1. Bölüm " kalbini aşka kapatan.."

1.6K 33 9
                                    

Nefesten;
Yine İstanbul'un o karanlık sokaklarında tek başımayım. Yağmurun altında sırıklam olmuşken bir yandanda akan gözyaşlarım beni çok zorluyor. Sanki daha yeni onu kaybetmiş gibiyim. Hiç olmadık zamanda giden bir sevgili bıraktım arkamda.. Ve kalbini aşka kapatan bir ben daha.. Bunun sonu nereye gidecek? Sevdiğim adamı kaybettim diye ne kadar çabuk kararlar verdim ben. Onları dinlemelimiydim? Bana hep destek olan o insanları? Olanla ölene çare yok diyen o insanları? Ya da kanayan yaramı bazen tekrar kanatan o insanları? Dinlemelimiyim?..

Tahirden;
Yine evdeki sessizlik ve yine ben dayanamadım ve yine gittim oraya.. Acılarım belki son bulur diye gittiğim o yere yine gittim. Beni ıslatan dalgaları aldırmadan yine oturdum orda saatlerce.. Sanki daha dün kaybetmiş gibiyim sevdiğimi... Hiç günahı yokken giden bir sevdiğimi sanki daha dün kaybetmiş gibiyim.. O gittikten sonra bu kalbi kapattım ben aşka açmamak üzere! Biliyorumki gelmeyecek onun gibisi. Onun gibi sevdiğim bi, ailem kaldı sanki. Ya da her zaman yanımda olan yengem mi? Hiç bilmiyorum ki yine dalıp gittim ona. Bazen hiç bitmesin hayali hiç gitmesin diye dua ettiğim kadın yok şimdi.. Bi daha gelmemek üzere hem de...!

Arkadaşlar selamlar :) Ben yeni katıldım ve bu ilk hikayem olacak. Hem de daha ilk deneyimim. Biraz acemiyim ama zamanla olacak inşallah ve sizin desteklerinizde lazım bunun için. Hikayemin tanıtımından bir parça gibi oldu ilk bölüm. Biraz acı, biraz özlem, biraz da aşk olan bir hikayeye başlayacağım inşallah seversiniz lütfen vote verin ve yorumlara beğenip beğenmediğinizi yazın. Çok teşekkür ederim:)

 AŞK YENİDEN (Devam Ediyor)Where stories live. Discover now