06

820 67 1
                                    

Klepání na dveře od mého nynějšího pokoje mě probudilo, avšak žádná slova z pod nich nebyla slyšet. Vylezla jsem z postele a pomalu otevřela dveře, které potom narychlo rozrazil Zayn, který byl totálně nabroušený.

,,Co se děje?‘‘ zeptala jsem se velmi opatrně, aby na mě nevystartoval.

,,Co ti kurva do toho?!‘‘ vyjel po mě nazpátek a já jenom vystrašeně couvla o krok dozadu a zavřela dveře, aby jeho křik neprobudil Michelle, která už určitě spala. Otočila jsem se a Zayn už ležel na posteli a byl i uvolněný a neměl tolik zpevněné rysy na tváři. Polkla jsem těžkou slinu v puse a čekala, co se bude dít. Skenoval mě pohledem a já nevěděla kam s očima.

,,Pojď si lehnout ke mně,‘‘ řekl pobaveným hlasem, který mnou projel. Jeho tváře byli opravdu nevzhledné a celkem mě začínali dost děsit a jeho úsměv byl s tímhle totálně děsivý. Nepokoušela jsem štěstí, že žiji a tak jsem radši vlezla do postele za ním. V té tmě v blízkosti nešli moc rozeznat zjizvené tváře pokud se neusmál. Potom mě to ohromně děsilo. Díval se na mě takovým jiným pohledem. Jeho oči byli tak tmavé, že byli totálně černé v té temnotě, která panovala v pokoji. Zakousla jsem se do svého rtu, abych něco neřekla. Jeho ruka se dotkla mojí tváře a já ucukla.

,,No tak neboj se,‘‘ řekl a se smíchem, který doprovázel děsivý úsměv. Sklopila jsem pohled a nedívala se mu do tváře.

,,Podívej se na mě,‘‘ řekl jemně a jeho hlas hladil mé uši. Poslechla jsem ho a podívala se na něj. Neusmíval se a byl blízko mého obličeje. Přestala jsem dýchat a soustředila se na jeho temné oči. Nemohla jsme se podívat na rty. Přitiskl rychle své rty na mé a já po chvíli zavřela oči taktéž. Jakmile začal hýbat ústy ucukla jsem od jeho rtů a znovu se mu podívala na jeho zlomyslný obličej. Vstal od postele a něco vytahoval ze stolu. Beze slova ke mně došel s nožem v ruce.Vystrašeně jsme sledovala jeho postavu, která mířila ke mně.

,,Prosím..‘‘ zaprosila jsem, aby mi nic neudělal. Šel z něj strach. Ale to vždycky. Vstala jsem z postele. Doběhl ke mně a hodil mě zpět na postel na kterou se posadil ke mně. Byla jsem paralyzovaná a nevěděla, co dělat. Vykuleně jsme sledovala, jak mi jeho páskem svazuje ruce k posteli. Posadil se na mě obkročmo a do pusy mi strčil nějaký kus látky(pozn. au. Já věděla co myslíte vy uchyláci!:D). Nejspíš abych nemohla křičet. Začala jsem se zmítat v obraně, abych ho ze sebe dostala, ale nešlo to. Seděl a pevně svoje stehna držel u mého těla. Strhl ze mě triko a nechal mě před ním v podprsence. Snažila jsem se křičet, ale přes ten kus něčeho to opravdu nešlo. Přejel mi čepelí po břiše a dělal různé obrazce, které doprovázela má krev. Začala jsem opravdu hodně brečet a snažila se křičet o pomoc, která nepřišla. Nezajímalo ho, že mě to bolí a jenom pokračoval. Začala jsem být unavená z neustále bolesti na břiše, když se zaměřil na mé ruce, které už on něho byli dost zjizvené. Samozřejmě i od mé matky. Znovu kreslil obrazce a usmíval se hororovým úsměvem.

,,Tak teď jsi tak krásná, jako noc,‘‘ řekl s úšklebkem a vyndal mi ten kus něčeho v mé puse a já neměla síly brečet natož křičet. Uvolnil mé ruce a mojí unavenou postavu přenesl nejspíš do koupelny. Položil mě to vany a pustil studenou sprchu. Omyl ze mě krev, která ale nepřestávala téct.

,,Kdy mě konečně zabiješ?‘‘ zeptala jsme se slabým nízkým hlasem, který nemohl slyšet, ale on ho slyšel. Pouze mě pohladil po mých mokrých vlasech a odešel. Nemohla jsem vstát a tak jsem se položila na dno vany, abych nemusela používat žádný sval v těle. Zavřela jsme oči a rychle usnula.

***

,,To ten magor šel spát do vany nebo co?‘‘ zavrčela Michelle, která mi sahala na vlasy. Otevřela jsem oči a pohnula se a do toho zaskučela bolestí.

,,Rose? Co tady děláš?‘‘ zeptala se vystrašeně Michelle, která se dívala do zdi naproti a čekala mou odpověď. Nemohla jsem jí říct, co se stalo včera. Snažila jsme se vymyslet nejlepší výmysl.

,,Lehla jsem si do vany,‘‘ řekla jsem a snažila znít v pořádku. Jenomže Zayn vstoupil do dveří a byl ticho. Naznačil mi ať pokračuji ve lhaní.

,,Dávala jsem si sprchu a..‘‘ Nenechala mě to Michelle dokončit, když vstala a otočila se.

,,Ty zmrde, co jsi jí udělal?‘‘ zaklela a vulgárně nazvala jeho maličkost, která se opírala o dveře do koupelny. Úšklebek zdobil jeho tvář a sebevědomě měl složené ruce na nahé hrudi plné tetování.

,,Usnula ve vaně,‘‘ řekl se smíchem a v tom mu Michelle vrazila facku.

,,Nelži mi!‘‘ zakřičela na něj a poté ho chytla pod krkem. Zayn se nebránil a jenom se vystrašeně díval. Tak takhle jsem ho ještě nikdy neviděla. Vylezla jsme z vany celá od krve a přišla k nim.

,,Michelle nic mi neudělal,‘‘ začínala jsem obhajovat Zayna, který měl vinu. Dotkla jsem se Michellina ramena, ale ona se hbitě otočila a sáhla mi na bolestivé břicho až jsem zasyčela bolestí.

,,Takže tohle jsi si udělala snad sama? O tom pochybuji,‘‘ zavrčela teď i na mě a já měla, co dělat, abych se strachy nesesypala. Skoro jsem nedýchala ve mně by se krve nedořezali.

,,Nech ji,‘‘ řekl klidně Zayn a snažil se uklidnit Michelle, která přímo zuřila. Zase se rychle otočila a napálila Zaynovi pěstí po které spadl na zem. Michelle opustila koupelnu a pokoj. Odešla do svého pokoje nejspíš.

Vím, že díl není moc dlouhý, ale já doufám, že se líbí:3 Slepá dračice Michelle se ukázala!:D Díly od Psychopata nebudou moc často a tak se předem omlouvám. Budou tak jednou možná dvakrát týdně. Mám práci s přípravou dalších povídek a děláním nové série Kanibala:3 Budu ráda když mi hodíte Vote a koment:)):3

Psychopat [Zayn Malik]Kde žijí příběhy. Začni objevovat