09

788 60 5
                                    

,,Jsi v pořádku?‘‘ Hlas jednoho z mužů se rozezněl po místnosti. Nevěděla jsem zda otevřít oči a nebo je nechat raději zavřené a dělat, že spím. Nakonec mě přemohla zvědavost kdo to je. Pohledem jsme zavadila a Javaada a když jsem se podívala po místnosti uviděla jsem Zayna. Zlekla jsem se a omylem špatně spolkla slinu, která se neměla ani jak vytvořit v mých ústech. Začala jsem kašlat a to se Javaad přiblížil, aby mi pomohl s dýcháním. Avšak pomohla jsem si sama. Jako vždy. Jednou rukou jsem si prohrábla vlasy.

,,Zayne odejdi,‘‘ řekla jsem jemně a nedívala se na něho. Dívala jsme se na druhou stranu místnosti. Zavrčel něco v nesouhlasu a to mě naštvalo.

,,Zayne vypadni!‘‘ Hlavu jsem nasměrovala tentokrát na něj a zrudla jsem zlostí. Musela jsem jelikož to bylo opravdu nahlas.

,,Jsi psychopat,‘‘ řekl něco na svou obhajobu a odešel raději z místnosti kde jsem poté zůstala sama s Javaadem. Nedívala jsem se na něj. Dívala jsem se na okno a na místo kde před pár hodinami stála ona. Žena, která byla stejně znetvořena, jako Zayn. Dýchala jsem prudce div jsem se neudusila. Nevím, jak jsem se cítila.

,,Nevšimla jsi si toho, že Zayn si sám zaživa zašil pusu?‘‘ zeptal se stejný hlas, který vlastnil i Zayn a já se konečně podívala na jeho osobu, která seděla na mé posteli. Vtáhla jsem rty dovnitř, abych je navlhčila a zavrtěla hlavou v nesouhlasu. Co se to děje? Proč jsme tady a nejsem u sebe doma? Proč nejsem v práci?

,,Chci vidět Harryho,‘‘ řekla jsem a okamžitě se rozplakala. Nemohla jsem. Bylo toho na mě moc a já nevěděla jak jinak se zachovat. Od té doby, co jsem vyrazila ven mě Zayn pronásleduje a je součástí mého obyčejného života ze kterého udělal peklo.

,,Zayn si zašil pusu kvůli tobě,‘‘ řekl zase Javaad úplně něco jiného než jsem chtěla slyšet. V tuhle chvíli mi to bylo jedno.

,,Chci vidět Harryho a hned. Potřebuji vidět svého bratra,‘‘ zavzlykala jsem do polštáře a deku si přisunula blíže k obličeji.

,,Zayn tě miluje.‘‘ Zase odbočkou někam jinam. Sedla jsem si a prudce udeřila Javaada do tváře, aby konečně věděl o čem mluvím. Naštvaně jsem mu chytla ramena, abych dala důraz na svoje slova.

,,Nezajímá mě Zayn. Chci vědět kde je Harry, abych ho mohla vidět. Přiveď mi Harryho a pak si promluvíme a jeho rádoby lásce okay?‘‘ zavrčela jsem mu do obličeje při tom, když mi stékali slzy z očí. Nevěřila jsem jeho slovům. Kdyby mě miloval nenechal by mě krvácet jen tak ve vaně. Nenechal by mě utéct a nechoval se ke mně, jako ke kusu syrového masa. Lehla jsem si a snažila se usnout, ale asi jsem toho moc naspala. Uslyšela jsme bouchnout dveře od pokoje a tím zjistila, že jsem sama. Lehla jsem si na záda a dívala se do bílého stropu.

,,Jsem psychopat?‘‘ zeptala jsme se sama sebe a čekala snad i odpověď, abych zjistila, že jsem vážně zešílela.

,,Nejsi, ale on si zaslouží smrt,‘‘ zavrčel mi do ucha známý hlas ženy. Nelekla jsme se a jenom ležela. Čekala jsem na další a další věty, ale ona nejspíš čekala mou reakci.

