2.Bölüm "Karar"

1K 33 4
                                    

Nefesten;
Yine o evdeyim..O sesin,o neşenin eksik olmadığı evdeyim. Eksik olmadığı ev mi? Ya bana her gün hoşgeldin diyen o adam.. nerde o? Niye gittiler ki? Neden bu evi neşesiz bıraktılar, neden hiç ses yok şimdi? Ben ne yapıcam peki her gün her gece gözlerim böyle kıpkırmızı mı olacak ağlamaktan? Buna bi son vermeli miyim artık? Ya veremezsem..? O zaman bi karar vermeliyim artık. Bu sessizlik ten uzak, bu karanlık hayattan uzak, bu beni öldüren İstanbul'dan uzak duracak bi karar..! Kesinlikle!

Tahirden;
Sabaha kadar oturdum yine burada. Yine dalgalar eşlik etti bana. Evet biraz zaman oldu bana göre bayaa bir zaman oldu ama... Ne bileyim işte sanki herşey daha yeni olmuş gibi. Vazgeçmeliyim artık zaten çöktüm yeteri kadar artık vazgeçmeliyim bu yaptıklarımdan.. Kime ne anlatayım ki şimdi kim beni teselli edecekki bu konuda?. Sanırım tek bir teselli edenim var!.

******************************
N(efes): Alo dayıcım! Nasılsın?
H(asan): İyyim güzel kızım benim sen nasılsın? Daha iyi misin? Toparladın mı biraz?
N: iyiyim dayım toparlayabildiğim kadar işte inşallah yakında daha da iyi olucam
H: inşallah kızım
N: dayıcım aslında ben seni bir şey söylemek için rahatsız ettim.
H: Estağfurullah kızım ne rahatsızlığı buyur!?
N: Dayı ben bir karar aldım. Artık sürekli ağlamaktan sıkıldım, hiç ses olmayan bu evden, beni karanlıktan çıkarmayan bu İstanbul'dan sıkıldım ve bir karar aldım.
H: Nedir kızım kararın?

******************************
T(ahir): alo yengem evde misin?
A(siye): evdeyum yengem hayurdur
T: yengem hazurlan seni alayım konuşalım biraz olur mu?
A: tabi paşam tabi ben hazırlanayrum hemen hayde gel al beni
T: tamam yengem geliyrim
; yengemi aldım ve bir çay bahçesine getirdim artık zamanı gelmişti uzun süre sonra ilk defa içimdekileri birine anlatacaktım
A: yengem? Hayurdur geturdun bizi buraya konuşmaysun?
T: yengem! Benim tek dert ortağım, sırdaşım, kardeşum sensun uzun zaman sonra ilk defa sana dökeyrum hislerimi.
*Asiye Tahir'in elini tuttu;*
A: yengem sağol sen da benum için öylesun hepte öyle olacaksun kim seni üzerse ne olursa olsun ben senun hep arkandayum sen iste ben senun için canımı vereyum senin yaptıkların az mı bizum için? Hayde dök artuk içinu rahatla artuk o gözyaşlarinu serbest bırak artuk.
T: yengem iyi ki varsın. Gerçekten serbest bırakayum mu bu gözyaşlarımı?
A: bırak yengem hayde anlat
T: yengem! Ben düşündüm de o gittikten sonra size karşı çok soğuk davrandum sanki siz birşey etmişsunuz gibi. Ama bütün gece düşündum dedum ki tahir oğlum niye yapaysun bunu ailene vazgeç artuk onlarla konuşmamaktan vazgeç, her gün odana kapanmaktan vazgeç dedum! Sadece bundan mı ondan da vazgeç dedum giden gitmiş zaten daha çabalamaya ne gerek var dedum. Ve artuk bişeylere son vermeye karar verdim. Kesinlikle son vermeye!?.

Evet arkadaşlar ikinci bölüm de bu şekilde artık nefes ve tahir kendi kararlarını vermeye başladı acaba ne karar verdiler nefesin aklında ne var? Tahir neye karar verdi? Hepsinin cevabı diğer bölüme vote vermeyi unutmayın :)

 AŞK YENİDEN (Devam Ediyor)Where stories live. Discover now