je mu to jedno. Nepotřebuje znát její životopis. Nechce ji zaměstnat, ale zabít. Sundá si roušku a dívka je totálně šokovaná. Její oči se rozšíří strachem a upadne jí pár slz.

,,A teď? Jak vypadám teď?‘‘ Roztřesená dívka se neznámému pořád dívá do očí se strachem. Nemohla promluvit ani slovo. Měla takový strach, že zapomněla, jak se mluví. Nemohla uvěřit, že někdo takový může žít.

,,Vyslov, jak vypadám!‘‘ Přikazuje jí. Ona není schopna ani slova a její pohled padne na jeho odporný úsměv. Rozřízlé tváře se mu táhnout až k uším.

,,Jsem odporný?‘‘ Ona pomalu přikývne. Jeho úsměv upadne a vyndá nůž, který má za opaskem. Nic neříká a začíná jí odřezávat kůži na čele. Dívka brečí. Chce křičet, ale on ji zabrání tím, že ji přitiskne svou dlaň na rty.

,,Tak teď z tebe uděláme, tak krásnou, jako jsem já,‘‘ ušklebí se a pokračuje. Dívka nakonec zemře a on ji pohodí k silnici kde ji nechá. Vždy to tak dělal. Nemohl se zbavit bolesti, kterou mu přinesla jeho žena. Bývalá žena, vlastně. Odešla tam kam jeho nepustí. Do nebe. On je pouze vyvrhel společnosti. Nemůže žít normálně se svým obličejem. Je bohatý, má vlastní dům na okraji města, ale nemůže žít normálním životem. Je znetvořený. Nevěří na lásku, kterou měl a už jí nemá. Nezajímá se o slova typu ,,kdyby‘‘. Všechny své oběti znetvoří, protože vidí, že jsou krásnější než on. Nemůže se dívat, jak je každý krásný a on je..nechutně ošklivý. Když někoho zabije udělá si stejným nožem, jako když ho znetvořila Jazmin jednu řeznou ránu na těle. Už jich má požehnaně. Zabil spoustu žen. Nikdy se nepoučili, že v noci je to ve městě nebezpečné. Zvláštně, když tam žije on.

Jeho dům už není velký jsou vněm tři místnosti a v žádné není zrcadlo. Jsou skromné, ale útulné. Nechce se vidět ani v odraze. Pak si myslí, že není až tak ošklivý. Tváře si do dneška nezašil. Chce je nechat oddělené. Chce, aby každý viděl jeho jizvy a jeho obrovská ústa, která nahání strach. Jeho hlas za tu dobu zhruběl a zní, jako samotný posel pekla. Jeho oběti se ho bojí a jejich smrt ho dělá šťastnějším. Poznáte ten pocit, když jste totálně na dně z některé věci? Poznáte ten pocit, když nevíte jestli chcete umřít nebo chcete být znovu šťastnými? On nechce být už nikdy s nikým. Chce být pořád ve stejné bolesti, protože už jinak žít neumí. Baví ho, když mladým slečnám znetvořuje tvář a oni pomalu umírají. Už mu nevrtá hlavou, jako dřív, proč neumřel stejně, jako jeho žena. Přežil to a teď je vrah. Psychopat. Kvůli tomu, že se hádali. Kvůli tomu, že nesnesl ten pohled. Za všechno mohla ona! Za všechno mohli ženy, které neumějí milovat. Využívají muže ke všemu. Nevěří ani jedné z nich. Ani jejich prosby nevyslyší. Je totiž bez citu.

Juchůů:3 tak je tady další díl:)) pro některé trochu objasnění situace:DDD seznámení trochu s panem Zaynem a další díl bude pořádně o ději:33 Strašně jste mě potěšili, ty Vote a komenty:33 Děkuju!:3 a tak mi zase hoďte komentář a nějaký ty Vote:3 pro další díl 5 Vote a dva komentáře? :)) xx

Psychopat [Zayn Malik]Kde žijí příběhy. Začni objevovat