,,Co když ne?‘‘ zeptala jsem se znovu a říkala si v hlavě, že už vážně blázním, když si povídám sama se sebou.

,,Zabil mě. On mě zabil. Zaslouží si zemřít. Trpěl a teď způsobuje utrpení tobě. Zabij ho,‘‘ řekl tentokrát jemněji ten hlas a já nevědomky přikývla. Vstala jsem z postele a vyrvala ze sebe všechny kabely. Vedle na nějakém stolku leželo mé oblečení. Oblékla jsem si svoje oblečení a nemocniční košili pohodila jen tak na postel. Obula jsem si boty a vyběhla směrem za svobodou a svojí odplatou.

,,Zabij ho. Zabij.‘‘ Znovu a znovu se mi ozýval její hlas v hlavě a drtil moje zdravé myšlení. Nemohla jsme si pomoct, ale její slova mě začala ovládat. Běžela jsem tam daleko, jak mi jen plíce a síly stačili. Vyběhla jsem z města a mířila tou samou cestou jakou jsem se dostala za Michelle a Zaynem.

,,Přidej. Musí co nejdřív zemřít!‘‘ Pořád dokola mě sekýroval hlas v mé hlavě. Chtělo se mi křičet a pištět. Potřebovala jsem do něčeho bouchat a někomu ublížit.

,,Ubliž jemu,‘‘ řekl zase někde blízko mě. Zase jsem se rozeběhla a už v dáli viděla jeho sídlo. No spíše jenom domek. Srdce mi rychle bušilo. Tělo mě bolelo stále ještě od té noci, ale musela jsem jít dál a dál.

,,Zayn tě miluje.‘‘

,,Zayn si zašil pusu kvůli tobě.‘‘

Přemýšlela jsme na Javaadovými slovy tak strašně dlouho, že jsem si nevšimla, že stojím na půli cesty. Rozdýchávala jsem běh a přemýšlela.

,,On tě nemiluje. Neumí milovat. Chce tě zabít a zneužít,‘‘ zavrčel mi naštvaný hlas do ucha a mě utekla jedna slza smutku ještě předtím jsem se znovu vydala blíž a blíž k jeho domu.

//

Ahoj, tak se hlásím s dalším dílem!:3 Jak se jinak máte? Jak vám jde škola? Myslíte si, že ho zabije? Miluji Rose jako psychopata:3 je jako štěňátko v novém prostředí:33 Jasně začínáme se blížit ke konci, ale konec si pořádně vychutnám po hororové stránce!:DD ani nevíte jak, protože nevidíte do budoucnosti:D

Wonderland [Harry Styles] >> http://www.wattpad.com/story/21780400-wonderland-harry-styles

Psychopat [Zayn Malik] >> http://www.wattpad.com/story/21305141-psychopat-zayn-malik

Anakonda: Honba Za Potravou [Niall, Liam, Harry] >> http://www.wattpad.com/story/22197890-anakonda-honba-za-potravou

Bus Secret [Harry Styles] >> http://www.wattpad.com/story/21961461-bus-secret-harry-styles

Is Somebody To You [Harry Styles] >> http://www.wattpad.com/story/20144032-is-somebody-to-you

Silent Night [Harry Styles] >> http://www.wattpad.com/story/21594657-silent-night-harry-styles

Jednodílné >> http://www.wattpad.com/story/11622033-jednod%C3%ADlovky-cz

Your Killer [Harry Styles] jednodílná >> http://www.wattpad.com/story/23944447-your-killer-harry-stylescz

Without Future [Justin BIeber] >> http://www.wattpad.com/story/8816512-without-future-justin-bieber

Okomentujte mi je a kdyžtak hoďte i Votes:33 odkazy vám hodím i do komentáře!)

Psychopat [Zayn Malik]Kde žijí příběhy. Začni objevovat